Февруарски МАРТенчета пак лудуват - за втори път РД празнуват!

• 20 537
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Манго, страхотна закуска си сервирала! Представям си как релаксирам на това място  Grinning

Гери, съжалявам, че съм закъсняла със съвета ми относно количката. Но за други интересуващите се, ще кажа ние как процедираме. Отиваме с количката до летището и тъй като обикновено сменяме няколко автобуса и метра няма как да сме без нея. Нося си от вкъщи голям найлон или 2 бели (!) големи торби за боклук. Като стигнем до чекирането на багажа, опаковане количката и я пускаме с багажа. Идеята е да се вижда, че това е количка за да не я блъскат с куфарите. По този начин когато си идвахме с Карина 3 месеца след раждането й, пуснахме с куфарите количка, столче за кола и шезлонгче, но ги бяхме опаковали от вкъщи за да не се вижда, че освен количката има и други неща  Rolling Eyes По принцип може и да идеш с количката до самолета и там ги вземат на стълбичките. Но по принцип дори и когато пътувам сама с Карина, не си оставям количката до там. Последния път на прекараха към един изход, където нямаше асансьор и майките трябваше да мъкнат децата и количките по стълбите  #Crazy

Мини, последните ви снимки от месечинката на Преславчето са страхотни. Изглеждаш невероятно и наистина изобщо не личи, че си раждала 2 дечица  Wink Стефи и Преси са много сладки  Heart Eyes

Ани
, честита да ви е страхотната награда! Ползотворно и с кеф да си изхарчите паричките  Wink

Дакра, наистина е много красиво на Боженци. Определено трябва да идете там през пролетта  Grinning

Моргаз, моля се за приятелката ти  Hug Дано сладката Емма да няма проблеми с яслата  Wink

Гале, ти ли прави тази приказна торта?  Grinning

Тази темичка май бързо ще я изпишем с толкова много честитки  Laughing Лек ден!

# 46
Честито и на днешните рожденници  АЛЕК И КАЛИН! Да растат здрави, весели, добри  bouquet

Гери, приятно изкарване Hug

dakra , радвам се че ви е харесал уикенда на Боженци Hug. На лято задължително да дойдете пак, прекрасно е - хладно и зелено...И дано тогава имате време и да се видим, че аз сега малко късно видях че ще идвате насам, а и предполагам  не сте имали много време за среща.

# 47
  • Пловдив
Цитат
Всичко, което трябва да зная

Повечето от онова, което наистина ми е потребно, за да знам как да живея, какво да правя, как да се държа, съм усвоил още в детската градина. Ето какво научих там:

Играйте честно.

Не удряйте хората.

Оставяйте нещата там, където сте ги намерили.

Не вземайте вещи, които не са ваши.

Извинете се, ако сте обидили някого.

Мийте ръцете си преди всяко ядене.

Изчервявайте се.

Топлите сладки и студеното мляко са полезни.

Живейте хармонично.

Научете нещо.

Измислете нещо.

Порисувайте.

Попейте.

Потанцувайте.

Поиграйте. Поработете… Всеки ден по малко.

Всеки следобед си поспивайте.

Когато сте на улицата, внимавайте дали не идва кола.

Дръжте се за ръце и вървете плътно един до друг.

Бъди готов за чудеса.

Помни малкото зрънце, което си посадил в пластмасовата чашка.

(Корените му отиват надолу, стъблото - нагоре, и никой не знае как и защо, но и ние сме като него.)

Дори златната рибка, и хамстерите, и белите мишки, и растението в пластмасовата чашка умират. Ние също.

Най-важната дума на света е: Виж!

Всичко, което трябва да знаем, е някъде там.

Ти си на този свят, за да се учиш.

Желая ви и днес много светлина в душите  Hug

# 48
софийските мами, искам мнението ви за продуктите на Двете фукли- имате ли мнение за техните торти, оказа се, че мога да си поръчам да ми доставят до тук, но ми се иска да чуя мнение на тези, които са ги опитвали дали си заслужава и добри ли са на вкус

много благодаря на всички за комплиментите към мен и семейството ми   bouquet
Гери, приятно изкарване, чакаме те след седмица да споделиш как сте изкарали и най-вече с добри новини около Митко  Heart Eyes

# 49
 Здравейте всички!
Първо да Честитя рожденните дни на всички пропуснати рожденници!!!Да сте живи и здрави Hug
VJG ,тортата ти ли я прави-страхотна е!!!
Ани,Четито и да си купите нова кола(нас сега това ни вълнува,че да си кажя де).А,и на екскурзия да отидете ей WinkДокато четях поста ти си помислих,че след всяко зло идва хубавото.
 Аз съм в лош период CryЕдин даскал вече два пъти ме скъсва на един и същи изпит и вече не знам какво да го правя CrazyМай ме харесва и иска да ме вижда постоянно.

# 50
Здравейте в края на работния ден!
Честит празник на четирите февруарски "Мартенчета", които вече отпразнуваха рожденните си дни.
Много щастливо, здраво и безгрижно детсво им желая!

Моргаз, моля се за приятелката ти Praynig надявам се скоро да ни напишеш добри новини.
Кой гледа Емма сега?
Ани, честито за печалбата. И както ти е казала Иглика да си направите едно хубаво пътешествие.

# 51
Гери, приятно изкарване, в което изобщо не се съмнявам!  Simple Smile
Уини, ДАН, азя правих, ама нали ви казвам, че трябваше да е заек... Все пак, благодаря за комплиментите!  Hug
Маргаус, дано при приятелката ти всичко се развие положително.  Praynig
Миме, Жоро (мъж ми) казва, че са страхотни, ние искахме от там да поръчаме,но после решихме да я правим.  Peace Мнооооого вкусни били.   Simple Smile

# 52

За всички малки и големи рожденици, които празнуват тези дни.

софийските мами, искам мнението ви за продуктите на Двете фукли- имате ли мнение за техните торти, оказа се, че мога да си поръчам да ми доставят до тук, но ми се иска да чуя мнение на тези, които са ги опитвали дали си заслужава и добри ли са на вкус

Аз от там съм поръчвала само чийз кейк и не беше лош. По принцип съм чувала, че не са лоши, ама май и излизат доста парички, това е инфо от преди 2-3 години   bouquet

# 53
Мини, и аз съм чувала много хубави отзиви за Двете Фукли. Най- вече тортите им са доста оригинални ( поне така бяха преди 2-3 години )  Whistling

VJG, аз също имам амбиция да направя тортата тази година за Кари. Тук ако поръчаш готова торта трябва да се бръкнеш доста дълбоко, а и повечето им торти всъщност представляват кексове, намазани с нещо си. Нямат нищо общо с нашите вкусни торти  Naughty Зачетох се вчера из тортената тема и мисля да се пробвам да направя някакви розички за украса, а иначе ще взема готова картинка с Мечо Пух или Принцеси от един интернет магазин, която се слага направо върху тортата и може да сложиш надпис с името на детето. Не знам точно как ще се получи, но се надявам да стане хубаво. Иначе като идеи ми харесаха

( но с други цветове)  и

# 54
Ето линк за тези, които искат идейки за торта или сладкиши за детско парти

http://www.bhg.com/recipes/desserts/cakes/birthday-cakes-for-kids-recipes/

# 55
Ето обещаните снимки за тези, които искат да разглеждат. Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342414
Уини, много интересни торти си избрала. Ще разгледам сайта.

# 56
VJG , супер рожден ден си спретнала Hug

# 57
Честито на днешните рожденици - Алек и Калин!
Да са много здрави, весели, щастливи,
да са умни, талантливи и красиви!

# 58
Мен нещо ме е хванало безсънието  Tired

Гале, страхотни снимки! Личи си, че сте изкарали много готино празника  Wink Я хайде да ви попитам нещо относно празнуването - как точно мислите да правите - блок маса и всеки си взема, като всички сядат кой където свари или всеки сяда на голяма маса и сипвате манджите  Mr. Green ? Също така какво мислите да предложите освен тортата - знам, че наскоро обсъждахме това, но аз нещо го пропуснах, а и е хубаво да споделят мамите, които вече са изпразнували  Peace

Ние миналата година правихме голяма маса, като Павлин готви основните ястия, а аз правих салати и предястия, свеки направи тортата. Тази година се чудя как да го измисля, тъй като апартамента ни не е голям, а се надявам да дойдат още едно семейство с 2 дечица, а нали пък на децата няма да им е удобно да сядат на голяма маса с възрастните  newsm78 Също така имаме и една малка холна масичка, та се чудех дали пък да не ги настаним там (децата де) Rolling Eyes

Хайде споделете опит и идеи  Hug

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 02:04 от Winnie

# 59
Хрумна ми заглавие - С торта, приятели добри и балони, весел купон спретват МАРТенските бонбони!

Хайде спокойна нощ! ще си лягам докато не съм сътворила още някоя умнотия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт