LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 947
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 75
Нямам и не мога да разбера защо не получавам автоматичен отговор
Прати запитването от друг компютър  Peace

А трябва ли да съм се логнала

# 76

Да Simple Smile Трябва да си си в акаунта, за да ти пратят мейл Simple Smile ..

# 77
Я нова тема,а аз се чудя що не ми излиза при публикациите

# 78

Бях, но не стана  newsm78. Явно трябва да опитам от друг компютър #Cussing out

# 79
# 80

Пробвай от друг браузър!

# 81
  • Пловдив
Хоп-троп на 1 страница.
Да си предвижа въпросът, размери на това сакенце за 156?

имам го сакото,но в момента не мога да ти го измеря,защото малчо спи,но ще ти копирам размери които си бях записала преди да го поръчам  Peace
Размери джинсово сако 156
Рамо-рамо – 38 см.
Бюст – 41 см.
Талия – 36 см.
Дължина – 57 см.
Ръкав – 52 см.
Ако има някаква съществена разлика,утре ще пиша,но не ми се вярва,на мен ми стана идеално Simple Smile
и при мен никога не става,пробвай от друг комп,може и да не си логната,аз все съм молила някой да ми пусне,за което много благодаря на всички момичета, които сте ми помагали   bouquet
Алекс ,а за теб хиляди   bouquet  bouquet  bouquet

# 82
  • Бургас
Аз пък няма да се записвам, няма и да мрънкам колко пратки и откога ще ги чакам  Crossing Arms Четейки темата се подразних от това:

Имам въпрос - мога ли да пазарувам с карта Маестро на ДСК?
Е, това нали вчера го пита - и от вчера до днес не вярвам да се е променило Simple Smile
Не може..
Айде стига с тия записи де.. поне казвайте по нещо.. То така само 10 страници запис-запляс..
В грешка си, миличка Laughing
Вчера питах за другата ми карта - Виза на ОББ
. Днес, след като ми направихте забележка да прочета всичко надлежно прочетох, ама пише, че се приема и Маестро в сайта: http://www.pazaruvane.com/2008/12/blog-post_29.html...
Благодаря за отговорите Hug

Е да-пита и за карта Виза ЕлектронИК (  Laughing )на ОББ, но има и това в сайта от вчера:

Това все пак не е пръкнало отникъде, нали така?! Така че не заблуждавай Духи, че тя е в грешка  Naughty

# 83
  • София
 Peace Извинете.

# 84
  • София
Айде и аз да ви държа под око  smile3503.
Чакам да видя какви съм ги надрбила като поръчваща за сефте.

# 85
# 86
Ммм, не вярвам без кутия да ги сложат...Ми ще махна суичъра тогава, ама и така ако станат 2кг и 10гр. ще ме разбият...Благодаря ви!

Да не те подведа, без да искам - може и за поща да си, въпреки кутията  Peace Веднъж имах поръчка само с обувки за малката - с кутия бяха, около килограм  Peace

Добре, че си махнала суичъра, при мен - едни маратонки и тренч подарък бяха 1,500 кг.  Sunglasses
Алекс    bouquet

# 87
Здравейте. Искам да попитам дали е възможно един и същи артикул да е с различна цена.
Ще поръчвам колело за малкия, но го намирам с две различни цени. Може ли още някой да погледне (все пак четири очи са повече от две) дали има разлика между тези двете, освен цената:

http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=324156556&documentid=207609&single=false&categoryid=49105837

http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … tegoryid=49105837

Благодаря предварително за съпорта.

П.П. Искам да благодаря и на всички, които се грижат всичко да е така добре обяснено и подредено. Вече имам 10-ина поръчки и не ми се е налагало да питам за нищо Hug

# 88
Разликата е само в цената. Много от артикулите фигурират в сайта с 2 различни цени. Поръчай си го на по-ниската и не се притеснявай.

# 89
Ммм, не вярвам без кутия да ги сложат...Ми ще махна суичъра тогава, ама и така ако станат 2кг и 10гр. ще ме разбият...Благодаря ви!

Да не те подведа, без да искам - може и за поща да си, въпреки кутията  Peace Веднъж имах поръчка само с обувки за малката - с кутия бяха, около килограм  Peace

Добре, че си махнала суичъра, при мен - едни маратонки и тренч подарък бяха 1,500 кг.  Sunglasses
Алекс    bouquet

Много зависи и как е опакована пратката - в кашон или в плик. Получавала съм много малки пратки, които стоките не са по-тежки от 1,500, обаче опаковани в кашон и отиват на митницата, щото самото кашонче си е поне 600-700 грама. Получавала съм и пратка 1,900 в плик на пощата.
Като питахте за маратонки -получавала съм маратонки, с блузка и едно електронно судоку в пощата, обаче пак да кажа, че много зависи кой ще ти опакова пратката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт