LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 097
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 140
# 1 141
Снощи видях, че ми е отказан един артикул и веднага им написах писмо да ми изпратят ваучер, но писах сумата, която видях в remboursements. Получих автоматичен отговор. Искам да направя поръчка, но има ли смисъл да чакам ваучера, скоро ли ще ми го изпратят или не се знае? И всичко правилно ли съм направила? Благодаря ви!  Hug

А, и още нещо. Снощи сложих едно яке на LEVIS в кошницата, не беше намалено, но днес не се вижда картинката, не пише, че не е налично, но като го потърся в сайта не го намирам. Дали ако го пусна така ще дойде, случвало ли се е на някой подобно нещо?

# 1 142
уфффф ми и аз да се оплача- чакам ли чакам... Някой може ли да ми каже има ли още евтини чаршафи и линк

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 11:51 от shaia

# 1 143
  • Стара Загора
   Coloris Taille Qté Prix catalogue
 TEE-SHIRT
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale 
 IMPRIME CACHEMIRE 577 V 7 0/999 1  200,00 ?

Някой дали има отговор еи това защо излиза с тази цена...и е леко отделено от другите нещица newsm78 newsm78 newsm78   
 да подчертая че това ми е в списъка с поръчките

# 1 144
daynaa,би ли ми казала кой номер са тезиhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10382267 и колко са широки панталонките в краста?

# 1 145
Дотук 5 седмици от първата ми поръчка. Ако не дойде до седмица, какъв е редът за действие - дали да ходя до митницата да я търся, да не би да е дошла и просто да нямам известие, и тогава да пращам мейл - или направо да пращам мейл на французите? Моята поръчка е от 14-ти. Знам, че има и от по-ранна дата, които не са дошли. Направихте ли нещо досега по въпроса?

# 1 146
Да попитам Bon d'achat означава ваучър а Note d'avoir  как се превежда ?  Thinking

# 1 147
  • Sofia
Момичета, аз си получих поръчката от 15.01. Взех я на 16.02, а известието беше дошло на 13.02. Нямам отказани артикули, а беше доста сериозна поръчка. Повечето са неща на малката и от всичко съм доволна - и като размери, и като материи. Ще гледам тези дни да снимам, че в момента са изпрани, и да дам размери, ако някой се интересува. За мен остана тази риза(сестра ми си я поръча, но й беше малка)-чудесна е:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-femme-en-popeline-active-w … tegoryid=22904632

# 1 148
  • София
хайде и аз да  попитам нещо
le 18/02/2009    ARTICLE MANQUANT   
15,22 ?    REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE   N° 20090270768717
du 27/01/2009
-по това нещо да  разбирам че  ще  ми изпратят  чек така  ли?

# 1 149
  • Казанлък of all places
Момичета имам един въпрос :

Наумила съм си да си взема олекотена завивка от гъши пера и пух т.е. натурел както се води в LaRedoute.

Въпроса ми към по -опитните от вас е намаляли ли са някога "натуралните" олекотени завивки до под 50Е , ако да ще изчакам , ако не да поръчвам сега. Размера няма значение, бих си взела 140/200, бих си взела и 200/200. Вярно че разликата е доста в цената. Въпроса ми е принципен.

Кофтито е, че не ми хваща никакъв код за "по-така голямко" намаление, само някакви сакове, чанти и куфари.
Помогнете ми моля в тази ми чуденка.
Сега , да помогна, доколкото мога: Аз тръгнах да пазарувам такива за свекърва ми . Избрахме тези : http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8221731& … ue&ksource=-1 и с код 63940 ги намалих на по 20.90 Евро. Дано да имаш този код, ако не , пробвай ей така . Това всъщност ми е кода за минус 30 евро, безплатна доставка и каталог.
Дано да съм била полезна!

# 1 150
  • София
Така, връщам се аз от  митницата с 7кг кашон и си мисля, че е поръчката ми от 21.01 да ама не дошла е малката ми поръчка от 30.01.
Общо взето нищо интересно ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343767

ППП. Който има тази прахосмукачка моля да пише на ЛС да задам малко тъпи въпроси.  Mr. Green  bouquet

# 1 151
  • Дълбоката провинция
Здравейте, някой дали има тези да даде отзиви и дължината на стелката на номер 36 или 37.

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413533 … tegoryid=57055160
Благодаря
Ако не се лъжа съм ги виждала в албума на wb newsm78Много бяха симпатични!Ако искаш й пиши на ЛС ...да не те подведа все пак Simple Smile

# 1 152
Здравейте момичета, да попитам и аз нещо....Тези долни чаршафи с ластик...като показват размера има ли се предвид разстоянието до под матрака. Малко сложно попитах.
За матрак 120/60 какъв размер подхожда?

# 1 153
Здравейте  момичета. Съжалявам, че ще се преповторя с някои съфорумнички, но моля да ми се обясни как да разбера дали ми е изпратен чек или ваучер. Направих една мижава поръчка- като за първи път- и след като я получих вчера се оказа ,че един артикул го няма и ми е изпратено едно допълнително листче със сумата и номер. Сега му се чудя какво е . newsm78... Дали е чек и да го връщам с разпечатана кошница или е ваучер и направо да вкарвам кода .....
Дано някой има някяви снимки на чек или ваучер за да оприлича и моето нещо на нещо...
Благодаря предварително, може и на ЛС.
А и още нещо - скъсах се от писане, а над аватара  -публикациите ми все са на 0. Как да го оправя.

# 1 154
искам да попитам какво мислите за тази прахосмукачка  newsm78
много се чудя дали да я поръчаме.... става лиз а нещо.

другото което искам да кажа относно закъсняването на поръчките.
снощи като взех известието на сестра ми за пощата на него пишеше "ВРЪЩАМ" - това значи, че тя е стояла там толкожа време , че аско не отидеш веднага ия  връщат. Така че пратките сигурно са по пощите и митниците и не са ги обработили още.... така мисля аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт