Честито на цялото семейство! Да е жив и здрав малкият Филип, да радва много мама, тати и голямата кака!
Надявам се утре прогнозите да са по- добри 
съжалявам за целия този кошмар дето сте го изживели !

и много сила ти пращам, вярвам, че всичко се отмине и ще остане само лошия спомен, но и си представям кошмара, който си преживяла...

разплаках се като си представих Марти и какво ви е било на душите.
Дано вече да е добре детенцето и повече да не се повтаря.
За лекарите не ми се коментира направо.

Ама няма да се дам де.

Щом й се играе, значи нещата се оправят 

ми става лошо вече. Дано се справиш бързо и еееееее най-после свършат тия вируси. Аз също бях доста запушена миналата седмица, но нямах секрети - синузит, но само отича лигавицата и почти няма секрети, но адси боли...
Много ми докривя...ама си е истина.

. Трябва да ви кажа, че за първи (и вече последен) път ми се случва да не прочета листовката. Добре, че дозата беше минимална. Единственият плюс беше, че Лора започна да спи по цяла нощ, а преди се будеше за ядене...
Между другото преди време и ние имахме подобен проблем. Нещо ухапа Теди по крачето и се появи пъпка, тип комарена. Но вместо да минава, започна да отича, да се зачервява, мястото се удебели. Ходихме в "Токуда", прегледа я хирург и категорично заяви, че не е от кърлеж, което беше най-притеснителното. Но остана едно дребно съмнение, че има алергия към насекоми, което означава да се пази от оси и прочее гадинки. Но е рано още за изследване за алергия. Макар че според мен си беше просто мръсън, заразен комар, кацал кой знае къде преди това. От Токуда казаха да я мажем само с Фенистил и нищо друго, и мина за 2 дни. Оттогава си го имаме винаги под ръка, че нищо не се знае.