Мери, честит рожден ден (с голямо извинение за патерицата

Явно те е споходила музата напоследък, харесва ми предложението ти за заглавие. Да тикажа аз какво направих. Исках да е с трапеза, манджи и т.н. Но хола ни е толкова малък, че трябваше да поканя максимум 6 човека. А приятеллите ни са доста повече. За това майка ми направи зелеви и лозови сърмички и кюфтенца като хапки. Аз направих салатки. Сложих всичко на барплота и всеки да си взема колкото му душа иска, имаше в изобилие.
Общо взето, този РД мина само със салатки и торта от моя страна, майка ми много ми помогна.
А за бабите и дядовците беше маса с манджи, нямаше как, но пък те не са 20 човека, така че се събрахме. Така направих аз. Малко изморително беше с 2 рождени дни в един ден, но пък се получи добре, поне по мои преценки.
(Уини, как ти беше името? Извини ме, но съм го забравила.
. На лято задължително да дойдете пак, прекрасно е - хладно и зелено...И дано тогава имате време и да се видим, че аз сега малко късно видях че ще идвате насам, а и предполагам не сте имали много време за среща.

. Ей такава ми е разбрана бабата. Иначе не се кара, съгласява се като й кажеш нещо, ама накрая пак го извърта на нейното си. 

А аз се казвам Михаела ( има го на първа страничка
)
Наистина звучи по-добре 
Препоръчани теми