МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 101 027
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • В светлината на слънцето
Ние сме вече готови с подаръците на Теди. Освен роклята, която й купих още преди Коледа от ebay, вече има книжка и играчка. Играчката е кутийка за бижута от серията за Барби. Има едно голямо чекмедже и някакви други тайни. Като се отвори вътре се върти една пеперуда и има 20 или 30 мелодии. Нещо подобно е на музикалните кутийки, които като ги отвориш изскача балерина и започва да се върти. Надявам се да й хареса. Майка ми пък й търси ефектна блузка (колебае се между две, но тия дни трябва вече да решава) и май към блузката ще има и гардероб за кукленските дрехи. Grinning

# 121
ЧЕСТИТ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН АЛЕКС!!! БЪДИ НАЙ- ДОБРИЯТ СИН, НАЙ- ДОБРИЯТ БРАТ И ИЗЖИВЕЙ НАЙ- ЩАСТЛИВОТО ДЕТСТВО!!!

ДЖОНИ, МИЛА ЗА ТЕБ Е ТОЗИ ПРЕКРАСЕН БУКЕТ

Зузи, дочакахме я тази кухня най- накрая Hug Обезателно да се похвалиш със снимки bowuu

# 122
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!ДА ПОРАСТНЕ МНОГО ГОЛЯМ И ДА ИМА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  И НА БОРИ НА ПАТЕРИЦА!МНОГО ЗДРАВЕ И ДА ИМА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЗА МАМА ДЖОНИ

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ! ДА РАСТЕ КРАСИВО И ПОСЛУШНО МОМИЧЕ И ДА РАДВА ВСЕКИ ДЕН МАМА С МНОГО ОБИЧ!

И букет за мама Миро и Поли.

# 124
  • Пловдив
Честит рожден ден на Поли!!!
Мило детенце - расти здраво, щастливо и обичано!!!
Радвай мама, тати, бати и всички около себе си!
Весел празник и много сбъднати мечти!

За мама:

# 125
Честит Рожден ден на Поли !!!
Желая щастливо детство и много здраве

Ето и снимка на прословутата ми кухня ,не е от модерните аз си предпочитам класическа .Така ми е по-уютно .Снимката ми е от телефона ,че за фотото не остана време .
Малка и важното че на мен ми харесва .Сега си чакам гранитения плот ,че е от друга фирма и ще мога да ви дам някоя снимка на готвено от мен  Joy

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:54 от ZuzyM

# 126
  • Пловдив
Зузи - на мен ми харесва новата ти кухня, дано скоро ти сложат плота и ти се "развържат" ръцете  Hug

Ето малко снимки от нашия РД в градината  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351793&pid=11003057

# 127
Честит рожден ден на всички малчугани

да растете хубави и весели деца за радост на мама и тати Hug Hug Hug

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОЛИ!!! БЪДИ ЗДРАВО ДЕТЕ, ОБИЧАНА СЕСТРИЧКА И ДЪЩЕРЯ И САМО РАДВАЙ МАМА И ТАТИ!!!

ЗА МАМА

Зузи, кухничката ти е много уютна и само вкусни нещица да готвиш в нея Hug
Джони, ама Алекс голямо момче, че и мацки покрай него Grinning
Аз се надявам и нашите снимки да свалим довечера, че все забравям.

# 129
Зузи, кухнята е страхотна.  Peace Аз обожавам такъв тип кухни и съм решила, когато тръгна да сменям нашата да е точно с кухня от този род. И на мен ми действат много уютно.
Джони, много весело тържество. И колко е пораснал Алекс.  Whistling Май доста ухажван мъж се очертава. Нещо много мацки около него, че и доста интимни кадри виждам. Wink Heart Eyes

# 130
  • Пловдив
Мда ухажван е  Mr. Green вие сега ще вземете да ме притесните с тия намеци за интимност  Embarassed
 Mr. Green Момичета наистина много пораснаха дечицата ни - особено като гледам отстрани вашите сладурчета...и си ги спомням бебенца...леле времето лети Crossing Arms

# 131
Много Ви благодаря момичета за хубавите поздрави и подаръци за Поли
Тъкй като незнам как да качвам снимки ще опитам да ви почерпя по този начин  party023 Wine Glass cook cook

# 132
  • София
Ох, момичета, не съм влизала от няколко дни и направо ме е срам!

ЧРД, Алекс! Да си жив и здрав, весел и жизнерадостен! Джони, приеми прегръдките ми по повода на патерица!  bouquet

ЧРД, Поли! Да си жива и здрава, мила и послушна за радост на мама и тати!

Зузи, със здраве да си ползваш кухнята и да преживееш само хубави мигове в нея!

# 133
Ние се разболяхме точно за рожденния ден,следобед вдигна температура ,днес все още имаме,не можахме да се разминем без АБ и от снощи сме на Цефалексин.
Вчера ни беше тържеството в детската градина,дойде само за него ,но въобще не беше в кондиция,а и как да е с температура.
Дано да сте здрави,че вече на мен взема да ми писва с тези болести

# 134
Ние се разболяхме точно за рожденния ден,следобед вдигна температура ,днес все още имаме,не можахме да се разминем без АБ и от снощи сме на Цефалексин.
Вчера ни беше тържеството в детската градина,дойде само за него ,но въобще не беше в кондиция,а и как да е с температура.
Дано да сте здрави,че вече на мен взема да ми писва с тези болести

Само тържество в градината ли ще има? Дано не й се е провалило и другото тържество, че сигурно й е много мъчничко.  Confused Стискам палци бързо Поли да пребори температурата и скоро пак да грейнат усмихнатите очички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт