МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 56 258
  • 370
  •   1
Отговори
# 225
Само да поздравя Краси-Мира за усепха ан дъщеря и. Страхотно е това, да продължават все така!

Момичета, болна съм.....Ужасно болна от вторник вечерта. Заедно с Йоан.....Ходихме на лекар, пием лекарства, сиропи, АБ, но ефекта е почти нулев! Вътрешната температура ме довършва!

Само ще ви пусна какво правих днес и за какво си мислех цял ден.......Вярвам,че ще ме разберете и без думи!

Тук - тук - тук и проба за това - тук

Много е тъпо, но наистина от все сърце

Честит Рожден Ден на всички рожденници! Простете,че не ви изброявам! Нямам сили и искам да си ходя да си легна...Цяла седмица вече лежа и ме хваща яд, защото утре можехме да отидем на Банско да гледаме ските, а сега.....А и децата уж в къщи сега 4 дни и заради мен няма да можем да отидем никъде....Дано обаче за Велинград се оправя!

Хубави и максимално оползотворени почивни дни, момичета!

# 226
Цоцоланкова, прекаляваш! Добре, че не давам на Директора да гледа тука... иначе туку виж без сватба се премести у вас... Аде да се оправяш, ако обичаш!
Междувпрочем с Каро правихме крекерите - станаха фантастични!
Юле, това изказване на госпожата може да го запишеш в бисерите на нашите деца... Ти пита ли я дали днес се е взела лекарството?
Теди,  Shocked и на тебе същото питане!
Сладка, това слънце ... направо ще го изям? Как нямам един син да го взема!?
Габи, има една регистрация от мен... ще се постарая...
Краси, какъв ужас - разбирам те напълно с това решение! И ... браво на теб, ти си много упорита майка!
Диде, за теб думите са отдавна изчерпани... сърцето ти е по голямо от на само един човек!

Да са ни живи и здрави днешните рожденници! Специален поздрав за Злато Перка, дето от много учене ни забрави, но "не бойте се деца" - само да и минат изпитите ще я строя в три редици....

Момичета, моите Пенчица и Марианка в един и същи ден решиха да ме изоставят и престанаха да роботят... изпаднах в маниакално депресивна депресия (това май вече го казах Laughing)...а, майстор може да дойде чак след почивните дни ....ех, прав е поета - много мъка има по тоя свят...

# 227
  • София
Много благодаря за милите думи за Галето! Hug Blush

Мамо Цоци, еклерите изглеждат много примамливи Wink!  Трябва обаче повече да се грижиш за себе си и да си почиваш, да се позакрепиш, че идва времето на пролетната умора.....Стискам палци да се оправите скоро! fingerscrossed

Julis, не е за вярване с какви епитети окачествяват децата тези т. нар педагози! Когато синът ми ходеше на градина, имаше един период, в който направо със страх ходех да го прибирам, защото трябваше пак да изслушам поредното оплакване от едната учителка, която го изкарваше едва ли не най-непослушното дете в групата с разни премъдри обобщения....странно защо другата никога нямаше оплаквания Thinking.

Таничка, досмеша ме, че е имало чак и опашка за влизане в у-щето на дъщеря ти Grinning, но детето сигурно се е притеснило... Embarassed
Тя стеснителна ли е?

# 228
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
Какво става напоследък масово болести,проблеми,кризи Sadдобре,че има от време на време по някоя хубава новина или събитие,че да забравим за малко проблемите и да ги посрещнем заредени с положителна енергия LaughingВ такива моменти мама ми казва"Господ дава трудности на тези,които са силни и могат да ги понесат,а на онези,които не могат им дава всичко наготово!"
Sivanova все така успешно да се кърмите Peace
Picaso все на такива гости да ти върви,че току виж резултата се промени luvbed preggoЧестито на бебка за прощапулника  bouquet
Дидка поздравления за изпита и празника  bouquet
Krassi-Mira поздравления за успехите на Ива  bouquet
sweetkids_mama много е сладка Галина,една нейна усмивка е достатъчна да забравим всичко отрицателно и да се усмихнем Hug
Татянка и нашата кака все нещо е забравила,но нищо не я трогва(дори да я накажа,тя си брои дните докато свърши и само пита,аз нали мога....свърши ми наказанието) и всичко си продължава по старому.Дано Аничка скоро се успокои,а ако я мъчат зъбки бързо и леко пробиване Hug
Мамо Цоци,как намираш сили дори и болна  bouquetБързо оздравяване Hug
Какво става с тези учителки?!?!Как може да има такова отношение към дете?!А каква е правилната реакция на родителя според вас?На нашата кака госпожата по английски хвърляла учебници и тетрадки по земята,обиждала децата,скубела им косите....това ми разказа Вики след последното контролно на което тя си погледнала тетрадката-речник за една думичка,госпожата я нарекла "преписвачка" и й прибрала контролното недовършено  Shocked
Аз много съм им набрала на нашите учители(откакто стачкуваха и после претупаха материала на две на три),дотогава все приемах,че децата не им се учи или са били палави,но нашия тати не ме подкрепя в такива ситуации,аз пак си замълчавам и не вземам мерки(понеже съм по-избухлива да не избързвам уж) и в един момент се получи,че едва ли не не мога да си защитя децата,а учителите си правят каквото искат Sad
Днес момчетата ми разказват,че се наложилило единия да ходи при фелдшера,защото двама негови съученици го хванали единия за единия крак,другия за другия и го дигнали във въздуха,той съответно паднал по лице и си ударил главата в цимента(Слава Богу само има цицина на челото),малко по късно друг съученик минал и го ударил по врата(щото не искал да избяга от час) и детето си ударило пак главата в стената (брат му пак нищо не знае и не е бил там).Тия мои синове никога не са в такива ситуации заедно и никога не си помагат,те пред мен се заплашват и се бият докато съм в съседната стая(не разбирам къде ми е грешката и защо не успявам да ги науча да си помагат и да се уважават Embarassed)Съответно когато казах,че ще говоря с класната им реакцията на баща им беше"Ама ти луда ли си,защо ще ходиш да се разправяш?Щом не си помагат ги раздели в различни класове"
Каката няма такива проблеми,както казва тя като я питам бие ли я някой(мноого рядко,но ако ме удари някой и аз го удрям и не ме закача повече)  Joy,а батко й милия все правдата търси,все забележки прави на съученицте си като говорят в час,не иска да бяга с тях от час и накрая все него бият Sad
Най-малкото му се въртим на пета LaughingДекември бяхме с 2 долни зъбчета,вече имаме и 8 горни,сега избива деветия(докатора каза,че била като акула Joy)нощем се събужда с писъци милото , аха избие зъбче,почва следващото като гъбки никнат,такова чудо не помня с големите newsm78,всичко с времето си и това ще мине само да сме живи и здрави  Peace
Толкова от нас засега Hug Hug Hug
Весело изкарване на почивните дни,нека са изпълнени с много усмивки и щастливи мигове  Hug Hug Hug

# 229
  • Пазарджик
добро утро момичета.Одкраднах си малко време за пред компютара.Честит рожден ден на всички рожденници,  bigdance2 newsm59 newsm38 аз вчера не можах да ги поздравя. Hug
Krassi-Mira -Поздравления за момиченцето,
sweetkids_mama -Какъв сладур Hug
За учителките ,нямам думи.Има някои, са нормални, но повечето са много агресивни... Confused
Мойте деца са добре вече,здрави сме Laughing
Дано вече да няма болести за тази година....
На всички дечица-здраве, а на вас лек и успешен ден Hug Hug Hug

# 230
  • София
Здравейте момичета. Напоследък не ми се пише нещо, че реакциите ми са хаотични, следвайки обърквацията на мозъка ми  Shocked. Имам проблясъци, в които тръгвам да ви споделям нещо и хоп - трия...или сукалчето идва за едно "малко на крак" (мамино млекце, де Mr. Green) и ми секва ентусиазма. Викам си - чакай поне едно здрасти да кажа, да знаете, че се мотая наоколо...гледам ви ухилените бебешорски снимки, изкусителните вкусотии, снежните разходки...Прегръдки на всички! Hug

Ако ви се гледат принцеси -  http://snimka.bg/album.php?album_id=345633 - последните ми шивашки "подвизи" за най-добрите ми малки приятелки, които искаха да са принцеси за рожденните си дни и аз влязах в ролята на феята - кръсница Laughing.

Поздрави на всички празнуващи!!!
Утре моята бременееща сестричка ще духне 32 свещички (ако има сили, 'щото Запетайчето от сега трудно се носи Sick) и затова черпя:  cook cook - само с емотиконки Mr. Green, 'щото не мога да ги докарвам вкусотиите на мама Цоци, от които дебелея само като ги гледам Laughing

# 231
Здравейте момичета Hug Hug Hug Само се отбелязвам, но влезнах с идеята да пиша и чета. Оказа се че късно съм се сетила Crazy Моите девойки вече ме строяват да чета приказки в леглото, затова от мен за днес СТИГА, но утреее ще се пише Naughty
Поздравявам ви за постигнатите успехи. Виждам и много много нови хора, за което силно съм щастлива/за които всъщност сигурно аз ще съм нова толкова от отдавна не съм се мяркала Embarassed, но оправданията друг път сега "книжките ще плачкат ако не отида"/ Обичам ви и ви целувам все така силно Hug

# 232
Минавам да ви нагледам и   Hug всички
И да поискам прошка понеже тези дни по стара традиция между близки хора се иска и дава прошка за всяка грешка през изминалата година  Hug
maminkavania само заради твоите снимки съжалявам мъничко, че няма да имам принцеса  Mr. Green - прекрасни неща си сътворила, завиждам на приятелките ти. И да е жива и здрава сестричката ти - дано и стане малко по-лесно със запетайчето след някой месец.

# 233
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Бреиииий какви неща правят някои хора докато са "болни"...
Ох, на какви мисли ме наведохте всички с писанията си за кърмене... Ама за сега не се поддавам...

По отношение за училището в България.   Shocked В петък моя син се прибра с 6-тица по математика - ОБАЧЕ - каква шестица...
В бележника на полето учебен предмет пише отличен, в полето оценка с думи пише "математика"  newsm78 - господинът бил доволно пиян. Държал се като клоун. Седнал до моя син, защото изкарал на дъската момчето до което стои Наско. Дъхът му вонял на...
След порядъчно количество глупави реплики - обявил, че който реши една задача ще получи 6. Когато написал оценката в бележника, се плеснал по челото - "оле кво написах" - разменил местата на оценката и предмета....

Ей, първата ми реакция след случката беше - да се оплача от този учител. Наско обаче ми сподели, че той имал семейни проблеми с жена си. И ми стана жал за него. Ама и кое ли е първичното - проблемите в къщи или проблемите с алкохола ????Представяте ли си - той им разправя в час за семейните си проблеми!!! Хора, не знам как да реагирам - часовете по математика са абсолютна пародия... На родителската среща този човек ми направи много лошо впечатление - защото и пред нас, родителите, каза нещо "цинично"... Всички сме възмутени... Но от друга страна - не знам  - и той е човек... Абе комплицирана ситуация - но не сме ги пратили на училище, за да учат от учителя си по математика вицове и да слушат пиянски изказвания... Според вас - какво да направя?

Много благодаря на всички за снимките - много ми беше приятно да гледам...
И аз искам рокля на принцеса - но по възможност да се носи с маратонки в същия цвят

Няма да ви изброявам по име - но всичките си ви  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 23:26 от радеток

# 234
Честита Баба МАрта!

КАкво да ти кажа ,Раде?Все пак е учител и не би трябвало да вони на алкохол ,както и да споделя семейните си проблеми с децата.Докъде я докарахме -учителите да споделят с учениците  ooooh!

Маминка Ваня,може ли да включиш и моите принцеси в списъка - златни ти ръце,мила!Пък и за мен една рокля също .... Laughingсъгласна стм дори и златни обувки да си обуя.

# 235
Честита Баба Марта!!!
Здраве, обич и късмет във семействата ни!!!

bouquet  bouquet Heart Eyes

# 236
  • Пазарджик
честита баба марта

Бяло сирене в нощвица
червено вино в паница
синьо мънисто на ръчица
пълно щастие в душица.

# 237
О...гледам,че Титико чете...Да вземе и да се разпише викам......

Свате, чедо мило...защо така са те предали Пенка и Маринянка...Не ги строяваш ти явно достатъчно в 2 редици.....Да пратиш поздрави на Перка и да я целунеш от нас! Липсва ни! Директора да е решил да ти поднови евентуално помощничките, или работата не е толкова сериозна...Че без тез два уреда...е страшно! Бързо да имаш нови пенка и Мариянка и да няма повече такива фалове. И що торзомиш Каро да ти прави крекерите? Но те вярно са лесни като детска игра!

Сладка мама...еклерите да обесня......Преди 2 години на Празника - 2 ли бяха годинитие или 1????артилерията ми се включи в действие - Пиги бе донесла еклери......Ометоха се за отрицателно време и всички бяха влюбени в тях........После рецепти се писаха в темата, мамите по нощите ги парвиха...а аз ...бовба със закъснител - чак сега.....

Факт е,че съм по-добре, когато започнах да пия антибиотика на Йоан. Моя свърши и реших от неговия да пробвам...и ...се вдигнах на крака...Значително съм по-добре! Знаех си аз,че съм за детски сиропи, ама ей  на...таксуват те възрастен!

Галето е сладурана....Леле как ни растат децата!

Маминке Ваничке, кажи как да ти се подмажа, че да съм първа на опашката за рокли?????Съвсем сериозно говоря! Гледам наплив има.....ама с какво се подкупваш? Ако е с удмивка - ще ти се оцъбя така,че да видиш и пломбите ми от 1 клас. Златни ръце имаш, казвай кога си свободна и идваме на проба!

Джейн, приятно ми е да те видя отново! Къде се изгуби?

Лени, каква прошка, какви 5 лева.....Ти ни прости,че нещо в последно време не сме разговорливи и сигурно ти е скучно при нас....Бе попитала преди време за децата....Ами установих,че когато обръщам лично време само за едното дете, без да са наоколо другите - децата ми по-малко ревност изпитват. Напр. понякога излизам само с единия. Напр. днес ще се разходим до Кауфланд само с Рая - около 2 км. пеш ще извървим...Хем разходка, хем пазар, хем само двете...Правила съм го това и с другите. Напр. понякога съм чакала Вили след училище(но не специално, а напр. съм имала работа наблизо)...и с него се прибираме, оправяме в къщи докато дойдат другите...Понякога не пускам дребния на детска за да сме двамата само...Знам,че ще намираш време лично за всяко дете, без да иза конкуренция около себе си. Откак си имам своите часове само с едното дете - те са по-добре, а и аз по-малко угризения изпитвам......

Раде, не се коси.......За яд си е....ама.....дано постъпите според ситуацията най-адекватно. Ако има някакво развитие на нещата - пиши ни! А за маратонките...То може и рокля за мама да се ушие.....Мама по-лесно ще свали маратонките, отколкото децата.....

Танче, Танче.....ако обичате не гледайте роклите...Че сте ни конкуренция.......Ох...извинявай и ти....не съм ти писала скоро на скайпа, а ти все се обаждаш.......Не е умишлено да знаеш! Да цункаш Мишките покрай теб!

Емко, как е при вас? Някакво подобрение на ситуацията?

Юле, как е наглото дете? Поприказвахте ли си с директорката на ДГ? Знам,че с Галин няма да оставите нещата току-така.......Нагло...тези хора добре ли са.........

Теди, и вие говорете във вашата ДГ......

Марги, много телеграфно пишеш.......ще ти се карам.......

На тез учители какво им е станало....Едно дете от нашата група говорило на диалект и едната учителка постоянно го подигравала....и му излязъл прякор по този начин на детето....Че работата се разду, стигна до директорката, имаше разговори...и в крайна сметка учителката си чу конското от директорката.....

Има много мами, които не назовах......За всички тях Hugи Heart Eyes

Аз да си покажа мартеницата от Рая...Направила я е на кръжока по декоративно и приложно изкуство, на който ходи тази година. Много и харесва там, интересни неща правят, а и тя се справя с лекота...За тази се оплака,че и е било трудно да шие, но все пак се  е справила...защото била за мама!

От едната и от другата страна.......

Хубави почивни дни, да ги оползотворите максимално добре!  bouquet

# 238
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ !
ДА СТЕ ЖИВИ , ДА СТЕ ЗДРАВИ  И  КЪСМЕТЛИИ
МОМИЧЕТА , ВИЕ И ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС !

МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ !!!!!!!!!

ВЕЧЕ ИМАМ НЕТ И ЩЕ ПИША !
ВИЕ КАК СТЕ ? ДЕЦАТА СЛУШАТ ЛИ ? СРЕЩАТЕ ЛИ СЕ В СОФИЯ НА 2 СЕДМИЦИ ? ИЗПУСНАХ ЛИ НЕЩО ?

ЧУВСТВАХ СЕ УЖАСТНО БЕЗ ВАС !!!Аз съм в Перник с мъж ми и Ицко  при свекърва ми ! Големите каки са на София и майка и татко ги отглеждат. Водят  Лори на училище , хор и английски на другият край на града !По цял ден са в движение ! А през свободното време учат .Евчето не слуша и не си говори почти с тях !А те вземат нещата много навътре и всичко това е проблем!Майка има проблем със сърцето и като се ядоса с децата пие хапчета или се налага да викат бърза помощ !
  Свекърва ми помага и можем да излизаме , но ме дразни ! Аз като се опитам да кажа нещо възпитателно на децата , тя ще каже нещо обратно! Например като станат да се преоблекат - че Ева е спала по потник и така си остава - оная вика , че било топло и нямало нужда ...Или според нея наште са виновни , че не се разбират с Ева !А това , че тя ги прави на маймуни няма значение ! Е сега си говориха бабите и тя каза на майка , че трябва да слушат децата !Даже и каза поговорка , в смисъл , че младите в един момент командвали старите ! ...
   Надявам се да се преместим до 2 месеца в София !Дано !
   Мамо Цоцоланке мерси за посрещането ! Ще почета и ще пиша пак !
                  Приятен ден !

# 239
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

Раде , за мен тази ситуация е недопустима Naughty
Краси Мира поздравления за постиженията ви   bouquet

Аз да си покажа мартеницата от Рая...Направила я е на кръжока по декоративно и приложно изкуство, на който ходи тази година. Много и харесва там, интересни неща правят, а и тя се справя с лекота...
Ммммм да , нали е дъщеря на майка си.....

Джейн не се е загубила Цоци .....тя е от четящите  bash
Едно хубаво бебе видях по- напред   Heart Eyes
ТитиЧРД на патерица!!!  bouquet
Бърборанке твоята ученичка ме утрепа  Joy
Емко , Лени Hug

Общи условия

Активация на акаунт