МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 100 899
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА РАСТЕ СИЛНО И ДОБРО МОМЧЕ, ДА СТАНЕ ГОЛЯМ МЪЖ И ЕДИН ДЕН ДА БЪДЕ ОПОРАТА НА МАМА И ТАТИ!

И БУКЕТ ЗА МАМА ЗУЗИ!

Чоко, Мони е станала чудна хубавица. И е имала прекрасни тържества!  Hug

# 211
  • Пловдив
Честит празник на Марти! Много радост, весели игри и здраве!

# 212
МИЛО МАРТИ ,ЧЕСТИТ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН !!! НЕКА ТВОЯТА Е УСМИВКА Е ВИНАГИ НА ЛИЦЕТО, ЗА ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ, ИГРИТЕ ДА СА ЧАСТ ОТ ВЕСЕЛОТО ТИ ДЕТСТВО, А ТОПЛИТЕ ОТНОШЕНИЯ С КАКА- ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ !!!

ЗУЗИ ЗА ТЕБ   

Чоко, много весел рожден ден сте направили на Мони, тя е истинска принцеса, а тортата в клуба е разкошна Hug

# 213
  • Варна
Честит рожден ден на Марти! С Мони му пожелаваме щастливо детство, много игри, здраве и още повече късмет!!!

Мерси на всички за комплиментите за Мони. Просто не мога да повярвам кога порасна... Спомняте ли си как си обсъждахме ежедневни проблеми относно кърмене, подсичане, първи зъбчета и т. н. - все едно беше вчера, а ето 5 години минаха... Simple Smile

# 214
Здравейте  Hug
Рождените дни минаха, но сега всички започваме да чакаме един друг рожден ден - всъщност раждането на бебчето на Чоколина.  Grinning Чоко, да знаеш, че започваме да стискаме много силно палци всичко да мине леко и скоро да ни зарадваш с хубава вест. Hug
Ех, да, времето наистина минава бързо, а децата растат като гъбки. И вече все повече се осъзнават...  Grinning
Вчера забравих да се похваля. Водих Теди на редовната годишна консултация при педито. Вече е 17 кила. Ехаааа... Grinning Най-после да видя такава цифра в картона й. На дъното в графата за тегло е, но важното е че вече е в графата, а не под нея. Иначе на ръст е много напред с материала.  Grinning

# 215
  • Пловдив
lulumba, а колко е висока Теди? Мен ме е срам да кажа колко тежи Лора  Embarassed. Върви едра, не знам на кого се е метнала, при положение, че и двамата с баща и сме средни на ръст, а дори аз съм и под средното  Wink.

На chockolina пожелавам леко раждане и едно здраво и хубаво бебче!

# 216
Здравейте Hug
Аз да ви почерпя днес със мъжо преди 7 г го излъгах и тогава се запонахме ,та по случай шегаджийскитя ден днес му спретнах ей тази тортичка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285662&pid=11372934 да си спомни какво се случило Joy

# 217
Теди, ти голяма сладкарка се оказа Grinning Ха, честити ви 7г., заедно съвместен живот и още толкова по 10  Hug

Марти е 15кг., пак добре е качила 1кг. за 1г. Crazy и с баща й само й викаме да яде, че е голям заплес, 1 час не й мърда на ядене ooooh!

ДЖОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! НЕКА КЪСМЕТА ТЕ СЛЕДВА НАВСЯКЪДЕ, ЛЮБОВТА БЪДЕ ТВОЙ СПЪТНИК В ЖИВОТА И НЕКА СРЕЩАШ ЩАСТИЕ НАВРЕД!!!

# 218
  • Пловдив
Рени, благодаря  Hug обикновено като си кажа РД и никой не вярва  Wink

Тетка - да продължавате  в този дух с твоя любим и все така да се изненадвате  Wink

# 219
Ауууу, ама днес сме имали и рожденичка. Ехаааа... Малко късничко, но от сърце
ДЖОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, УСМИХНАТА, ОБИЧАНА И МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ ДА ТЕ ПРЕСЛЕДВА В ЖИВОТА!

Тетка, честита ви годишнина! Още мноооого такива да празнувате в разбирателство и любов!

Теса, висока е 117 см. Ама тя прилича на татко си - той е доста висок, 190 см. Аз съм си ниска.

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЖОНИ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ УХАЖВАНА СЪПРУГА И УВАЖАВАНА МАЙКА Hug

Аз силно се извинявам,че ти честитя рд на патерица,но вчера бях на път закарахме децата при нашите
Направо не е за вярване до 12.04 страх ме е да си го помисля
Като свърши ваканцията тогава ще ходим на консултация засега Марти е 19 кг обаче за височината несъм сигурна

# 221
  • Пловдив
 Мацки благодаря ви от сърце  Hug

Зузи - честито ви оставане сами  Laughing какво ще правите без децата  newsm78

Ние още не сме се теглили и мерили - нашето Джи Пи нещо се спотайва  Mr. Green Ама сигурно няма да е повече от 13-14 кг. така като го гледам  Blush

# 222
  • Пловдив
 Crazy
Много са ви фини дечицата... Лора е над 24 кг, вкъщи си я меря. А вас на консултации викат ли ви още? Ние не сме ходили от няколко години.

# 223
  • Варна
Джони, честит рожден ден на патерици и от мен! Пожелавам ти много щастие и винаги да си обичана мама и жена!!!

Момичета, благодаря ви за пожеланията - дано се сбъднат всичките и да родя леко, като предния път (така ме тресе, все едно не съм раждала вече веднъж... Confused).

За мерките - нашето диване много високо върви - 1,20 м. беше преди 3 месеца, сега е поне със сантиметър отгоре (още не сме я мерили); 19-20 кг. е. Peace

# 224
Ей, ама то госпожиците май ще се окажат с по-глава по-високи от кавалерите и на тегло повече от тях. Барабар с нашия вечен слабандрок в кюпа.  Mr. Green Ей, това ако ми го бяха казвали преди година хич нямаше да го повярвам, че може да се случи на наш клечо. Mr. Green
Зузи, как ти завиждам. Blush Направо си мечтая за един ден без домашния зоопарк, ама май скоро няма да ми се случи. Crazy
Чоко, когато бях в последния месец бременна със Сашко и се вързах да ходя на лекциите на сп. "9 месеца". Тогава ги правеха точно до нас и си беше направо срамота да ме домързи да не отскоча. Пък и се бяхме събрали доста мами и лекциите бяха чудесен повод за среща и раздумка. Повечето неща вече ги бях преживяла, но имаше и доста нови, които ми бяха интересни. Та едно от тях, което запомних, по-късно приложих на действие и вече горещо препоръчвам на всички тръгнали да раждат бе съветът на една акушерка.  Peace Та тя каза, че когато моментът вече настъпи и тръгнеш към болницата (без значение начинът на раждане) не трябва да мислиш за това, че си тръгнала да раждаш, а да мислиш, че отиваш на първа среща с твоето бебе. Настройваш се за тази вълнуваща първа среща, а не за раждане. Ако знаеш само колко помага този съвет. Като влязох в болницата, бях ухилена до зад ушите и всички други момичета, приети за раждане същия ден ми се чудеха на радостта. А аз през цялото време си мислех точно за това - за срещата с бебето ми. После съм го казвала на много познати, тъй като така се случи, че куп приятелки родиха след мен в отрязъка на половин година. И при всички, които са го приложили е действало. Значи наистина има нещо в промяната на нагласата. Пробвай го непременно. Peace
Ле-ле, оспамих темата... Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт