LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 532
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 390
Praynig Praynig Praynig отивам утре на варненска митница , пък каквото ще да става , чакам от 27.01 и 29.01  Praynig стискайте палци

Ох, аз чакам от 11,15,21,25,31 януари, и нито една не ми е пристигнала  Confused,така че успех, и аз утре ще отида, че известията ми ги крадат и трябва лично да ходя да проверявам, а жените на митницата са изнервени вече и мрънкат като си без известие, ама няма как  Rolling Eyes
Известията се дават само срещу подпис - от митницата ги пращат препоръчано.. Как все ви ги крадат никак не ми е ясно ..

Аз пък друго се чудя, не четат ли тия хора, не знам????

При положение, че всеки ден се дъвче, че пратките се бавят, че са единици получили пратки след 20.01, да не говорим, че има хора, които чакат от 09.01 и пак продължават да се тръшкат  ooooh!
Ми не само вашите пратки ги няма, нашите също, пък на мен нито едно известие до момента не с ми откраднали, ама ей на пак го няма  Whistling
И не, не си изливам отрицателната енергия, просто се ядосвам на мързела на хората. Не може да си пльоснеш питанката в една огромна тема без да си попрочел поне малко от нея  ooooh!

# 391
Praynig Praynig Praynig отивам утре на варненска митница , пък каквото ще да става , чакам от 27.01 и 29.01  Praynig стискайте палци

Ох, аз чакам от 11,15,21,25,31 януари, и нито една не ми е пристигнала  Confused,така че успех, и аз утре ще отида, че известията ми ги крадат и трябва лично да ходя да проверявам, а жените на митницата са изнервени вече и мрънкат като си без известие, ама няма как  Rolling Eyes
Известията се дават само срещу подпис - от митницата ги пращат препоръчано.. Как все ви ги крадат никак не ми е ясно ..
Ами така, един единствен път съм намирала известие в кутията си, и не са ми звъняли да се подписвам, нека и другите от Варна да кажат, ама мен никой не ме е търсил.

Де, да ме караха да се подписвам  Whistling Винаги има човек вкъщи/ свекър ми е сляп/ и ни веднъж не позвъни някой да пита "Тук ли живее Росица...? Това ли е адрес....? Абе каквото искат да питат, ама да ми носят известията вкъщи, че ми писна да се оглеждам като гламава по улицата, за да си открия известието  Whistling
Та с две думи никой не ме кара да се подпиша, пускат известията по кутиите, пък като отида да си взема пакета от пощата, дори ЛК не ми търсят  Rolling Eyes

# 392
  • София
Здравейте! Следя ви от около месец  Simple Smile
Вече направих две поръчки, които не са пристигнали и няма за сега с какво да се похваля. Имам два акаунта, на които 100% си знам паролите  Simple Smile , но  не мога да влезна в нито един. Странно, дали е заради името? Едно и също е.
Как мислите ?

# 393
  • Sofia
Йовка,къде да намеря тези,че мнооого ме изкефиха   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223781%2F&pid=5514064???   А анцунга Адидас за синът ти кой номер е?

въпрос за тази блуза http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223781%2F&pid=8766172, хубава ли е, поръчах я, но се чудя каква и точно материята и като цяло дали сте доволна.

# 394
Да потвърдя и аз, че във Варна  пускат известията в пощенските кутии без изобщо да уведомяват.
И да попитам на това кожено яке някой да има реална снимка     http://www.laredoute.fr/vente-paletot-en-cuir-froisse.aspx?produ … tegoryid=23110319       

Спомням си, че по време на намаленията имаше едно положително и едно отрицателно мнение за него, но снимки не помня дали бяха пускани.

# 395
Да потвърдя и аз, че във Варна  пускат известията в пощенските кутии без изобщо да уведомяват.
И да попитам на това кожено яке някой да има реална снимка     http://www.laredoute.fr/vente-paletot-en-cuir-froisse.aspx?produ … tegoryid=23110319       

Спомням си, че по време на намаленията имаше едно положително и едно отрицателно мнение за него, но снимки не помня дали бяха пускани.

Vi4ito и sVeshti4ka май го имаха  newsm78 Имаше и снимка  Peace

# 396
  • София

Точно за това говоря. Правих трансфер между мои сметки и ги виждам, но никъде не са отчетени липсващите 110 лв.  Виждам само предишните плащания, от предния месец, парите за днешната поръчка липсват, но никъде не фигурират къде са изчезнали. Аз не получавам разпечатки, не знам защо, на 5 месеца , една идва.
В интернет банкирането виждаш транзакциите до вчера само.Утре ще видиш днешните.

# 397
тцтц .. само моят дядо пощальон ли ще се окаже такъв съвестен  Mr. Green
Питайте Бу какъв е страшен - нищо не дава ей така Simple Smile А да го остави в кутията просто.. абсурд  Naughty
На мъж ми и на баба ми им е искал лични карти и 16 подписа .. и се е качвал до горе да види наистина в нас ли живеят  Joy

Сериозно.. Известията имат баркодове.. не знам вашите, ама тука са така - което значи, че са препоръчани..
Нямам идея за другите градове.. Но за Пловдив е тъй  Peace
Ако те няма вкъщи - ти пускат известие, че имаш известие за митницата - да идеш да си го вземеш от пощата  Crazy ... е аз не ходя, отивам направо на митницата  Laughing .. ама дядото съм го помилила да ми пише номрера и всичко от митническоо известие, на туй дето ми оставя.. та да не се разхождам..

Ех.. каква ода за известията се получи..

# 398
  • София
Относно известията според моя опит си е до квартал и етод на работа. В Редута получавам известие и ходя до пощата за митническо известие или малка пратка. В центъра (до НДК) ми носят известията на вратата срещу подпис, а и ми носят малките пакети на вратата (което е просто страхотно Simple Smile

# 399

Благодаря ти,ще потърся!  bouquet

Vi4ito и sVeshti4ka май го имаха  newsm78 Имаше и снимка  Peace

Балеринките Camper са налични 38 номер     http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=3 … tegoryid=32411212  

# 400

На вас, пловдивчанки, щото ви е широко около врата, за туй ходите на митницата без известия, на нас кат ни взимат по кинта и кусур за проверка ако си без известие и после още 4 за получаване  Crossing Arms

# 401
Здравейте!
Аз днес си взех колета от 29.01, а известието дойде още в петък / дошло е в офиса и срещу подпис/.
Ето това  получих, но ми е голямо и ще искам да го сменям за 36 номер.
Написах им писмо сега чакам инструкции, но много ми е странно сега като се меря излизам за 38, а ми е голямо newsm78

# 402
Здравейте мами!
Аз малко нахално,ама някоя от вас поръчвала ли е тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-s-piratella-de-puma.a … tegoryid=48249797
Поръчах си 41-и номер,а нося 40-и.Сега си мисля,че сбърках...
Помагайте,моля ви Praynig Praynig Praynig
Доста от моделите се поръчват +1. Специално ПУМА не съм взимала, но съм чела доста мнения. Малко от маратонките по принцип са точния номер. Дано са ти ОК.

Цветелинка,благодаря ти за подкрепата HugМного се надявам всичко да е добре и да ми стават. Heart Eyes

# 403

На вас, пловдивчанки, щото ви е широко около врата, за туй ходите на митницата без известия, на нас кат ни взимат по кинта и кусур за проверка ако си без известие и после още 4 за получаване  Crossing Arms
Еми гъзарийка си е да живееш в столицата  Mr. Green

# 404
  • София

Точно за това говоря. Правих трансфер между мои сметки и ги виждам, но никъде не са отчетени липсващите 110 лв.  Виждам само предишните плащания, от предния месец, парите за днешната поръчка липсват, но никъде не фигурират къде са изчезнали. Аз не получавам разпечатки, не знам защо, на 5 месеца , една идва.
В интернет банкирането виждаш транзакциите до вчера само.Утре ще видиш днешните.

Ей на ама не - нищо не се вижда - ни стари н и нови никакви. Ирен споко не си единствена, ще си оправят системата. Парите които си търсиш реално вече са на Ларедут  Mr. Green
 А за известията  не ми се говори,  от кофата на входа с хартийките съм ги вадила, от решетката на входната врата също, пред входната врата........... но и са ми носили и до вратата.

Общи условия

Активация на акаунт