LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 623
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia

На вас, пловдивчанки, щото ви е широко около врата, за туй ходите на митницата без известия, на нас кат ни взимат по кинта и кусур за проверка ако си без известие и после още 4 за получаване  Crossing Arms
Еми гъзарийка си е да живееш в столицата  Mr. Green

аз се чудя кой регламентира тези такси и защо са различни за различните градове. не искате ли една петиция да пуснем?

# 406
  • София
Цветелинка,благодаря ти за подкрепата HugМного се надявам всичко да е добре и да ми стават. Heart Eyes

Ще е,  взимаш маратонка не корсет. Пумите за мен са +1 ако не са тип обувка /а  такива само мъжки съм виждала/.

# 407
  • Пловдив
Кога си внесла парите? Може да не са осчетоводени още... Да не са минали през Борика.
Преди десетина дни и още не съм ги изхарчила  Laughing Много ме озадачиха тия франсета.
Иве може и да е късно,но да ти споделя моя опит от днес и друг път ми се е случвало ,да ми се появи това съобщение ,но като се логна наново след като съм изчакала се оправ,но днес-НЕ пробвах какво ли не ,чистих си браузера,четох няколко пъти в сайта на Алекс,да не съм омотала нещо че ползвах ваучер,но всичко си беше наред и познай какво ми се случи след като на последната стъпка ми изписа отново съобщението ,не се върнах,а натиснах втори път бутона за валидиране и си стана ,поръчката ми се прие,имая в суивито,даже вече я факторираха и  мейл имам....остава само да дойде  Peace Дано ти помогна,пробвай,но мен не ме беше страх че ще я дублирам,защото имах пари в картата точно за поръчката,как само ги изчислявам и все остава по-нещо и за другия път  Joy
И аз го имам това в мес..., ама още нищо не съм получила...Никъде не виждам номера на ваучера. Трябва ли да ровя на др. място или си го чакам по пощата, че вече се забавя много...май...? А на др. акаунт още е "нот'давор" има ли срок в който пускат съобщението с 5-те %? За първи път ми е и малко се оплетох.
няма къде да ровиш другаде,ще ти го пратят номера в писмо по пощата,може би ще е скоро и аз чакам още ,инфото ми излезе на 9,за поръчката от 14.01,но аз писах мейл и ми пратиха номера там и днес го оползотворих,ако ти трябва спешно им пиши и ще ти го пратят на другия ден  Peace
А срок за втория ред няма ....това е инфо което се вкарва ръчно и става понякога,особенно по намаления и по бавно.Един пример,имах една забравена калъфка от 11 месец,писах им и ми пратиха номер на ваучер,инфо че ще ми пратат ваучер излезе чак след месец,а сега преди около седмица (след 3 месеца закъснение) пуснаха и втория ред Simple Smile

офффф тая вечер ми стана много весело със сутиена в куфара,много се кефя на Алекс и на Духи-пухи,толкова често имат възможност и винаги помагат,при това никога с лош тон не са се скарали на никой,напротив тихичко най-много да ги препратят към 1-я пост,колко боб хвърлиха и кристални топки и зтрошиха по тия намаления,затова ми е гадно като някой вземе да се цупи или да ги обвинява че се карат.....еееее това е прекалено просто и не се сдържам,съжалявам само че нямам тази възможност по често да ви следя и да помагам навреме,че поне малко да ги отменим.Така че моля ви нека поне им спестим нападките,както и на още много други добронамерени съфорумки  Heart Eyes

# 408

На вас, пловдивчанки, щото ви е широко около врата, за туй ходите на митницата без известия, на нас кат ни взимат по кинта и кусур за проверка ако си без известие и после още 4 за получаване  Crossing Arms

аз се чудя кой регламентира тези такси и защо са различни за различните градове. не искате ли една петиция да пуснем?

Пускахме, пускахме, беше преди повече от година, Мамица беше организатор и нищо не стана Tired

# 409
А бе, къде е Мамица?

А като стана дума за известия и подписи, да ви питам - малките пратки все още ли ви ги дават срещу подпис  newsm78 Щото в нашия пощенски клон открай време ми ги дават направо, а преди искаха подпис. Обясниха ми, че преди се водели препоръчани, а сега не...Не се притеснявам, че ще се загубят, де - знаем се все пак  Mr. Green Но ми е интересно навсякъде ли е така  newsm78

# 410
Привет!
Получих си поръчката от 14.01-доволна съм от всичко.Ето снимки от покривката нататък-
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21729&AlbumId=127592.
Не съм срещала отзиви за тази жилетка-
http://www.laredoute.fr/vente-long-gilet-la-redoute-esssentiels. … 6&prodcolor=5.
Ние я получихме в бежово р-р 42/44 за свекърва ми.На живо е доста по хубава.
И този пуловер за мъжа ми не мисля че е особенно коментиран.-
http://www.laredoute.fr/vente-pull-ras-de-cou.aspx?productid=324 … 6&prodcolor=1
Също е много хубав-не много дебел,памучен.

И пак да използвам да поМОЛЯ-ако някой има тези р-р 102 и ги продава по-една или друг причина да ми пише.

Благодаря предварително!

# 411
не само срещу подпис, ВечеПетя , ами и без лична карта не дават. нищо, че се знаем.  Simple Smile
а днес съм получила първото си известие за митница. в пощенската кутия. никой не ми го е давал лично.

# 412
  • София...........

Пускахме, пускахме, беше преди повече от година, Мамица беше организатор и нищо не стана Tired

Не стига, че плащаме 4 лв за получаване ами и 1,15 лв. за проверка ........... Миналата седмица като отидох да си взема пратката от митница си платих 1,15 лв., за да ми гарантират, че няма нищо друго на мое име и като се прибирам в пощенската кутия бележка за пратка от митница с дата 5 дни назад  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това е безобразие ........... не ми е за голямата сума от 1,15 лв., но разкарването и времето (тръгнах за митница в 10 часа и се прибрах в 12:30) от единия до другия край на голямото село, а бензин съм изгорила да си купя 3-те парцала от най-най....

# 413
  • София
Здравейте!
Аз днес си взех колета от 29.01, а известието дойде още в петък / дошло е в офиса и срещу подпис/.
Ето това  получих, но ми е голямо и ще искам да го сменям за 36 номер.
Написах им писмо сега чакам инструкции, но много ми е странно сега като се меря излизам за 38, а ми е голямо newsm78

Моля те, пиши като получиш отговор касво е станало PraynigМоже и на ЛС.
Аз искам да сменя едни маратонки на мъжа ми, ама нещо ме е страх за 150лв за първи път, тия пощи .... Crazy

# 414
  • на пистата
у наше село пък ми ги носят пратките директно вкъщи Whistlingи едиииин тъкъв готин пощальон Blush
ай завиждайте малко Laughing

# 415
  • Някъде там...
 Mr. Green

# 416
Може ли отзиви за тези маратонки ако някой ги има и дали си отговарят на номера или да поръчам +1            http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5416914& … ue&ksource=-1

# 417
ай стига в Сз ни вземат по 5,09 за всеки колет над 2 кг и тва откакто софианки се оплакахте предния път  Sick

# 418

въпрос за тази блуза http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223781%2F&pid=8766172, хубава ли е, поръчах я, но се чудя каква и точно материята и като цяло дали сте доволна.
Ами не е лоша блузата , за парите си става. Само материята й е малко изкуствена, лигава и си мисля, че на топлото ще "спарва".На близката снимка си личи каква е точно  Peace

# 419
Добро утро и от мен .Искам да попитам за пощенският адрес на Ларедут.Сигурно някой някъде го е писал ,но аз немойах да го открия.Може ли някой да ми помогне,бих искала да им върна артикул ,който са ми объркали.

Общи условия

Активация на акаунт