LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 850
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Момичета някой чака ли още поръчки от 21.01.Аз си получих много бързо поръчките от 07.01 и от 15.01 но тази много се забави сега в събота става  един месец.А 6 седмици ли се чакаше максимум,и тогава да им пиша.
Аз чакам от 15.01. още. Мисля да им драсна един мейл пък да видим  Simple Smile

# 1 081
[момичета мерси много за отговора

# 1 082
  • Балчи-Варна
здравейте момичета
 тези калеври да ли си отговарят на наомера http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3822753& … ue&ksource=-1, някой поръчвал ли ги е. и когато ги сложа в кощницата ми излизат без номер. ако ги поръчам дали ще доидат.
И тази пола при ханш 96 талиа 80 кои номер трабва да поръчам http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5040205& … ue&ksource=-1
предварително ви благодаря за отговора.
онзи ден получих полата и аз съм с твоя ханш и 40 не ми става,защото нямат еластичност....
Полата я имам в черно страхотна е но е с висока талия, аз по принцип нося 38 номер дрехи в ларедут нея нарочно си я поръчах 40 и пак ми се качва над пъпа така че сама прецени може 40 да ти е добре ако не ти пречи високата талия мен лично ме дразни.

# 1 083
Момичета в полето  REMBOURSEMENTS ми пише това
le 16/02/2009  ARTICLE MANQUANT  
6,00 ?  Note d'avoir  
Някой може ли да ми каже какво означава.Благодаря предварително!

# 1 084
Момичета,извинете за вапроса :   :Кога ще е следващото намаление?
юли-август

# 1 085
Вчера си взех поръчка от 03,02 .
С нея имам дънковата форумска пола, 40 номер както се оказа доста голяма за мен.
Така ,че ако някой проявава интерес да пише.Не мога да дам линк защото я няма налична.
Мога да пусна снимки, но довечера

# 1 086
здравейте момичета
 тези калеври да ли си отговарят на наомера http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3822753& … ue&ksource=-1, някой поръчвал ли ги е. и когато ги сложа в кощницата ми излизат без номер. ако ги поръчам дали ще доидат.

Поръчала съм такива за сина ми, но кой знае кога ще дойдат.От 10.02. ми е поръчката.Иначе пише да се поръчват +1.
Като дойдат, ще дам отчет.Иначе адидас сме поръчвали досега и си отговарят точно.

# 1 087
  • София
Днес си взех колета от 15.01,от който имах 4 отказани артикула.Чакам и от 10 .01.Това панталонче е ужасно умалено,поръчах 94,но на моето момче немога дори да го закопчея http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-prix-mini.a … tegoryid=38139153 Слагам и реални снимки на якето което обсъждаха бейлис и брадата.Според мен е много хубаво. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273213&pid=10633644
Кой размер ти е якенцето, може ли мерки, ако е 34 или 36, да се ориентирам Simple Smile
И колко е плътно - има ли някаква подплата?

# 1 088
Момичета а това поле REMBOURSEMENTS какво означава.

Че не би било зле да прочетеш 1-вия пост на темата. Там всичко е написано.  Peace

6,00 ?  Note d'avoir  

Че ще ти издадат ваучер за артикул/и/ на стойност 6 евро. Ваучерът обаче още не е издаден.

# 1 089
  • Пловдив
6,00 ?  Note d'avoir  
имаш отказан артикул и ще ти пратят ваучер

# 1 090
Благодаря момичета.

# 1 091
Цитат на: dilibaby в Четвъртък, 19 Февруари 2009, 09:17
Здравейте мами, имам притеснение....в първата си поръчка съм пропуснала да напиша пощ.код на града....какво става в такива случей...името на града достатъчно ли е за да пристигне

Сигурна ли си    Защото ако имаш пропуснато поле не ти дава да продължиш 

Mon adresse postale :
Petkova Dilqna
PETKOVA
KNQZ BORIS 93
STARA ZAGORA
BULGARIE ....ето само това ми пише в потвърждението по меила

Споко, бе душа!
Има си хас да не ти разпознаят града в пощата. Стара загора все пак е центъра на вселената  Mr. Green

# 1 092
Здравейте пратих им писмо за отказаната ми поръчка изпратиха ми две писма които превеждам че трябва да изчакам 2-5 седмици Но какво?Дали е писмо с валчера или да изчакам артикулите.Немога да разбера нищо.Моля някой по компетентен да ма светне за какво става въпрос.Благодаря много  Hug
 Vous кtes sans nouvelles de votre commande.
Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.
Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.
En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.
Je vous remercie de bien vouloir patienter, en effet, suite а un surcroоt d'activitй, votre commande a йtй mise en prйparation le 30 janvier.
A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.
Това е другото
Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [1605202-1234899454]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante

Mоля за помош притеснено ми е дали ще ми пращам валчер или да чакам артикулите.Благадаря много

# 1 093
  • Стара Загора
Цитат на: dilibaby в Четвъртък, 19 Февруари 2009, 09:17
Здравейте мами, имам притеснение....в първата си поръчка съм пропуснала да напиша пощ.код на града....какво става в такива случей...името на града достатъчно ли е за да пристигне

Сигурна ли си    Защото ако имаш пропуснато поле не ти дава да продължиш 

Mon adresse postale :
Petkova Dilqna
PETKOVA
KNQZ BORIS 93
STARA ZAGORA
BULGARIE ....ето само това ми пише в потвърждението по меила

Споко, бе душа!
Има си хас да не ти разпознаят града в пощата. Стара загора все пак е центъра на вселената  Mr. Green

хахахах....и аз на това се надявам Joy Joy Joy Joy

# 1 094
 да се похваля и аз
вчеар сестра ми й дойде поръчка от 22,01
тази сутрин я взехме   Peace

Общи условия

Активация на акаунт