МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 56 239
  • 370
  •   1
Отговори
# 270
Красавици,  Hug една голяма прегръдка от мен и много, много целувки  Heart Eyes
Надничам да узная как сте и да не пропусна  идването на  Дидка във Варна  Hug Тръпна в очакване на срещата ни  Hug
Здрави и щастливи да са всички, имали повод за празник   bouquet  bouquet  bouquet

Чакам я, моля я, каня я ..., а тя не идва... но не губя надежда, че и моята муза ще ме навести.

# 271
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дил, ше идвам, но след 14-ти, ще ти се обадя предварително задължително Hug
Юле   newsm78 и кой ще ръсне със светена водичка в книжарничката ви за да ви върви по вода  Crossing Arms

# 272
Здравейте момичета!
Аз се позагубих, но си имам извинителна причина - бяхме на село, при баба и в Белоградчик, при стринка. Уж щяхме да караме ски на Ком, да се разхождаме из бъдещото ново световно чудо (белоградчишките скали), ама нещо не стана както го планирахме.
Първо се успахме, после се мотахме, а като стигнахме на пистата някой беше успял да изкриви стълб на влека и той не работеше  Sick #Crazy
После в Белоградчик имаше мъгла, та кротко си стояхме вкъщи. Децата си играха с малката си братовчедка Ади, а тя се чувстваше вече кака на нашата Билянка.
Искам да ви се оплача - от два дни се чувствам като ходеща касичка - нали е началото на месеца, всички сметки ни връхлитат - интернет, паркинг, футбол, балет, телефони, топлофикация, данъците и те пристигнаха...
На всичко отгоре се оказа че Гери има обратна захапка, та и шини ще правим. Днес ходихме на рентген - две снимки - 30 лв newsm78. Взимането на мярка, анализът на изходните материали и изработката на апаратчето ще излязат над 300 лв.
Направо много ми дойде нанагорно този месец. А отново идва рожден ден...и зелено училище...
Ох, знам че всички имат същите проблеми и правят всякакви фокуси със семейния бюджет, но имам нужда да споделя с вас.
Лесно им е на мъжете (или поне на моя) - казва:  "Това са парите до края на месеца - оправяй се!"
Поздрави на всички
 Flowers Rose за малката душичка. Горките родители. Едва ли има думи, които да ги утешат.

# 273
  • София
Julis, най-новата мания в момента са гормитите- едни малки фигурки на тролове. Страшно вървят Wink.

От книгите ще имат успех сериите, написани върху сюжети към популярни компютърни игри (Diabolo, World of Warcraft) Peace.

# 274
Нямах намерение да пиша...ама като четох Наслуки ми стана тъжно и се сетих...за нас.....

От снощи съм бясна и гневна. Преди 3 години бяхме взели един заем от близки хора, изплатихме една част и за другата ни бе казано, че няма да я връщаме. Страшно голям жест, ние казахме - ама как така, но....Ни бе казано - Така сме решили. Другата част няма да ни я връщате...И така минаха 3г. или 3г. и половина вече не помня. И вчера разбрахме по телефона, че ...си искат парите. Да, нямам против да го върнем, все пак сумата не е малка...Но защо не си казаха още тогава...За 3 г. щяхме да сме го върнали 100 пъти и да забравим........А точно сега, когато и друг заем имаме, когато има и криза и т.н. И когато най-важното - ще ни дойде много нанагорно - от миналата година сътресенията все още не можем да оправим....И това точно преди днес - разкоша Велинград....

Скапа ми се вчера настроението, та сега да ми е честито - имаме си и ново перо - връщане за заем опреди повече от 3 г. Пак казвам - нямам нищо против, ние дори дадохме една част, но защо първо ще опростяваш нещо, а след това явно те е яло като червей  и да се обаждаш и да казваш - Върнете ми парите.......Гадно ми стана! До сега можехме да го изплатим, а и все още през тези 3г. имахме по-добри доходи....Сега ще ни дойде нанагорно с 2 заема......Ама нейсе......И още повече, че имам едни предчувствия за какво е цялата история....Хората знаят,че не сме добре финансово и смятам,че чакаха точно такъв момент за да си ги искат парите.......И просто подозирам едни долни номера, и точно от тези номера ме боли много......

Въобще тази тема стана много тъжна и реалистична.....Но...Това е животът!

Нека се види,че ние също имаме проблеми, не вървим върху злато и скъпоценни камъни, но въпреки всичко си гледаме дечицата и осъзнаваме,че най-голямото богаство, въпреки и независимо от всичко, са те - децата и семействата, които имаме. Все повече и повече се убеждавам,че най-добрият ми приятел това е Семейството! И с този приятел - други не ми трябват,(май newsm78)!!!!!

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 08:17 от Мама Цоцоланка

# 275
Цоци,какво да ти кажа - грозна,гнусна работа!Първо опрощават ,а после - върнете!Надушвам и голяма доза простотия.Но...алал да са им парите.А то нали знаеш -който има лоши мисли ,след това те се връщат върху него многократно.

# 276
  • Пазарджик

Нека се види,че ние също имаме проблеми, не вървим върху злато и скъпоценни камъни, но въпреки всичко си гледаме дечицата и осъзнаваме,че най-голямото богаство, въпреки и независимо от всичко, са те - децата и семействата, които имаме. Все повече и повече се убеждавам,че най-добрият ми приятел това е Семейството! И с този приятел - други не ми трябват,(май newsm78)!!!!!

права си и то много

# 277
Здравейте момичета! Да ви се похваля-малкият Марти днес вече няма температура от ваксината. И даже мисля да го изведа, че е напекло слънчице. А за повечето пари-точно грешка си беше. Моят свекър тегли за фирмата си заем на мое име. Отишъл да внесе за лихвата и те вместо по кредита, пускат парите по моята карта. Добре, че вчера са превели и майчинството, че още в сряда бях изтеглила 400 лв. Звънят ми от банката-госпожо, имате просрочие. Звъня му и аз, настроена войнствено. А той не може да разбере как е пропуснал да внесе пари. Но в банката му разясниха грешката.И така. Всичко си е точно вече. Желая ви слънчев и усмихнат ден. И нека лошите неща си заминат с лошото време! Hug

# 278
  • София
Днешното хубаво слънчево и чуруликащо временце ми действа вдъхновяващо!
От няколко дни все почвам да ви пиша и все оплакваческата, ама гледам, че и вас ви тресат същите проблеми като мойте, та викам си, няма да се оплаквам днес.
Ще се усмихвам, ще разходя малкото сукалче, ще си отворя широко прозорците, ще си мисля само за това, което имам, а не за всичко, което ми липсва, колкото и насъщно да е....и вместо да се пъна да си мия прозорците, ще седна да скроя една рокличка на моята принцеска - наближава рожденният й ден и дори в тесния семеен кръг, с който ще си празнуваме, трябва принцеската да е в целия си блясък!
Хубав ден на всички!!! Hug

# 279
И аз да се похваля с мойто гардже ... Mr. Green
Ей тук  , последната рисунка е на мойто Софи  http://izobrizk.synthasite.com/1klas.php
 newsm44
 Излязоха и резултатите от последната олимпиада http://lkaravelov.hit.bg/files/REZ1.doc Софинка е с най- висок резултат
Еми, какъв по- голям подарък за празника на МАМА .... Mr. Green
И черешката на тортата -снощния празник в ДГ на Ивана и Бояна .....ама с тях утре ще се поФаля .
Прегръдки  Hug

# 280
Браво на Софи! Особено рисунката много ме впечатли! Най-големият ми син е в 4 клас, но няма да може да нарисува нещо подобно!
На мен сега ми е забранено да гледам в шкафовете и раниците им, защото са скрили подаръци, правени от самите тях. Днес отидоха при баба си и дядо си и в неделя ще ме зарадват. Добре, че са ни децата да ни откъсват от ежедневието.

# 281
Тъщичка невероятно рисува детенцето ти  Hug Hug Hug
Занимавате ли се с нея, в смисъл водиш ли я някъде на курсове, в клубове по рисуване Peace
Впечатлих се Heart Eyes
Колкото до олимпиядата едно огромно БРАВО и кажи от СВЕКЪРВАТА 3  Wink Wink Wink Wink Flutter
 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 282
тъщееееее
браво на Софи!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Чудесна е рисунката! А аз разбирам от тези неща! Mr. Green
Габи - браво на Додо Hug милият сладур!!! Дай запиши го да го видим как пее... Mr. Green Като знам Яни как пее на Слави новият албум... и направо си го представям!!! Heart EyesЦелувки на малкият мъж! На големите - поздрави Wink
ДИп - много гадно това с помощничките...аз наскоро нали ми изгоря мотора на пералнята...ама нали в Севлиево е друга околия Joy Поправиха ми го за един надпис на витрината им!!! Плащане в натура...
Цоци... какво да ти кажа мила... коментирали сме го! семейството това съм аз! Аз мисля за него и то мисли за мен. Безкористно, безрезервно, завинаги! Най добрите ни приятели! Бъди силна миличка! Въпреки гадостите - приятно изкарване във Велинград!
Маминка Ваня Hug времето е такова...смутно. Проблемите са навсякъде... дори слънчевият лъч през прозореца и усмивката на мъничка е лек за делника! Няма страшно. И този път ще го преживеем!
и накрая.... срам не срам...ще показвам...
щото нали ако е за друг човек няма да се мъча...ама то нали е за мен!!!Ни идеи , ни муза! Crossing Arms
това от утре...
http://media.snimka.bg/2333/010921892-big.jpg
това от 15-ти / но ще има леки корекции че нещо куца newsm78
http://media.snimka.bg/2333/010921891-big.jpg
/ за да стане ясно - това са проекти само. Кламерчето е като истинско но в голям размер, а надписа е обемна буква! Blush

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 23:06 от JuliS

# 283
  • София
Тъщичке, браво на голямата принцеса!!! smile3501 Не се съмнявам, че и малките принцески са били несравними!

JuliS, много сладко това "Кламерче", много оригинално - УСПЕХ!!!

Отивам да си полягваме с дечицата...те не ми уважиха манджите, а си направиха сандвичи и топло какао - да ги хваля ли, да не ги ли newsm78 hahaha?

# 284
JuliS   Peace успех и от мен!!!
Страхотно начинание - една от мечтите на мъжът ми е да имаме книжарница  Heart Eyes
Чак ме е яд, че си толкова далече иначе щях да съм ти редовна клиентка  Hug
maminkavania и моите от време на време ме бойкотират, хем уж готвя добре и според тях Simple Smile

Похвали децата - направили са сандвичи  Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт