Февруарски МАРТенчета пак лудуват - за втори път РД празнуват!

• 20 534
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив Белащица
Иве, Васе, нашата пързалка струва 60 лв. и е от Джъмбо. ...

Макар че цената е двойно по-ниска от предлаганото на други места, Джъмбо не ми е по път  Mr. Green

Нора, оправих ти ника. Карах по памет.
Ще се възползвам от ефектните ти предложения, особено от първото. Преди години съм яла пълнена франзела и страшно ми хареса, но не помнех, какво се слага, че да не се изсипва като се нареже.

# 76
Здравейте, момичета, много ви благодаря за подкрепата - при нас всичко е в stand by.., около приятелката ми, имам предвид, но няма как...радвам се, че мислено сте с нас.

Честити рождени дни на мъничетата! Съжалявам, че не следя ежедневно рождениците, но пък от все сърце им желая всичко най-добро! Много здраве и много веселие! Ей това е то! И да не забравите наздравиците  Wink

Емма сега е с баба си и дядо си. Днес имах събрание от работа и ни чакат супер много промени, които ще се отразят на работното ми време и много се притеснявам дали ще мога да се организирам с дете и работно време, но когато стане, ще му мисля и ще реша какво що. Тъпото е, че тая криза тук в Италия взе да засяга всякакви сектори и сега фирмите само мислят как да се спасят...Та така.

Сега ви желая весела седмица!

Така ми се ходи на ледена пързалка  Crazy

# 77
Ето едно заглавие и от мен:
Месец МАРТ дошъл при нас е пак, препълнен с танци, песни и весел смях!
Но само, ако ви харесва.

И още едно  Blush
Запалваме на тортата свещички и греят, греят МАРТенски очички!

# 78
  • София
Здравейте!
Лили,заглавията са супер  Peace
Ние сме добре.Малката миналата седмица беше на гости при майка ми и разбира се знае нови думички  Laughing казва "пожо дей"(госпожо здравей  Laughing ),"боуто"(добро утро) и думички като:
гото-леглото
дасти-здрасти
гето-гърнето
песа-принцеса
кука баби-кукла барби
пито-мечо(макар че няма общо Crazy )
ека кош-лека нощ
и още много но в момента не се сещам.Всеки ден казва по нещо ново,всичко повтаря.Прави изречения само от 2 думички като лельо чао или тати ела,от този сорт.В детската само я хвалят и там нямаме проблеми,за което се радвам.Аз мисля да напускам работа и да си търся друга,защото много малко пари взимам и се надявам да намеря нещо.Всеки ден гледам разни обяви,но като си дам предизвестието ще търся по обстойно.
Това е за сега от нас.Лека и мека ви желая Hug

# 79
А аз се казвам Михаела ( има го на първа страничка  Grinning )

Че аз уж гледах, ама... голяма съм блейка.  ooooh!
Васе, вярно не ти е по път, ама аз мога да съдействам, естествено, ако сте решили да вземете и ако тази ти харесва.  Peace В края на месеца сме в Пд и направо на крака ще ти я докарам.  Laughing
Лили, теб музата никога не те напуска. Simple Smile
Ех, какво ли прави Гери сега в чужбинско.....  Wink Sunglasses

# 80
Честит рожден ден на вече порасналия МУЦУН!
Да е здрав, много игрив и щастлив!

Васе, весело изкарване!

# 81
Честит Рожден Ден на    Алек и Калинbouquet
И все така чаровен да е малкия Муцун,който скоро да стане горд и добричък батко!

Много благодаря на всички за страхотните пожелания по случай моя Рожден ден! Страшно ме зарадвахте!
 А РД мина супер.Почерпихме се с най-близките в Мола на сандвичи и биричка,Бети потича на воля!Мъж ми ми направи супер подарък,за който отдавна си мечтаехме - грил-барбекю на Тефал,който вече сефтосахме!И за финал си направихме снимка с Ники Илиев и екранната му сестра Елица от "Забранена любов".На живо са много готини!Ще пусна снимките веднага,след като ги кача!
VJG,тортата ти изглежда наистина бутикова!А подаръка от аватара ти предполагам,че сега е любимата игра на Вики!Бети обожава да се пързаля!Личи си,че купона за РД е бил на 6! Heart Eyes

# 82
Добро утро!

Честит рожден ден на Александър!
Нека бъде смел, добър, усмихнат и игрив!
Нека да е умен, щедър, здрав, щастлив!

Муци, пожелавам ти прекрасен празник! Как си ти?

# 83
  • Пловдив
Честит рожден ден на Александър, по-известен в нашите среди като Муцун  Laughing Да е здрав и щастлив, да слушка повече мама и да е много грижовно братче  Hug
Аз все си мисля да ви питам, гледат ли вашите мъничета детски филмчета? Рали не проявяваше никакъв интерес, но от известно време гледа само Снежанка, тази версия на Дисни от 37 година. Вчера изгледа цялото филмче 2 пъти, имаме и дискове с други приказки, но не ги иска тях. А Снежанка й е и любимата книжка от известно време.
Желая ви отноново много позитивен и усмихнат ден  Hug

# 84
Добро утро!

Честит рожден ден на палавия Муцун! Нека бъде все така усмихнато, здраво и щастливо момченце и да стане един послушен голям батко!

# 85
Добро утро от мен!

Днес ме гони едно главоболие  Tired

Лубрикант, Кари не се заглежда много по филмчета. Преди гледаше сутрин Телетъбис, но от скоро не го дават. Сега много харесва едно филмче по ТВ7. Мисля, че се казваше Микросвят за разни буболечки. Някъде следобед го дават  Peace
МНого обича да гледа анимирани детски песнички или деца, които танцуват  Grinning

Мери, с нетърпение чакам снимките! Голяма фенка съм на този сериал и чакам само да почнат новите серии  Grinning Аз такъв грил също много отдавна искам. Но Павлин купи професионален грил - тиган като този   и пак върши добра работа. Ние си правим пиле и зеленчуци и стават страхотни  Peace

Мила, много ми харесват заглавията!  Wink

Някой смешни думички, които казва Кари:

гаста - гащи
тао тао - чао
дати - здрасти
маме - мляко/мече
ананя - ананас
хаме - хамстер
папа - пате
цок - сок
апка - шапка

# 86
Честит рожден ден на Алекс на мама Муцуна! Да е здрав, весел, щастлив и много, много да радва мама. Пожелавам му и да е много добър батко! На мама и тати - весел празник и чакаме снимки от тях!

Мери, честита придобивка. И аз чакам с нетърпение снимките!
За филмчета от месец-два се заглежда. Любимо й е за коте Гарфилф, а също и за Мечо пух. Някой от тях гледа на компютъра, само така може да я накарам да седне за малко. Embarassed
VJG сподели как направи тази страхотна торта, рецептата от къде е и много ли е сложно. Че аз имам голямо желание, но нали се връщам и на работа ефективно от началото на март, пък и не ме бива много в сладкарството, дали ще се справя?  newsm78

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:32 от Mira_p

# 87
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛ!
МНОГО ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 88
  • Сливен
Мира,да ти кажа за събирането на играчките Simple Smile
ами много рядко успявам да я накарам да си ги прибере,най-вече ги прибира като има стимул
например-прибери си играчките и ще ходим на разходка Simple Smile
а иначе като й кажа да си ги прибере Моника казва мама Laughing
и като ги събера ми вика бравоо hahahaнасърчава си ме детето другия път пак да ги събирам Crazy
филмчета не гледа,но клипчета на песнички много харесва Peace
Мери,и аз чакам снимчиците ти с нетърпение Sunglasses

# 89
Мери, страхотен подарък. В нашето семейство мъжът ми би харесал повече такъв подарък. Simple Smile Благодаря за комплимента за тортата. А пързалката е атракцията на досегашния й живот. Laughing  Хайде, давай снимки.
Мира, прави опити да си събира играчките, но ту слага вътре в коша, ту вади от него.  ooooh!
Филмчета гледа. Любимият й е 101 далматинци.
Благовеста, къде се губиш, хайде показвай снимките от РД на Рали.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт