LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 536
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Да кажа, че на митница Варна днес са пристигнали само 5-6 кашончета от Франция, много пратки имало обаче от Германия. Peace

От моите десет пратки, дето ги чакам, ни една не е дошла, а поне 2-3 са за поща. Crazy

остава да разберем от кой сайтове в Германия се поръчва във Варна. Сори за спама Wink
Подушвам , че са от сайта My Toys  Wink  / 99 процента съм сигурна /

Вече съвсем офф стана,  но не са от mytoys - пратките оттам пристигат с Интерлогистика направо на адрес. Peace

Откъде сте сигурни, че, като ви дават информация по телефона, наистина са проверили?! Thinking

# 376
Здравейте мами!
Аз малко нахално,ама някоя от вас поръчвала ли е тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-s-piratella-de-puma.a … tegoryid=48249797
Поръчах си 41-и номер,а нося 40-и.Сега си мисля,че сбърках...
Помагайте,моля ви Praynig Praynig Praynig

# 377
Здравейте мами!
Аз малко нахално,ама някоя от вас поръчвала ли е тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-s-piratella-de-puma.a … tegoryid=48249797
Поръчах си 41-и номер,а нося 40-и.Сега си мисля,че сбърках...
Помагайте,моля ви Praynig Praynig Praynig
Доста от моделите се поръчват +1. Специално ПУМА не съм взимала, но съм чела доста мнения. Малко от маратонките по принцип са точния номер. Дано са ти ОК.

# 378
  • Все на втория етаж

Идеята ми е, че до онзи ден виждах и блокираните пари, виждаше се кога са блокирани само и кога изтеглени. А днес грам нищо...

Сега си поиграх да си разгледам плащанията и тях не виждам. Не съм се замисляла  да ли са изтеглени или блокирани- въобще не съм ги следяла. Да си ги теглят когато искат, следя за  2-ни суми - така, че в това отношение не съм се замисляла. Та това което виждам са трансферите между мойте сметки но плащанията към търговците ги нямам. Предполагам,че е ще си решат проблема и ще си коригират грешката. В крайна сметка нали трябва да дадат разпечатка най-накрая / и пидиефа не мога да направя сега/.

Точно за това говоря. Правих трансфер между мои сметки и ги виждам, но никъде не са отчетени липсващите 110 лв.  Виждам само предишните плащания, от предния месец, парите за днешната поръчка липсват, но никъде не фигурират къде са изчезнали. Аз не получавам разпечатки, не знам защо, на 5 месеца , една идва.

# 379
Пуснах третата си най-последна поръчка  ooooh! Crazy , за втори път преди всичко заради Кашарелския топ  Tired  Предишния път не ми го фактурираха, сега го фактурираха- има хипотетична надежда и да го пратят Laughing

zuzzy  ме подтикна с линковете, дето даде, подстрекателка такава  Crossing Arms

Като се сетих за линкове,   това пулоФерче никак не ми се струва лошо, 100 % памук...метнах едно  Wink  И тази жилетка също, жалко, че номерата не ме устройват  Rolling Eyes  А това сако го чакам още откак ВечеПетя си го взе лятото за 1 Е  Laughing , ама като гледам колко бързо се е изчерпал 38 номер, може и да не ми го пратят...

Айде икушавайте се и вие, няма само аз... Crossing Arms Laughing

# 380
здравейте, момичета... и аз ще се включа с малко офф (извинявам се, за което), но да ви кажа, че пак съм на линия, малко по-скромно се разписах на последното намаление, но и не видях някакви драстични намаления като на миналото лятно, поръчах си само няколко чифта обувки и една чанта, ще се хваля като пристигнат. Но искам да кажа, че през цялото време ви четях, а сега отново съм тук. А за себе си се убедих, че за мен лично е по-добре да си пазарувам извън намаленията, защото нищо от това, което ми хареса, нямаше размери, затова и останах с няколко неща. А и как се пълнеше темата само, на ден се изписваха по 50-60 страници. (Е, признавам, че някои съм чела-отгоре-отгоре.) Та... исках да ви благодаря за страхотната тема и за това, че сте ми помагали много за последната 1 година, в която се открехнах за сайта.   bouquet   bouquet   bouquet

# 381
  • Стара Загора

Идеята ми е, че до онзи ден виждах и блокираните пари, виждаше се кога са блокирани само и кога изтеглени. А днес грам нищо...

Сега си поиграх да си разгледам плащанията и тях не виждам. Не съм се замисляла  да ли са изтеглени или блокирани- въобще не съм ги следяла. Да си ги теглят когато искат, следя за  2-ни суми - така, че в това отношение не съм се замисляла. Та това което виждам са трансферите между мойте сметки но плащанията към търговците ги нямам. Предполагам,че е ще си решат проблема и ще си коригират грешката. В крайна сметка нали трябва да дадат разпечатка най-накрая / и пидиефа не мога да направя сега/.

Точно за това говоря. Правих трансфер между мои сметки и ги виждам, но никъде не са отчетени липсващите 110 лв.  Виждам само предишните плащания, от предния месец, парите за днешната поръчка липсват, но никъде не фигурират къде са изчезнали. Аз не получавам разпечатки, не знам защо, на 5 месеца , една идва.
Това за ДСК, нали?
Провери в "моите карти- транзакции" Peace

# 382
  • Варна
Praynig Praynig Praynig отивам утре на варненска митница , пък каквото ще да става , чакам от 27.01 и 29.01  Praynig стискайте палци

Ох, аз чакам от 11,15,21,25,31 януари, и нито една не ми е пристигнала  Confused,така че успех, и аз утре ще отида, че известията ми ги крадат и трябва лично да ходя да проверявам, а жените на митницата са изнервени вече и мрънкат като си без известие, ама няма как  Rolling Eyes

# 383
Praynig Praynig Praynig отивам утре на варненска митница , пък каквото ще да става , чакам от 27.01 и 29.01  Praynig стискайте палци

Ох, аз чакам от 11,15,21,25,31 януари, и нито една не ми е пристигнала  Confused,така че успех, и аз утре ще отида, че известията ми ги крадат и трябва лично да ходя да проверявам, а жените на митницата са изнервени вече и мрънкат като си без известие, ама няма как  Rolling Eyes
Известията се дават само срещу подпис - от митницата ги пращат препоръчано.. Как все ви ги крадат никак не ми е ясно ..

# 384

Известията се дават само срещу подпис - от митницата ги пращат препоръчано.. Как все ви ги крадат никак не ми е ясно ..
не мисля че е точно така защото мен не винаги ме карат да се подписвам  Mr. Green

# 385
  • София
Ето снимки на адидаската чанта за която стана на въпрос сутринта:
http://www.prikachi.com/images.php?files/606478l.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?files/606480g.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?files/606481X.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?files/606482K.jpg

Извинявам се за лошото качество на снимките, но я снимах с телефона!

# 386
  • Варна

Ами така, един единствен път съм намирала известие в кутията си, и не са ми звъняли да се подписвам, нека и другите от Варна да кажат, ама мен никой не ме е търсил.

# 387

не мисля че е точно така защото мен не винаги ме карат да се подписвам  Mr. Green
Това ти е проблем на пощальона.. После не се чуди, ако не си получиш нещо..

# 388
Момичета моля Ви за помощ ще пиша за липсващ продукт ,но не мога да разбера за номер на ордер кой номер пишете и от къде го вземате.Предварително благодаря.

# 389
  • Варна

Ами така, един единствен път съм намирала известие в кутията си, и не са ми звъняли да се подписвам, нека и другите от Варна да кажат, ама мен никой не ме е търсил.

Известията ми се пускат в пощенската кутия. Rolling Eyes Дори не звънят на вратата, за да проверят има ли някой вкъщи - случвало се е да съм си у дома и, като излизам да намирам известие в пощенската кутия. Досега нито веднъж не са ми дали известие срещу подпис - нито митническо, нито обикновено.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт