Февруарски МАРТенчета пак лудуват - за втори път РД празнуват!

• 20 532
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Мери, честит рожден ден (с голямо извинение за патерицата
Embarassed)! От все сърце желая здраве за теб и близките ти, много любов и много късмет!

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 07:43 от mila_pa

# 61
ВилиHug
Уини, ние май двете ще си пишем тези дни.  Wink Явно те е споходила музата напоследък, харесва ми предложението ти за заглавие. Да тикажа аз какво направих. Исках да е с трапеза, манджи и т.н. Но хола ни е толкова малък, че трябваше да поканя максимум 6 човека. А приятеллите ни са доста повече. За това майка ми направи зелеви и лозови сърмички и кюфтенца като хапки. Аз направих салатки. Сложих всичко на барплота и всеки да си взема колкото му душа иска, имаше в изобилие.  Laughing Освен тортата имаше едни дребни сладки, но ги беше правила приятелка на майка ми.  Blush Общо взето, този РД мина само със салатки и торта от моя страна, майка ми много ми помогна.  Simple Smile А за бабите и дядовците беше маса с манджи, нямаше как, но пък те не са 20 човека, така че се събрахме. Така направих аз. Малко изморително беше с 2 рождени дни в един ден, но пък се получи добре, поне по мои преценки.  Peace (Уини, как ти беше името? Извини ме, но съм го забравила.   Embarassed)
Лили, благодаря за кафенцето, точно по мой вкус. Включвай се по-често.  Simple Smile

# 62
  • Пловдив
Уини, не е ли по-добре С приятели добри, торта и балони купон спретват МАРТенските ни бонбони, така се запазва стъпката Laughing
Весел и усмихнат ден  Hug

# 63

dakra , радвам се че ви е харесал уикенда на Боженци Hug. На лято задължително да дойдете пак, прекрасно е - хладно и зелено...И дано тогава имате време и да се видим, че аз сега малко късно видях че ще идвате насам, а и предполагам  не сте имали много време за среща.
Embarassed Ами да си призная честно аз не знаех, че си от този край.Може и да е ставало дума, но аз явно съм изтървала.Като решим да ходим пак ще се обадя задължително Hug
VJG , тъкмо ви разгледах снимките.Страхотен купон сте си спретнали.А за главната "виновничка" нямам думи.И какви тоалети само.Страхотна е Hug
И Митито има вече тоалет за празника.

# 64
Хайде да се включа и аз най-сетне в темата, че ние сме първи през март.
Аз съм поканила вече 5 приятелки и заедно с моите 2 девойки ще бъдат общо 8 деца. 5 от тях са на около 2 год, 1 е на 3, а двете каки са на 9.
Тортата вече поръчах в Лагуна. Менюто е в процес на избистряне.

Честито на всички рожденици с пожелание да са много здрави и щастливи! Да получават много подаръци и да бъдат заобиколени от щастливи и обичащи ги хора!

# 65
  • Сливен
здрасти Simple Smile
Гале,личи си че сте си изкарали много добре Simple Smile
а Вики е много чаровна малка сладурана Heart Eyes
много се изкефих на пързалката Wink
и аз исках такава за моята буболечка,но като видях че са 170 лв #Crazy
.....и размислих Mr. Green
и заглавието ми допада,и в двата варианта Peace

# 66
  • Пловдив Белащица
Ива, то и аз искам пързалка и я отлагаме вече половин година (заради парите, че ми се иска и по-голяма де, да не е от най-малките, че то по-добре без нея). Но сега ще изтегля детските, които не съм барала цяла година и с тях. Миналата година купихме лятната количка, сега съм се заканила на пързалка. Че ние и двор имаме, обаче в него нищо. Още малко да се затопли и пясъчник ще направим.

п.п. При нас проблемът за двора е и от страна на бабата. Все не й стига място за сеене. А двор 1 дка е, горе-долу.
Миналият ден свалихме елхата да я засеем някъде, че започна да капе. Питам я къде, отговаря ми, където решим, нямала притенции. Казвам пред къщата, не, по-добре било отстрани, до кипариса. Питам от коя страна - от която съм решала. Казвам от дясно, там не можело, че минавала някаква тръба, по-добре от ляво. Хубаво, до ореха казвам аз, не, че незнам си кво, по средана там да било  Crazy. Ей такава ми е разбрана бабата. Иначе не се кара, съгласява се като й кажеш нещо, ама накрая пак го извърта на нейното си.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 14:22 от mango

# 67
Смених на началната страничка никовете на мамите - teddy bear, Mira_p, Nora - Погледнете дали правилно съм ги изписала

Le Soleil, кога беше родено твоето детенце, че не го видях в редиците (списъка)?!  Ако има и други пропуснати да свиркат.

Василена.

# 68
  • Сливен
не съм Le Soleil,но да кажа  Laughing
Дилян на 14,03(запомних го защото е на същия ден като Моника Simple Smile)

# 69
Сега остава да каже дали иска да я включим в списъка   bouquet

# 70
Иве, Васе, нашата пързалка струва 60 лв. и е от Джъмбо. Не е голяма, но ние нямаме място за повече, устройва ни идеално!  Peace

# 71
VJG, много е хубава пързалката и пързалящата се красавица!

# 72
VJG, много е готина малката красавица. Тоалетът е прекрасен, тортата - също.  Hug
Mango, благодаря. Hug
Пързалката също е много хубава, само дето и без нея едвам се прескачаме вкъщи от играчки, но за тези с двор е чудесна идея.
Исках да ви питам - учите ли ги и успявате ли да ги накарате да си прибират играчките. Моята маймунка само разхвърля и колкото повече играчки успява да изсипе от коша, толкова е по-щастлива. Ама след това няма подреждане - един час пълзене и вадене на натикани под дивана и масата джундурии.  Confused

# 73
  • София
Васе, Norra съм.

И на мен много ми хареса пързалката на Вики, но ние за жалост нямаме и за толкова място.

За рождения ден на Ева съм още в чудене, но май клоня към варианта да поканя гостите в самия ден, което се пада във вторник, около 19 ч. Така ще могат и тези, които ходят на работа, да дойдат, а аз смятам да си взема отпуск. Менюто, разбира се, е рано, за да е измислено, но имам 2-3 утвърдени рецепти, подходящи за много гости и мога да ви ги споделя.

Пълнени франзели - разрязват се на 2-3 части (така че да е удобно за пълнене), след което се издълбава средата. Правила съм две смеси за пълнене: 1) крема сирене, ситно нарязани магданоз, шунка, кисели краставички, меко масло (маслото е важно, за да може после пълнежът да се стегне) или 2) риба тон от консерва, копър, масло. Пълнят се франзелите, оставят се в хладилник да престоят и после се режат на филийки. Става ефектно, ако с бялата смес се напълни пълнозърнеста франзела, а със сместа от риба тон (която е тъмна) - бяла франзела.

Спаначени палачинки - обикновена смес за палачинки, в която е добавен спанак (аз ползвам замразен), като трябва да се разбие с пасатор, за да се смели спанакът и да стане зелено тесто. Като се изпържат, се завиват с хомогенна плънка (синьо сирене, топено сирене, мъничко майонеза и каквото друго искате, но важното е да стане гладко). После се нарязват леко напречно, така че всяко парче да има приблизително такава форма |__/ и се подреждат в чиния със скосената част нагоре.

Най-хубавото и на двете неща е, че могат да се приготвят и от предния ден и да стоят в хладилника, а да се нарежат непосредствено преди сервирането.  Simple Smile

# 74
Ей, момичета, страхотни сте! Много готини идейки, рецепти и съвети давате за празника на малчуганите  Wink

Гале, да ви е честита пързалката. Тук има много готини пързалки и люлки, но вкъщи е абсурд да сложим и затова чакаме да имаме къща с градина един ден  Rolling Eyes ( или поне да се преместим в такава под наем ). Тоалетите на Вики са приказни  Heart Eyes А аз се казвам Михаела ( има го на първа страничка  Grinning )

Лубрикант, харесва ми както си поправила заглавието ми  Peace Наистина звучи по-добре  Wink

Общи условия

Активация на акаунт