LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 818
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 60
Обувките на Пума, дамска туника и суичър и мъжка риза с къс ръкав, дали ще ги митничОСАТ според вас? Много се чудя, защото мога да махна суичъра, та...дайте съвет...

Ако обувките са без кутия, си за поща, според мен. А, иначе, може и да минеш за малко 2-та кг., но може и да не  Simple Smile Зависи колко е дебел картона на кутията  Mr. Green

# 61
Ммм, не вярвам без кутия да ги сложат...Ми ще махна суичъра тогава, ама и така ако станат 2кг и 10гр. ще ме разбият...Благодаря ви!

# 62
  • Дълбоката провинция
Никой ли не ги получи тези обувки  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de- … tegoryid=48249797.
Дайте някакви отзиви и как се поръчват + 1  ли върви номерацията че само за тях не мога да пусна поръчка .
Благодаря предварително за отговорите !

Алекс благодаря за положения труд  за новата тема  Hug !
Аз ги поръчах вече.Питах мини79 за тях и тя каза че си отговарят ,нейните са 37 номер ,23 см им е стелката.Аз имам Пуми 38 номер и 24 см стелка но ми теснеят (крака ми е широк)  Sad.
Та може би за по широки крачета може би трябва +1 newsm78.Въпреки че аз поръчах номера който нося и в последствие съжалих newsm12.Дано не са ми малки,че ги бленувам вече... Praynig

# 63
момичета здравейте!никога не съм поръчвала от ла редут.как мога да поръчам нещо ,не съм от софия,от пазарджик съм.всъщност как става поръчката?

# 64
Ммм, не вярвам без кутия да ги сложат...Ми ще махна суичъра тогава, ама и така ако станат 2кг и 10гр. ще ме разбият...Благодаря ви!

Да не те подведа, без да искам - може и за поща да си, въпреки кутията  Peace Веднъж имах поръчка само с обувки за малката - с кутия бяха, около килограм  Peace

# 65
  • Дълбоката провинция
момичета здравейте!никога не съм поръчвала от ла редут.как мога да поръчам нещо ,не съм от софия,от пазарджик съм.всъщност как става поръчката?
В първия пост е истината... WinkПрочети го и всичко ще ти се изясни  Peace

# 66
За да разбереш как става всичко отиваш на първа страница и изчиташ от-до. Тогава евентуално ако нещо дребно ти е останало неясно можеш да попиташ. Няма кой да ти обясни как става в няколко изречения. Затова са дали подробни указания момичетата в началото на темата. Погледни и сайта на Finty. Аз също съм новак, питала съм няколко пъти неща, които ми останаха неясни, но подробно трябва да изчетеш всичко от 1 стр. Успех!

# 67
  • Ботевград
 Hug
Благодаря Ви момичета, за темата, за разясненията, за търпението, за всичко  Hug Hug Hug

# 68
Поръчах...Пумите- моя номер (39), ще се надявам, че като са тип обувка не се поръчват +1, като маратонките. А и не ми се видяха много тясни, сякаш...
Махнах суичера и дори с кутията се надявам, че няма да минат 2кг.
Протоколно- чакам от 08.01 (вкл.) още 3 поръчки- януарски.
Хайде "валежноколетна" седмица ви желая!!!

# 69
Вече не ми се влиза в темата! Crossing Arms Само ви гледам снимките и ме е яд!Още нито една поръчка не ми е дошла! Twisted Evil

# 70
Момичета, да попитам, че за първи път изпращам мейл до редута и нищо не получавам. Първо изпратих във вторник от формата в сайта, но нищо не получих, тази вечер пак изпратих, но нищо - имам предвид задължително ли трябва да получа автоматичен отговор с номер или и така може да ми отговорят

# 71
  • Sofia
Момичета, да попитам, че за първи път изпращам мейл до редута и нищо не получавам. Първо изпратих във вторник от формата в сайта, но нищо не получих, тази вечер пак изпратих, но нищо - имам предвид задължително ли трябва да получа автоматичен отговор с номер или и така може да ми отговорят

потърси в папка спам

# 72
Благодаря за отговорите ще пусна и аз моя номер защото сега си  мерих крак и е 23 см. значи си пускам 37 номер пък дано няма изненади , че аз ги сънувам вече тез обувки  Mr. Green

# 73
Нямам и не мога да разбера защо не получавам автоматичен отговор

# 74
Нямам и не мога да разбера защо не получавам автоматичен отговор
Прати запитването от друг компютър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт