Февруарски МАРТенчета пак лудуват - за втори път РД празнуват!

• 20 529
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
МилаHug Приказката, че едно зло никога не идвало само май важи с пълна сила  Sad Дано майка ти бързо се възстанови и това да е последната неприятна вест около вас  Hug

# 256
Честит втори рожден ден на Калоян и Ния!

# 257
И понеже пак съм първа, ето кафенце:

# 258
Добро утро, вече пих кафенце с Нора, но ще пийна и от кафенцето на Лили!
Лиленце  Hug!
Пожелавам ви много красив и слънчев ден, здраве на всички дечица и на хората около нас!

# 259
Лили, силна прегръдка и от мен Hug!
Гале, ти в колко часа оставаш Владислава на у-ще? Аз всеки ден минавам оттам сутрин с колата и чак днес се сетих, че можем да се видим(па макар и за 5 мин) Embarassed.
Хубав ден на всички!

# 260

Честит рожден ден на Калоян и Ния!
Да са здрави и добри деца!
Лили, HugНали добрите приятели са за това - ако не могат да ти помогнат поне могат да те изслушат и да споделят болката ти.Могат да се молят заедно с теб PraynigМогат да те  Hug за утеха.
Дано изгрее слънчицето и на вашата улица и спре потока от лоши събития.Знам, какво чувстваш защото и нас какви ли не "огньове" са ни горили.Усмихни се и повярвай, че просто не може да не се случи нещо хубаво.
Хубаво е, както казва Гери, да си живеем тихо и спокойно, но за съжаление май не става.Остава ни само да вярваме като в детските приказки,че все пак доброто побеждава.
Спокоен ден ви желая на всички от сърце Hug

# 261
Римите не са ми най-силната черта и с помоща на нета намерих няколко текста за покани за детски РД.От 5 покани сътворих нашата.
Ето какво се получи:
Хей, побързай и не се бави
за купон се приготви.
Ще похапнем, ще лудеем
и на воля ще щуреем.
Ще има торта, ще има балони,
ще има усмивки и мнооого бонбони,
забавни,весели игри
безброй усмивки и шеги…
Ела на втория ми ден рожден
И се повесели с мен!
Мити

# 262
ЧЕСТИТА ВТОРАТА ГОДИНКА НА КАЛОЯН  И НИЯ  bouquet

# 263
Честит рожден ден на Ния и Калоян!
Бъдете здрави, палави и послушни, безгрижни и усмихнати деца!

# 264
Лили, имаш и моята виртуална подкрепа Hug Дано бързо свършат всички лоши дни и да можете всички пълноценно да се радвате на децата и наближаващите им рожденни дни!
Споделяйте, нали сме за това тук, за съжаление животът ни поднася и добро, и лошо, дано за бвъдеще добрите вести са повече в нашия форум Praynig

# 265

Честит втори рожден ден на чаровника Фил, да е здрав, щастлив, усмихнат, да носи гордост и радост на мама и тате!

Честито и на Калоян и Ния, да са послушни и добри деца, здраве, щастие и късмет от нас!

# 266
Praynig Praynig Hug Лили, виртуална прегръдка и сила да преодолеете и това

# 267
  • Пловдив
Римите не са ми най-силната черта и с помоща на нета намерих няколко текста за покани за детски РД.От 5 покани сътворих нашата.
Ето какво се получи:
Хей, побързай и не се бави
за купон се приготви.
Ще похапнем, ще лудеем
и на воля ще щуреем.
Ще има торта, ще има балони,
ще има усмивки и мнооого бонбони,
забавни,весели игри
безброй усмивки и шеги…
Ела на втория ми ден рожден
И се повесели с мен!
Мити
Много хубаво се е получило, но подчертаното за нас не важи Simple Smile Толкова да го е страх от балони, нямам думи  ooooh!

# 268
Dakra, венага "откраднах" стихчето за поканите на Владислава.
Vili_ap, всяка сутрин около 8.30 часа сме пред 145-то. Предлагам ти след празниците да се уговоримда пием по кафе. Нора също пътува с мен обикновено, така че ще има 2 в 1.

Поздрави на всички сладки рожденици!  bouquet и на техните най-прекрани майки!

# 269
http://www.youtube.com/watch?v=V4xzLB5bXdI

Гери, за зет ти  Praynig , мислено сме с него и го подкрепяме да е силен и скоро да е отново пълноценния баща на дъщеря си и съпруг на жена си

Общи условия

Активация на акаунт