Февруарски МАРТенчета пак лудуват - за втори път РД празнуват!

• 20 528
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Чести рожден ден на Калоян и Ния!!!

Лили Hug и от мен. Ние сме в някаква подобна черна серия, болести финансова криза и те разбирам много добре. Все си мисля, обаче че ще мине и това. Стискам палци да се оправят всички болни близки и да е щастливо цялото ви семейство, защото го заслужавате.

# 271
  • Пловдив Белащица
Дакра, много хубава покана в рими. Хареса ми.

Момичета, предлагам да изберем кое заглавие ще сложим за 1 март. Защото според мен, само едно ще използваме.
Ето и предложените по реда на публикуване, ако има пропуснато кажете, че ги ровя на момента назад в темата:

1. МАРТенски рожденници засмени, с мартеничка закачени - mango  
2. Баба Марта долетя за рождения ден на любимите си МАРТенски деца. - иглика333
3. За здраве мартенички бели и червени ще си закичат МАРТенските ни рожденици големи. - иглика333
4. По случай своите рожденни дни с червено бяла мартеничка всяко МАРТенче ще се премени! - иглика333
5. С Мартеничката засмяна втората годинка ще подхвана! - daninka
6. Баба Марта тук е гост специален - две годинки - туй е празник официален. - daninka
7. Бели и червени МАРТенски дечица, вече духат втората свещица! - daninka
8. Баба Марта, МАРТенчетата целува, с тях втората годинка ще празнува - daninka
9. МАРТенички бели и червени ще има за рожденици засмени! - mila_pa

Има един глас от Нора за № 6
И от мен един глас за № 6

# 272
  • Лондон/Пловдив
На мен ми хареса 8 -то заглавие за новата тема .
Да ви се похваля от вчера използваме гърне слагам го и стои и пикае само дето кисне по половин час докато свърши нещо .Е вече 2 пъти се напика в гащите ама си каза сам ,че се е напикал.Я някой да сподели как беше в началото като започнахте да вършите работа в кукото след колко време започна да си казва само ,че му се чишка .Алекс не казва ,аз го слагам и стои докато се изпикае .

# 273
Момичета, много ви благодаря за подкрепата  Hug страхотни приятелки сте  Heart Eyes

И от мен един глас за № 6 от предложенията за заглавия. Единствено предлагам Баба Марта да се изпише може би така - МАРТа  newsm78

# 274
Пуснах нова тема с анкета за заглавието. Може докато направим 20 страници само в анкетата да участвате. Възможни са два отговора.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376112.new#new

Василена

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ! Пожелавам на сладката руса къдрокоса адашка на моята щерка да е много здрава, весела, усмихната и послушна, а на мама - само приятни емоции!

Мила_па,  Hug надявам се всичко да се оправи с майка ти и да няма повече болести. Възхищавам ти се, че дори и в такива моменти успяваш да бъдеш все така поетична. Заглавието, което ти си предложила - № 9 на мен ми харесва най-много.
Харесва ми и номер 1 - по кратичко е.
Гери, успя ли да свалиш снимките от пътуването?
Светли, браво за гърнето. За казването - Ния ползва гърне от 8-месечна, но като я слагам аз. За малка работа не казва въобще.
Дакра, супер стихче си спретнала.   bouquet
Да ви похваля моята сладурана. Заведох я на фризьор е постригана, ама май малко повече я подкъси, отколкото си го представях. Държа се като истинска малка дама, въобще не плака, гледа в огледалото, е искаше да пипа всичко - гребенчета, и т.н., но като цяло доста прилично. Малко ми е мъчно, че тъкмо й порасна по-дълга косата, но няма как. Не дава да й се сложи нищо - нито фиба, нито ластик, всичко сваля веднага, а и със сушеното има затруднения. Ето я с новата прическа:

# 276
  • Лондон/Пловдив
Аз нещо не видях и веднага се намърдах в новата тема,а тази има още малко да се изпише  Mr. Green
Алекс днес ме побърка само бели прави малко диваче е станал.И като му се скарам почва да ми вика маму маму много жално ,а като му кажа шамари се обръща и си дава дупето за шамарки Blush направо да се чудя какво да го правя шамари или да се смея.

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
 на патерици на Филип,
и на днешните чаровници Коко и Ния!
Да растат здравички,весели и засмени!
Да носят много радост на всички близки и познати!

И майките им по-честичко да ни навестяват,да споделят как са слънчицата им!

Лили,силна прегръдка и от мен!Дано лошите мигове бързо отминат,и положението на майка ти да се стабилизира,да оздравее и да се радва на красивите си внучки! Heart Eyes
За малко успокоение ще ти кажа как на майка ми на два пъти й казват,че има раково образувание на ръката,а после след няколко години пак беше психясала,че има нещо раково!В последствие първото се оказа,че е мъртва кост на ръката й,която по бабешки методи изчезна!А втория път,миналата година ходи на няколко лекари,като най-накрая след много тревоги,щеше и на скенери да ходи...последната лекарка й беше казала,че всички при които е ходила са за убиване,и че нищо й няма!Та жената се успокои и си е съвсем жива и здрава!
Проверете дали диагнозата е вярна,а не само да се стресирате всички! Peace

Успех в днешния важен ден за Митко,с който всички сме мислено! Praynig

Дакра,много хубаво стихче се е получило! Heart Eyes
Честита нова прическа на сладураната Ния!И така си е хубавица!Тъкмо с нова фризура за РД! Heart Eyes
а като му кажа шамари се обръща и си дава дупето за шамарки Blush
Joy  ех,тези пакостничета! И Бети се позамисля като й кажа "а,шамари..." hahaha

# 278
Чести рожден ден на Калоян и Ния! Да растат здрави и усмихнати!

Мила, силни прегръдки и от мен Hug. Дано с настъпване на пролетта лошия цикъл за семейството ви свърши и "изгрее слънцето и на вашата улица" Praynig

Гласувах в темата за заглавие Peace

Дакра, страхотно е стихчето Peace

Гери, стискаме палци и чакаме добри новини за Митко Praynig

Мини, нищо не разказа за продължението на РД, дай още снимчици на сладураните ви Hug

Ние сме добре, още си търсим бибата и хленчим за нея. Най зле е наобед, голям рев пада и заспива много късно, днес чак в 16ч. Дано скоро я забрави, че майка и готви нова изненада-каня се и млякото да спра скоро Mr. Green

# 279
  Heart Eyes

Mirap, много хубава Ния, добре че от малка я свикваш с фризьор
Стефания ми е постригвана  веднъж и то от мен самата

Теди, нямам за разказване, ходихме в майкини, ядохме пъстърва, духахме свещичка на обикновенна торта
утре трябва по автобус да ни пратят тортата от Двете фукли, след това ще отидем семейно на студийни снимки
в неделя сме на заведение с роднините на Ник и кумувете
тази година скромно, като поотраснат ще вихрим купон
а вас все още ви чакаме да ви разходим в МОЛа, нали си беше наумила да идвате

# 280
Ама кой е този малък бонбон,Минии! Hug
Расте и хубавее! Heart Eyes Намираш ли прилики със Стефи на тази възраст? Струва ми се,че май са доста различни! Rolling Eyes
Теди беър,не се давай на бибата! Hug Аз я елиминирах точно когато беше на антибиотик болна  Embarassed а и виждах,че кътниците са зачервени и ще избиват!Но след като веднъж заспа без биба,реших и на другия ден така,и после от време на време като проплакваше жестоко нощем я давах за минута - две,след което изчезваше!Но свикна без особени проблеми,при условие,че заспиваше с 2 биби - една в устата,една в ръката! ooooh!
А от известно време насам и АМ не давам,заради едни обриви! Embarassed
Виж ме колко съм лошаааа! Mr. Green

# 281
Мини .... я   колко дяволито е погледнала Приса, много е пораснала. Да ги нацелуваш и двете  love001
 Ще дойдем в МОЛА, ама да се постопли, че този сняг ни затрупа. Аз сега карам шоф.курсове и се надявам до пролетта да съм и по-независима откъм транспорта, въпреки че Шипка ми е проблемен маршрут и като пътник hahaha.
А за РД, важно е да се отбележи, може и без голям купон. И аз май тази година замислям скромно тържество, и без друго нищо още не разбират. На РД на батко си и на други приятелчета стоя все в мен и я беше страх от клоуните, конфетите, по-големите деца и цялата дандания Laughing

Мери, аз съм й оставила 2 срязани биби, ама тя не ги лапа тях,само  им се ядосва, ама като ги скрия ги търси. Иначе има някъде една здрава, ама не мога да я намеря. Дано не я намери Цвети преди мен, че ще стане лошо Thinking Батко и навремето много лесно прие махането на бибата, ама с овнешки инат по-трудно се излиза на глава Mr. Green

Аз Цвети все още не съм я постригвала и си ходи като орангутан Embarassed, добре че търпи шноли и ластици Laughing

# 282
Честит Рожден Ден на Ния и Калоян! да са живи и здрав, весели и жизнерадостни деца!

И се присъединявам към призива Фейс и Шаде да вземат да драснат 2 реда и д апокажат порасналите дечица Hug

# 283
И понеже и моят любим съпруг пораства днес  с още една година, да почерпя, макар и мaлко късничко Blush

Все още няма новини от Митко, процедурата би трябвало да приключи май някъде по това време.

Гласувах и аз за заглавията.

Снимките все още не съм свалила, има малък проблем с тях.

Мини, още като гледах снимките с щастливата рожденничка и страхотния й подарък си мислех да пиша, че Преслава много е пораснала. И на мен ми се струва, че със Стефи не си приличат. Много целувки и за двете прекрасни принцеси Heart Eyes

За бибата - тъкмо вчера се похвалих на Нора, че я отказваме доста безпроблемно и снощи Киара почти не спа. Събуди се към 1:30 като си лягахме ние и заспа чак към 5 без нещо. В началото беше кротка и си гледаше телевизия, ама после като вече й се доспа и стаан толкова нервна Rolling Eyes, не знае какво иска, едва ли не в истерия беше изпаднала. Интересното е, че не си иска директно бибата, но явно като е разстроена/нещо я боли/и т.н. става по-нервна, защото преди се е успокоявала с бибата, а сега все още не си е намерила начин да се успокоява. Иначе (да чукна на дърво) със заспиването нямаме проблеми.

# 284
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на ГЕНО на мама Таня Генова и на ПРЕСИЯН на мама Пухчо!
Да са здрави, весели, щастливи, много много послушни!

На щастливите мами - много радост и весел празник!   bouquet

Гери, стискам палци всичко да е ок с операцията!
Мини, много е сладка Преси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт