МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 100 884
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТА!ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМА ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!
Днес гледам че ще има многооооооо слънчице  Nature Sunnyще ги изведа мойте те нали ид вамата са тук.
Вчера взех на ЕЛЕНА за РД една феичка с пони от" Диамантеният дворец" и тук сме и взели дрешки.
Свекъра ще и вземе тротинетка,баща ми е взел часовник детски,и ще получи много подаръци други.

# 91
  • Пловдив
Мариета - честит ви рожденник!!!
Да е здрав и щастлив Бори, много да ви слушка и никакво отсъствие от градината вече  Hug
Весело изкарване и купища подаръци за Бори  Heart Eyes

За мама:

# 92
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И СИЛНО МОМЧЕ, ДА СЕ СПРАВЯ С ВСИЧКО, КОЕТО ПОДХВАНЕ И ДА РАДВА МАМА С ГОЛЯМАТА СИ ОБИЧ!

И букет за мама Мариета

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ!!! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО И СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ, ИМА НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО И ОЧИЧКИ, ИСКРЯЩИ ОТ ЩАСТИЕ!!!

А ЗА МАМА МАРИЕТА

# 94
И аз да се присъединя към поздравите
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ!!! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО И СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ, ИМА НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО И ОЧИЧКИ, ИСКРЯЩИ ОТ ЩАСТИЕ!!!

А ЗА МАМА МАРИЕТА

# 95
Извинявайте,сега видях ,че съм пропуснала един рожденник
Честит рожден ден на Ивета!!! С пожелание за здраве, много късмет и истински щастливо детство!!!

# 96
Добро утро на всички и честит имен ден на всички с това прекрасно име.
Минавам да ви почерпя само за двойния празник и бягам защото програмата е натоварена доста днес.Това ще е тортата за днешния празник заповядайте  Simple Smile

# 97
И аз да почерпя, че днес Теди е именичка. Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ИМЕН ДЕН НА ТЕДИ НА ДЯВОЛИЦА! ДА РАСТЕ ХУБАВО И ПОСЛУШНО МОМИЧЕ, ДА ПОЛУЧИ СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ И ДА РАДВА МАМА С УСПЕХИ!

И букет за мама

# 98
ЧЕСТИТ ИМЕН И РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ!!! МИЛО ДЕТЕ, БЪДИ МНОГО ЗДРАВО, МНОГО ЛЪЧЕЗАРНО И ИМАЙ НАЙ- ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ!!!

ДЯВОЛИЦА, ЗАСЛУЖЕН БУКЕТ ЗА ТЕБ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТЕДИ!!! НОСИ С МНОГО ЗДРАВЕ ИМЕТО СИ И БЪДИ МНОГО ГОРДА С НЕГО!!! 

# 99
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОБИЧАЩИ!

# 100
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДНЕС!ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

# 101
  • Пловдив
Вчера нямах възможност да пиша, но днес с огромно удоволствие искам да честитя именния ден на Тедитата  Hug на Теди на Дяволица/че и рожденничка  Hug/, Теди на Лулумба и Тетка 74!!!
Да сте живи и здрави мили малки  и големи момичета! Да сте весели и засмени и много чаровни!!!

Честит 8 март дами!!!
Обичайте и бъдете обичани!

# 102
  • Варна
И аз малко на патерици да честитя именния ден на Тедитата и рождените дни на Бори на Мариета и на Теди на Дяволица! Всички дечица да бъдат безкрайно щастливи, здрави и винаги да радват мама и тати!

Освен това - да ви поздравя с днешния празник - желая на всички ни винаги да бъдем обичани мами и жени!!!

# 103
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ !!! БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!!!

ТЕТКА, НА ПАТЕРИЦИ И С ИЗВИНЕНИЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!! 

# 104
Честит празник на всички! Да сте най-обичаните жени на света

Благодаря на всички за хубавите пожелания празника го изкарахме страхотно Hug

Общи условия

Активация на акаунт