LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 385
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 705
Четох по-назад в страниците, че се коментира таксата на пощите при взимането на колета....ами и в Казанлък взимат по 5.09лв. Миналата година през февруари направих първите си поръчки и за всеки колет ми взеха по 5.09лв......сега пак си е толкова.
Казанлък е Старозагорско.. Затуй ли  Rolling Eyes

# 706
  • София
Имам поръчка от 16-ти и таксата и е ОК, т.е. 5%. Даже с 0.01Е съм на далавера  Mr. Green, явно не закръглят към по-голямото число.

# 707
Добре де, или им се е бъгнала днес системата, или вдигат таксите...
Ей, хубави времена бяха до октомври 2007-ма година, когато вадеха френското ДДС 18% от стойността на артикулите. 10 месеца по-късно се усетиха, че сме в ЕС и далаверката секна.  Sad

# 708
Цитат
Половината още от 9-14.01 не сме получили, ти се оплакваш за 24-ти... Търпение му е майката!

E това ми хареса! И аз чакам 3 поръчки от тези дни, а на 12.02 получих от 30.01! Френска им работа!

# 709
И моята такса е 5 % само върху сумата на артикулите без 6Е доставката !Поръч
ката я пуснах на 10,02  Сега дали наистина вдигат таксата на 7 % ?То стана като в България -тук всичко ,което се купува се вдига  newsm78

# 710
Четох по-назад в страниците, че се коментира таксата на пощите при взимането на колета....ами и в Казанлък взимат по 5.09лв. Миналата година през февруари направих първите си поръчки и за всеки колет ми взеха по 5.09лв......сега пак си е толкова.
Казанлък е Старозагорско.. Затуй ли  Rolling Eyes
Да, на 35км от СтЗ сме

# 711
Е как не взимат бе,до сега една мацка от Ст.Загора ми поръчва(това ми е първо поръчване самостоятелно) и ми е казвала че плаща 3лв. в пощата при получаването на кашоните в пощата  Shocked Rolling Eyes
От началото на 2008 год в Стара Загора събират такса 5 лв - за всякакви пратки от Редута - всичко се получава от пощенски клон. Преди това таксата беше пак твърда - 1,10 лв. Поне за Централна поща е така. Ако в някоя квартална вземат по-малко, не знам. Ама няма логика да е така.

Абе кви са тия такси тез нещо изумиха ли се на какво основание са?

И аз много се очудих, за първи път чувам за такива такси.. От Пловдив съм и до сега не са ме карали да плащам, за да си взема поръчката... Shocked

# 712
  • Пловдив
Току-що пуснах поръчка, таксата е 7%, дано да е временно увеличението  Simple Smile

# 713
  • Sofia
Аз в такъв случай да се оплача от моето онлайн банкиране(имам виза електрон на ЦКБ) - изобщо не показва нещо да е блокирано Naughty. Добре че на банкомата ми ги дава като изтеглени. И в банката питах - "Имам ли блокирана сума от Ларедут", те ме гледат изумено как така някой ще ми блокира сума  Mr. Green
Можеш да разбереш има ли блокирани суми- карти-разполагаемост за плащане-текуща наличност.Разликата м/у салдото и текущата наличност са ти общо блокираните суми.Не виждаш кой ги е блокирал, кога и разбивка, но пак е нещо.

# 714

Madame Neli Georgieva

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

Някой може ли да ми каже за какво става дума ,че вече се обърках с тези речници !
  А също и това :Votre colis en 24h à 2 pas de
chez vous Madame Neli Georgieva !

Нали когато пуснеш поръчката ,след това получаваш потвърдителен и-мейл с всичко поръчано и описани артикули и не трябва да правиш друго !Да не би да не съм пратила правилно поръчката ??????? newsm78

# 715
  • София
Подканват те да пазаруваш.
Автоматично го пращат,няма нищо общо с конкретна твоя поръчка.

# 716
  • София
А на всички които получиха поръчки от 15-ти ли нещата бяха в чували  Confused да не би да не могат да ги разпределят нашите  Mr. Green

# 717
И аз се върнах да си проверявам предни поръчки. Имам няколко от 7.02 до 15.02 и всичките са с 5% само на артикулите, без доставката. Всичките са ми с подаръци.

# 718
И аз се върнах да си проверявам предни поръчки. Имам няколко от 7.02 до 15.02 и всичките са с 5% само на артикулите, без доставката. Всичките са ми с подаръци.
Joy Това за подаръците беше просто предположени  Mr. Green Вие пък..
Просто мисля на глас  Crazy

# 719
А , аз какво забелязах за процентите....Току що си проверих поръчките.До 31.01. (включително)  ми е 5%, а от февруари - първата ми е от 03.02- е 7%.Но поръчките, в който съм използвала код за подарък са си 5%..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт