Пролет наближава, АПРИЛската мама радост я чака голяма!

• 15 172
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
ksd_g   приеми най сърдечните ми съболезнования мила, и бъди много силна   Cry   Hug

# 76
Хайде момичета, горе главите, дано Бог бди над всички нас и над малкото ангелче Сианна.
Нямам думи да изкажа мъката си. Нека не се настройваме негативно.

# 77
Мамчета, аз да дам малко отчет. Ние тази събота и неделя боядисвахме спалнята за бебка, та решихме да освежим и коридора. Сега вече стаята е по-светла - направихме стените от бордо в светло бежов цвят. Сега вече съм готова да слагам легло, шкафчета и т.н. Аз вече съм си в къщи, взех си платената отпуска и чакам да дойде сряда, ще ходя тук в Бургас да гледаме бебка на 3D  Simple Smile Нямам търпение, а и се надявам да ми потвърдят, че е девойка най-накрая  Heart Eyes Иначе малко ми е странно, че не съм в офиса и сега не ме свърта на едно място, все гледам какво да шетам. Като се поуморя и спирам да почина  Crazy Луда работа. Аз мисля като оправиме леглото и купим скрин  и аз да се мятам да пера и гладя дрешки и други неща.
Иначе за бебка всичко вече е купено - количка, спални комплекти, активни гимнастики и куп дреболиики - ще снимам да покажа  Simple Smile
Останали са ми козметики, памперси, кърпички и т.н., ама тях мисля чак накрая да вземам  Peace
Чета ви че сте с киселини, и аз така, ама гледам да се ограничавам с киселото. Взимам по половинка Talcid и ми помага.  Peace
Ние на Св.Валентин си бяхме в къщи. Моя Валентин(така се казва мъжа ми) милия цял ден такъв мерак - боядисваше, нареждаше, правеше сметки кое как да нареди, а на вечерта беше толкова уморен, че сърце не ми даде да го карам да излизаме. Поръчахме храна и си хапнаме и пийнахме сами в домашна обстановка  Heart Eyes

Спирам да пиша че стана дълъг за четене поста. После пак   bouquet

Ау, да не забравя, Didka123, да си жива и здрава на патерици  Hug

# 78

Аз съм се спряла на тази:http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25
Какво ще кажете ако някой има мнение newsm78

Аз също съм се спряла на тази количка, само да ти кажа, че тя няма пълно легнало положение в този си вариант. Аз съм поръчала кошница за кола на макси кози , която ще ползвам за новородено и лятото ще ползваме другата част. Иначе количката е страхотна, влюбена съм в нея.

# 79
ksd_g, миличка, много съжалявам за загубата ти!Нямам думи да опиша!Бъди силна, заради синчето ти, както и другите момичета вече са писали, ако имаш нужда от нещо, ние сме насреща! HugМилата, много, много ми е мъчно, дано скоро Господ те възнагради с хубави новини! Praynig Hug Hug Hug

# 80
  • София
Неее, Господи ЗАЩООО?  smile3518 smile3518 smile3518
Как може на днешно време да се случва това......? Как може в нашата тема да има толкова ангелчета...?
Болката ми е неописуема, не мога да се поставя на мястото на ksd_g... Не мога да си представя какво и е...
Миличка, много прегръдки, едва ли има нещо, което да притъпи малко огромната болка, която изпитваш... С теб сме, пиши, споделяй ни всичко, което чувстваш.
Ужасно съжалявам за случилото се, нямам думи и желание да пиша нищо повече...  Sad

Спи спокойно мъничка звездичке...  Cry Cry Cry

# 81
ksd_g, най - искеренно съжелявам за загубата на детенцето. Бъди силна, много силна и вярвай че един ден ще се радваш на живо и здраво бебенце. Не мога да повярвям че лекарите могат да допуснат подобно нещо да се случи.
   Аз днес ходих на преглед . Наложи ми се доста да почакам. отидохме в 9 а влязохме чак след 10 чеса. Тазе сутрин имаше доста желаещи да се преглеждат. Даже ми направи впечетление едно момиче което беше дошло и с баба си и с майка си . И за капак на всичко два пъти спира тока за помалко от минута. И само лекарката гледаше бебто на нейния екран а аз не можах нищо да видя.
    Е, най важното е че всичко е наред. Обърнало се е с главата на долу. Пораснало е.
    Тази сутрин заведохме каката на  ДГ, след 2 седмично седене в къщи. “И ще имам повечко време да съм пред компа и да пиша .
Поздрави на всички

# 82
  • София
Здравейте,

Съжалявам ужасно за много тъжните новини...отново...дано да са последни. И аз като много от вас съм шокирана, че в толкова напреднал етап все още е възможно да се случи нещастие.

Но нека сме позитивни, да си мислим как ще гушнем здрави и красиви бебенца; чела съм, че визуализацията на позитивни неща помага те да се случат.

Ще ви занимая с нещо банално, но доста болезнено физически:
Помощ, хемороид! Тази сутрин се събудих от ужасна болка/сърбеж, която не мина нито като лежа, нито като седя, нито като съм права, нито като сложа лед, нито като обливам с топла вода и чак сълзи ми напират вече, защото не намирам комфорт по никакъв начин:( гинеколожката ми каза, че мога да се мажа с Прокто-Гливенол, ставало за бременни - едва отидох до аптеката да го взема, че тати е на работа, и все пак не ми мина. Започвам да се отчайвам, а лекарката каза - Спокойно, като родиш ще мине - Е, не мога 2 месеца да изкарам с тази ужасна болка-сърбеж. То не мога да се движа нормално дори Sad
Моля ако някоя е имала подобен проблем и се е справила - дори и по някой екстравагантен начин - да сподели.
( а дори нямам запек тия дни)

# 83
Gaja ,  аз имах същия проблем , но след раждането, дори беше мнооогооо по-зле.Използвах същото лекарство-помага, но поне няколко седмици!Щом лекар е преценил, 4е може да използваш Прокто- Гливенол, направи го , но бъди упорита , не става от първия път.

# 84
  • Бургас
за хемороидите само движение и минимум застояване на д-то
Иначе прокто-гливенола е най-доброто за хемороиди ползвай го и след нколко дена ще те отпусне,
Трябва още добра хигиена, и диета
никаква люта храна

# 85
ksd_g  Hug Hug Hug мноооого тъжно...
дано не се случва повече...

Gaja  - не мога да ти дам рецепта, но не е ли по-полезно със студена/хладка вода с оглед на това, че хемороида всъщност е раширено кръвоносно съдче, което от топлото би трябвало да се разширява още повече... не съм сигурна в това, което пиша, но май нещо такова съм чела...

# 86
ksd_g, много съжалявам за загубата ви! Дано малката Сиянна да е на по-хубаво място! Почивай в мир, малка душичке Flowers Rose
Това е най-тежкото за една майка, да загуби най-скъпото си  Cry

# 87
известно време няма да има джиткане по морета и паланки....
Ох, това е вярно, но така се надявам да успея да бъде една каляваща детето си мама, а не от онези майки орлици, чийто деца са със кърпа отпред и отзад да попива потта и са навлечени и постоянно са болни... Имам много приятели, които си водят бебетата от няколко месечни наляво-надясно и не са се спрели...била съм с осеммесечно бебе на палатка на морето на Градина, като бебето беше на море повече от месец и се чустваше прекрасно...дано да успея и аз така... и много ми се обикаля, даже с бебо -още отсега, даже както писах и преди обмислям едно 3-4 дневно море през август...ама ЖЗ да добутаме дотогва...

Дея-благодаря за  линкчето за стикерите...

Моля опишете по-подробно за слагането на възглавница на корема - на мен ми е страшно неудобно и притискащо, което ме навежда на мисълта, че не го правя правилно - опишете и какви възглавници ползвахте...преди бяхте писали, но нещо изпуснах тогава...а това със възглавница между краката ми е направо абстракция...не мога да я търпя...пък и аз съм като пумпал или риба на сухо, все още продължавам да се въртя ужасно много...

pypy  - как си ти, какво става с твоята плацента, ходи ли на друг лекар?

# 88
ksd_g, трудно ми е да напиша нещо смислено! Много  Hug , и колкото и да е трудно мисли позитивно.... Очакваме те скоро в темичката с нови добри новини! Много силно и искрено ти го пожелавам!!!!

# 89
  • София
Gaja не се отчайвай. И аз имам хемороиди. Слава богу не са болезнени засега. Преди бременността няколко пъти ме е боляло ужасно, след определени храни ( едни пици с подправки, които вече не ям, и веднъж от една солена палачинка). Не прекалявай с подправки, пържено и сирена. Диета и лекарството би трябвало да помогне. Пий много течности и внимавай с тоалетната хартия.
ksd_g -ние сме с теб. Бъди силна! Hug
Brilliantine - и аз се каня за моренце през септември. Засега всички останали са против, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт