Гери, съжалявам, че съм закъсняла със съвета ми относно количката. Но за други интересуващите се, ще кажа ние как процедираме. Отиваме с количката до летището и тъй като обикновено сменяме няколко автобуса и метра няма как да сме без нея. Нося си от вкъщи голям найлон или 2 бели (!) големи торби за боклук. Като стигнем до чекирането на багажа, опаковане количката и я пускаме с багажа. Идеята е да се вижда, че това е количка за да не я блъскат с куфарите. По този начин когато си идвахме с Карина 3 месеца след раждането й, пуснахме с куфарите количка, столче за кола и шезлонгче, но ги бяхме опаковали от вкъщи за да не се вижда, че освен количката има и други неща

Мини, последните ви снимки от месечинката на Преславчето са страхотни. Изглеждаш невероятно и наистина изобщо не личи, че си раждала 2 дечица
Стефи и Преси са много сладки 
Ани, честита да ви е страхотната награда! Ползотворно и с кеф да си изхарчите паричките

Дакра, наистина е много красиво на Боженци. Определено трябва да идете там през пролетта

Моргаз, моля се за приятелката ти
Дано сладката Емма да няма проблеми с яслата 
Гале, ти ли прави тази приказна торта?

Тази темичка май бързо ще я изпишем с толкова много честитки

Един даскал вече два пъти ме скъсва на един и същи изпит и вече не знам какво да го правя
Май ме харесва и иска да ме вижда постоянно.
надявам се скоро да ни напишеш добри новини. 
Мнооооого вкусни били. 

Зачетох се вчера из тортената тема и мисля да се пробвам да направя някакви розички за украса, а иначе ще взема готова картинка с Мечо Пух или Принцеси от един интернет магазин, която се слага направо върху тортата и може да сложиш надпис с името на детето. Не знам точно как ще се получи, но се надявам да стане хубаво. Иначе като идеи ми харесаха
( но с други цветове) и 

Също така имаме и една малка холна масичка, та се чудех дали пък да не ги настаним там (децата де)