Пролет наближава, АПРИЛската мама радост я чака голяма!

• 15 179
  • 320
  •   1
Отговори
# 60
ksd_g много , много съжалявам. Стана ми толкова мъчно...........Надявах се , че от 7 - я месец такви изживявания трудно могат да се случат. Пожелавам ти скоро да ни пишеш и по друг, щастлив повод!

# 61
  • Бургас
ksd_g нямам думи
наистина не мога да повярвам че родените в 7 месец бебета не могат да ги спасят

а аз имам много контракции и не пия грам магнерот само витамини пренатал на Джеймисън, защото си мисля че и да родя от тук нататък все ще е живо и здраво.

# 62
  • Пловдив
ksd_g толкова съжалявам, прегръщам те силно , твоето ангелче сега е ярка звездичка сияеща на небето , за нея  Flowers Rose Flowers Rose

# 63

ksd_g Flowers Rose Flowers Rose за твоето мъничко ангелче ... ужасно съжалявам за всичко което си преживяла ... прегръщам те силно ,  защо се случва така?  Cry

# 64
ksd_g,приеми и моите искрени съболезнования,съжалявам много за нещастието,което ви е сполетяло  Sad
Бъди силна заради твоето голямо прекрасно момче,прегръщам те силно !

# 65
ksd_g и аз съжалявам за случилото се .Трудно се намират думи в такъв момент бъди  силна ,прегръщам те .

# 66
ksd_g , моите съболезнования Cry И на мен ми е трудно да повярвам, че в този период се случват такива ужасни неща... Ние сме с теб Hug Ако имаш нужда да поговориш с някого- Hug Hug Hug   

# 67
ksd_g, приеми моите съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose  action032

Някои от вас преди доста време споделиха, че ги боли срамната кост. Е, и мен от около две седмици започна да ме боли. То не остана друго какво да ме боли вече. Имам чувството, че е и малко мускулно, защото като стана да вървя и в началото изпитвам трудност да управлявам левия крак.

Вчера бяхме на гости в една много близка приятелка и тя ми даде страшно много дрешки /бодита, ританки, гащеризони-цели и от две части, ръкавички, чорапчета/ за 0-3 месеца. То на мен не ми остава какво да купувам. Бабите естествено са на мнение, че не можело то така, трябвало и те да купят нещо новичко нищо, че ще купуват и други работи. Аз им казвам, че няма нужда, ама те не, та не. Ей, нямат спирачки.

За сега се справям с контракциите. Рядко се появяват от само себе си.  Praynig да е така и до края. Обаче, ако започна да мета и да чистя прах, понеже се навеждам, и започват. Сигурно и при вас е така с навеждането.

# 68
# 69
ksd_g много , много съжалявам, нямам думи...., много е тъжно. Бъди,  силна, мила,  Hug Hug Hug

# 70
Мила ksd_g,толкова съжалявам за болката ти,нямам сили и думи с които мога да изразя какво чувствам. smile3518 Weary newsm45Моите най-искрени съболезнования Flowers Rose
Дано товето ангелче е на по-добро място и скоро да си щастлива с нова здрава рожба Praynig Praynig Praynig
Момичета моля ви дръжте стига вече с тези неприятни случки,защо така става.... Cry

# 71
Креми, миличка, ужасно съжалявам за загубата ти  Cry   Cry   Cry   Бъди силна, ние ще сме с теб и ще те подкрепяме за всичко. Ох, много, много силно те прегръщам, миличка

# 72
  • Под Сините камъни
       ksd_gмного съжалявам  миличка  smile3518 smile3518 smile3518
Незнам но каквото и да кажа няма да намали мъката ти ,само  ти  знаеш  какво е в душата ти.
Надявам  се скоро да преодолееш всичко  и да пишеш ,но по- друг щастлив повод Hug

# 73
  • София/Люлин
ksd_g загубата е огромна.. нямам думи с които да опиша колко много съжалявам за твоето бебче. Времето ще те излекува, а сега трябва да си много силна и заради своето момченце. Flowers Rose за твоето ангелче.

# 74
Хайде, момичета, ГОРЕ ГЛАВАТА!

Мислете позитивно, малко остана, нищо не зависи от нас самите, а от Бог или от природата.
Затова се радвайте на всеки миг от бременността, от покупките за рожбите и от очакването на срещата с тях.

Цунки и гушки на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт