Пролет наближава, АПРИЛската мама радост я чака голяма!

• 15 175
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
ksd_g  newsm45 Hug съболезнования мила.

Gaja и аз ще кажа че със студена вода е по-добре, а не с топла от топлата става по-лошо, аз съм имала след раждането на синът ми и ми бяха предписали Ултрапрокт за мазане. Знам че ужасно боли аз тогава ревях от болка но наистина с хигена и мазане след няколко дена се прибират.

# 91
# 92
ksd_g моите най-искренни съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose, бъди силна и вярвай че скоро ще се случи нещо много хубаво при теб   bouquet
Gaya относно хемороидите пробвай след като ги измиеш с студена вода намажи ги с мед, обаче ако имаш домашен не купешки много помага. Дано и на теб помогне.
Момичета относно св.Валетин ние с бебка изненадахме татито с балони и свещички той милия беше на работа и така си направихме една романтична вечеря на свещи.
Момичета пазете се и само позитивни мисли и настроения да има в главите ви newsm51

# 93
  • Там където има любов
ksd_g - моите съболезнования мила.Бъди силна. Никога нямам подходящи думи за такава загуба  Praynig Praynig Praynig

# 94
  • София
ksd_g  ,  и  аз  искам да ти  предам моите най-искренни съболезнования   Cry  !

Не зная как се преживява  такова  нещо... Много ми е мъчно ... И аз само се питам ,защо ,защо като  бебето вече е било толкова  голямо ?  smile3518 Нали  все ни обясняваха как  като навършели 32 г.с . бебетата сами се борели за живота си....  smile3518 .
  И аз те прегръщам  и  ти желая сила   action032 !

# 95
  • Sofia, Bulgaria
Исках да пиша но сега ви изчетох и като видях за случилото се вече нямам желание  Cry
 Weary newsm45 newsm45
бъди силна  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 96
ЗАЩООО??????
ksd_g
за твоето ангелче

# 97
ksd_g , много съжалявам.Бъди силна.

# 98
ksd_g много съжалявам!Предполагам 4е ти е много трудно да го понесе6 ,но бади силна и скоро ни зарадваи с добри новини.Прегръщам те силно и горе главата hug

# 99
Ksd_g,миличка,страшно съжалявам за загубата ви Sad Приеми моите най- искрени съболезнования! Дано скоро радостта влезе отново във вашия дом Praynig За твоята Сияйна звездичка на небето Flowers Rose Flowers Rose Тя винаги ще бъде обичана!

# 100
ksd_q ,нека почива в мир малката душичка!!!

# 101
Здравейте, априлки,
аз бързам да се включа с 2-3 реда докато съм изловила един нелегален wireless и после, ако още не се е разпаднала връзката, ще ви изчета.
Още съм в МД, засега бебката си е добре. Нещо хемоглобина ми явно е паднал рязко - досега все си беше около 110-115, пък сега 88. Желязото пък 4.5. И аз нападам винкелите.
Тук се бяхме ошашкали в болницата, че никой така и не разбра какво ми беше - щом стана и походя 10-ина минути, краката ми до средата на глезените ставаха целите червени и горещи, а от колената нагоре на синкаво-лилави-бледи петна (все едно няма грам кръв там). Спряхме едното лекарство и уж нещата се оправиха. Ама преди това консултации със съдов хирург, кожен и алерголог - всеки казва Не е по моята специалност.

Дано всичко е наред при вас! Стискам палци

# 102
  • Бургас
rea1,  Praynig Praynig Praynig дано всичко бързичко се нареди мила  Hug Hug

# 103
 smile3518  ksd_q  ,  нека почива в мир малката принцеса
rea1 Praynig  нека всичко е наред с теб и бебка
Gaja аз имах такъв проблем в 6 месец, като освен това което описваш беше и кървящ моя. Гадна работа, но хигиена и Долопрокта - свещички ме оправиха за 2-3 дни. Стискам палци да минава по-бързо.

# 104
ksd_q, моите съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose Трудно ми е да повярвам. Каквото и да напиша, няма да те утеши. Нека Бог ти даде сила.  Cry Cry

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 02:41 от Mисис T.

Общи условия

Активация на акаунт