Февруарски МАРТенчета пак лудуват - за втори път РД празнуват!

• 20 522
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧЕРОВНИЦИТЕ РАЛИ И ВИКИ!
Да растат здрави, усмихнати, прекрасни, малко дяволити и много даровити!

Тъй като картинката е много голяма, ако случайно не се показва, моля мамите на рожденничките да погледнат този линк https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 16
Също така искам да кажа добре дошла на новата мама Hug

# 17
Също така искам да кажа добре дошла на новата мама Hug

Искрено благодаря на всички ви Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ И ВИКИ!
Живи,здрави,усмихнати и палави!Честит празник и на родителите им!  Tada  party023 Gift

Честит рожден ден и SunshineMery!
Много сбъднати мечти,здраве и топлина!
 newsm59  bigdance2 hbday

# 18
  • Пловдив

Честит рожден ден на двете кукли Вики и Рали  Hug Да растат здрави, щастливи, уверени и безкрайно много обичани!
За гордите мами Hug

# 19
  • Пловдив

Мери, честито и на теб, мила Hug Бъди здрава, обградена с любими хора и удовлетворена от дните си Hug

# 20
Имам предложение за заглавието да се промени - например Февруарски МАРТенчета вече лудуват, за втори път РД (ще/те или нищо) празнуват. Или нещо от този  род.
А моето предложение не ти ли харесва?

# 21
  • Пловдив Белащица
Имам предложение за заглавието да се промени - например Февруарски МАРТенчета вече лудуват, за втори път РД (ще/те или нищо) празнуват. Или нещо от този  род.
А моето предложение не ти ли харесва?

Олеее, извинявай. Нещо съм ти пропуснала редовете под картинката  Blush  bouquet. Сега се върнах да чета. Извинявай.
И да харесва ми, само дето се тормозих да мисля, като някой е свършил работата преди мен Mr. Green

# 22
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден Мери.
Желая ти цялото щастие и любов на света.
С лекота да постигаш мечтите си.
И много, много да те радват Бети и татко й.

# 23
Честит рожден ден на двете малки чаровници Вики и Рали! Пожелавам от сърце много здраве, весело детство и поне по едно братче и/или сестриче!

Честит рожден ден и на тебе Мери! Бъди все така лъчезарна, позитивна и многоооо щастлива  bouquet!

Манго развеселиме с твойте дедективски способности. И ако Ани не си каже сама къде живее ...  имам приятелка, българевска снаха. Ще "пускам връзки"  Joy.

# 24
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И РАЛИ!
ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ Hug

А ТОВА Е ЗА ГОРДИТЕ МАМИ Simple Smile

# 25
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА МЕРИ!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ Hug

# 26
Честит ВТОРИ рожден ден на ВИКИ И РАЛИ! Желая им щастливо детство!
Честит рожден ден и на Мери! Здраве любов и щастие ти желая от все сърце!
  Благодаря за поздравленията!  Hug Печалбата е 100000 лв. Добра сума за  сбъдване на някои мечти. Много странно се почувствахме когато проверихме фиша-не можахме да повярваме, докато не взехме парите. И сега ни чакат едни ремонтиии.... ooooh! Хайде лека... 
П.П. А тези които искат да знаят къде живея най-много да дойдат за да почерпим.  Laughing Hug Party

# 27
  • Пловдив Белащица
А, Вили пусно любопитство. А и като ме е срам да питам  Blush Mr. Green

Ани, абе ако питаш мен за прединфрактното състояние, което сте били проверявайки фиша, можеше и малко повече да ви се паднат. Пусто око ненаситно. Но както казваш ти, за сбъдване на някои мечти идеално са ви дошли. С радост да си ги похарчите.

А и да си кажа за началната темичка де, много са ми сбити така на един ред всички. Трябва ми време да изброя колко рожденника има в даден ден. Преди беше по-ясно. Само да си кажа. Щом така повече ви харесва - о.к. А и не е кой знае, колко по-сбито. Сбито е само на определени дни, в които има повече рожденници. Февруари си е също толкова дълъг.

Смених заглавието с предложеното съкратено от Мила.

# 28
Честит 2-ри рожден ден на Вики и Рали  ura Много весели игри, много танци и лудеене да придружават празника ви dance Поздрави и на родителите ви, които ви отглеждат като едни малки принцеси   bouquet

ЧРД на СъншайнМери  bouquet Не е важно на колко ставаш, важното е на колко се чувстваш. Пожелавам ти много здраве и щастие, които да спомогнат за появата на братче или сестриче на Бети Peace

Гери, и аз да ти кажа за пътуването с количките.  Ние и в двете посоки я оставяхме на входа на самолета и на излизане си я взимахме. Цапат се обаче, нашата дори я бяха поохлузили и плата беше малко скъсан. Като тръгвахме към Бг, на тукашното летище се опитаха да ни накарат да я чекираме заедно с куфарите, било нов регламент. Ама не им се вързахме. Казаха, че до входа на самолета вече пускали само от малките колички, които се сгъват като чадър. Но първо, че Флоранс беше малка за такава количка, и второ, че агентката от която купихме билетите, не беше споменала нищо такова. Тъй като Кика е вече голяма и върви, бих те посъветвала да опаковате количката. Не знам обаче дали ако е с куфарите няма да я потрошат ooooh! (на всяко пътуване имаме поне по един счупен куфар). Ние отдавна не ползваме количка за Флоранс, тъй че не знам как бих постъпила ако сега съм на твое място.

# 29
Честит втори рожден ден на Рали и Вики! Желая им здраве и много усмивки!

Честит рожден ден , Мери! Желая ти много щастие и сбъднати мечти!

Честита печалба на Ани , да си я изхарчите със здраве и кеф Hug

Мини, много хубава снимка в подписа Peace Страхотни сте, както винаги Hug

Общи условия

Активация на акаунт