И БУКЕТ ЗА МАМА ЗУЗИ!
Чоко, Мони е станала чудна хубавица. И е имала прекрасни тържества!

Чоко, да знаеш, че започваме да стискаме много силно палци всичко да мине леко и скоро да ни зарадваш с хубава вест. 

Най-после да видя такава цифра в картона й. На дъното в графата за тегло е, но важното е че вече е в графата, а не под нея. Иначе на ръст е много напред с материала.

Ха, честити ви 7г., заедно съвместен живот и още толкова по 10 
и с баща й само й викаме да яде, че е голям заплес, 1 час не й мърда на ядене 

Направо си мечтая за един ден без домашния зоопарк, ама май скоро няма да ми се случи. 
Та тя каза, че когато моментът вече настъпи и тръгнеш към болницата (без значение начинът на раждане) не трябва да мислиш за това, че си тръгнала да раждаш, а да мислиш, че отиваш на първа среща с твоето бебе. Настройваш се за тази вълнуваща първа среща, а не за раждане. Ако знаеш само колко помага този съвет. Като влязох в болницата, бях ухилена до зад ушите и всички други момичета, приети за раждане същия ден ми се чудеха на радостта. А аз през цялото време си мислех точно за това - за срещата с бебето ми. После съм го казвала на много познати, тъй като така се случи, че куп приятелки родиха след мен в отрязъка на половин година. И при всички, които са го приложили е действало. Значи наистина има нещо в промяната на нагласата. Пробвай го непременно.