LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 381
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Имам от 15.02,всичко е наред.Само че 5-те % са без таксата обработка,т.е начислена ми е само върху сумата за артикулите.

# 691
Точно 5% са, начислени върху сумата на артикулите- да, ама имам доста по- задни, които са с повече от 5 %.

# 692
хм..
Да не би да зависи нещо от .. дали има подарък? За него да ти взимат 2% ?
Или нещо специално от някоя колекция  Thinking

Ъх.. няма да спя тая нощ да мисля  Crazy

# 693
Май грешката ще излезе вярна  Rolling Eyes Sad Аз имам малка поръчка от вчера и сега видях, че таксата ми е 7% също...

Поправям се  Embarassed Явно ми се спи вече...Не съм сметнала единия артикул, че съм поръчала две бройки от него...Точно 5% ми излиза таксата

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 23:37 от Fancy N

# 694
  • София
Не съм ги проверила всичките но последните няколко са наред.
 Едва ли е подаръка - имам едни маратонки с подарък сак и всичко е ОК  а е от 10.02.
Cvetelinka  колко процента  идва повече за по-задните поръчки?

# 695
Благодаря за отговорите.
mini_79,просто попитах дали не си от Стара Загора,защото аз също.Не съм искала да обидя някой.   Незнам аз ли нещо не съм в час,ама от 3 дена в които пиша тук,все за нещо съм крива на някой. Моля тези които се дразнят да не четат постовете ми и да не отговарят на въпросите ми. Знам че са глупави понякога,но не е нужно такова отношение. Айде моля ви се,аз с толкова добри чувства пиша тук.

# 696
Някой да има с поръчка от 15 или 16 ФЕВРУАРИ .. и да си погледне ако може фактурата  Thinking
На 16-ти (вчера) при мен са 5%, сложих и код за намаление + БД. После ще погледна по-старите поръчки, че ми стана интересно.

# 697
Благодаря за отговорите.
mini_79,просто попитах дали не си от Стара Загора,защото аз също.Не съм искала да обидя някой.   Незнам аз ли нещо не съм в час,ама от 3 дена в които пиша тук,все за нещо съм крива на някой. Моля тези които се дразнят да не четат постовете ми и да не отговарят на въпросите ми. Знам че са глупави понякога,но не е нужно такова отношение. Айде моля ви се,аз с толкова добри чувства пиша тук.

Хайде, моля, да не се засягаш. Никой няма нищо лично към теб, в това може да си сигурна. Със съгурност не си и обидила някой. Не виждам кой се дразни, но ако ти се струва, че е така, просто подмини и да не ти пука. Знаеш, че няма човек, който може да угоди на всички. Затова си пиши в темата с удоволствие и си пазарувай с още по-голямо удоволствие.  Hug

# 698
Здравейте момичета! Пуснах поръчка на 28.01 и все още не е пристигнала.Ако някой има по същото време моля да сподели да не се притеснявам. Благодаря предварително  Simple Smile

# 699
Здравейте момичета! Пуснах поръчка на 28.01 и все още не е пристигнала.Ако някой има по същото време моля да сподели да не се притеснявам. Благодаря предварително  Simple Smile

Днес за 10-ти път.... Чакаме още от 9.01-15.01, ти си взела да се притесняваш за поръчка от преди 2 седмици...

# 700
milisa, и аз съм от Стара Загора  Wink Ама не се хваля,  щото хем таксата ни най-голяма, хем тоя път мнооого ми забавиха поръчките  Crossing Arms А съм поръчала и на познати по нещичко, при това след като им направих презентация и реклама на Редута  Confused
За тия, дето се притесняват за поръчки от 30-ти, аз чакам от 12ти една, а оня ден ми пристигна от 8-ми едната...

# 701
  • Пловдив
прочети 10-15 страници назад и ще спреш да се притесняваш,аз в четвъртък получих от 29.01 на митницата,ама нямам още от 14.01,не търсете логика и ако нямате за какво да се притеснявате друго,да ви дам малко от мойте притеснения  Mr. Green

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … tegoryid=48249797
а това да го има някой.... и реални снимки..много се чудя , но май са целите от плат... ако някиой има предства ще съм благодарна  Peace
доста е късничко,ама чак сега успях да изчета всичко и то едни притеснения.....ауууууу голяма драма че ми няма колета  ooooh! А сега да ти отговоря,според мен маратонките са много готини,сега се замислям да си поръчам и за мен,получих 37 номер за едно момиченце,нося 36 и ми заспаха,много са леки,материята отгоре е мрежа,но не лигава и не тънка,доста здрава ми изглеждаше,сега само се чудя като има 37 1/2 да не са ми големички.

Алекс както винаги си златна че сподели,тъкмо утре ще пускам една поръчка с 5 чифта чужди маратонки и разликата излезе 3 евро,определено са си точно 7 % и определено това е от днес,незнам Fancy N кога вчера си пуснала поръчка,но аз имам вчера към 19 часа и са си 5 % и ми е с код за БД и подарък,на сегашната която готвя е все същото и с подарък и без,все е 7 % и още нещо,Алекс при мен винаги са се начислявали само в/у сумата на артикулите,без доставката,мисля че бъркаш нещо,може би си се заблудила.....оффффф дано е временно,сега пак трябва да звъня да им кажа за новата цена, смотана работа  ooooh!

# 702
  • София
Уф,какво ли ми трябваше да смятам,сега и аз няма да спя  Laughing Открих си две несъответствия на поръчки от 27.01 и 31.01.В едната са ми взели в повече 2 евро,а в другата едно.На другият акаунт са ми сложили една мушама за 0.01 евро(чак не повярвах),а в сметката после ми е излязла около 5 евро.После проверих,че всъщност е изчерпана и не е фактурирана  Thinking В такъв случай не знам как процедират-не теглят парите ли или връщат ваучер  newsm78
П.п Отговорих си на последния въпрос,преди малко си проверих в банкирането.Точно днес са ги дръпнали парите без тези 5 евро за мушамата  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 00:03 от em4eto

# 703
  • Варна
Аз като ви приказвах, че има несъответствия оня ден... Party

Я да използвам темата и да се оплача - само моята поръчка от 10.01. май я няма още!

Не си само ти. Mr. Green Вече ми се изчака чакалото, забравих какво съм поръчвала.

Също така сумата беше сбор на 3 артикула, до сега винаги един по един са ги изреждали, явно времето и персонала вече са им кът.

На мен пък винаги заедно са ми ги писали, никога един по един. Rolling Eyes

# 704
Четох по-назад в страниците, че се коментира таксата на пощите при взимането на колета....ами и в Казанлък взимат по 5.09лв. Миналата година през февруари направих първите си поръчки и за всеки колет ми взеха по 5.09лв......сега пак си е толкова.

Общи условия

Активация на акаунт