LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 861
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Искам да кажа, че тази чанта на снимката изглежда доста твърда и добре оформена, а всъщност е много мека и не седи така, а доста плоска....Не ми харесва....
http://www.laredoute.fr/vente-sac-et-sa-trousse-missy-eliott-adi … 6&prodcolor=1

Rima
, може ли снимка на чантата?  Hug

# 106
  • София
Искам да кажа, че тази чанта на снимката изглежда доста твърда и добре оформена, а всъщност е много мека и не седи така, а доста плоска....Не ми харесва....
http://www.laredoute.fr/vente-sac-et-sa-trousse-missy-eliott-adi … 6&prodcolor=1

Аз още я чакам... Rolling Eyes Жалко....  Tired Може ли наистина реални снимки?

# 107
  • София
Някои може ли да ме ориентира играчките  колко се бавят. Знам,че са в  друг склад, но  не мога да се ориентирам за колко време идват /6 седмици не ми е ориентир/. Mr. Green

# 108
  • на морето
А някой получили чаршафите на точки в зелено.Хубави ли са и цветът да не е отровно зелено,че съм ги поръчала за подарък Thinking

# 109
  • Варна
Може ли да се запиша в новата тема с един малко тъпичък, струва ми се, въпрос. Embarassed

Моля, ако някой е поръчвал от този панталон да ми пише как го изписва в Суиви-то. Аз мисля, че съм го поръчала, но не съм съвсем сигурна, защото гледах много панталони. В суивито-ми пише Pantalon Loose beige 9.47e. Цената е същата, обаче този панталон няма такъв цвят, пък и не се казва така.  newsm78

# 110
Здравейте и от мен в новата тема. Изпратих мъжа ми на митница на проверка  и сега съм в очакване. Дано ме зарадва и ще докладвам за дати после.

# 111
  • Бургас
Здравейте.Много се извинявам че така нахълтвам ,но ми трябва помощ.Искам да си купя бански от ларедут.Аз нося сутиен 85/D и бикини размер M.Размерите който  дават в сайта са 38;40; и т.н
Ще съм в и много благодарна ако ме светнете за тези размери. Hug

# 112
виждам, че сте коментирали Пумите
моя крак също не е от най-тесните, носих ги и бременна, кожата е много мека и се моделира по крака
само да ви кажа, че в началото като ги получих ги поносих с лепенка на кокалчетата отзад, докато се разкарат- да сте подготвени де, не че са тесни

# 113
Здр има ли някой от Варна който да ми даде актуален телефон на митница Варна , че 607143 не е валиден. Дали ще ми направят справка по телефона, че ние нямаме пощенска кутия и се чудя дали е дошла поръчката ми от 27.01. Някой получавал ли е от тази дата във Варна?

# 114
  • София
Може ли да се запиша в новата тема с един малко тъпичък, струва ми се, въпрос. Embarassed

Моля, ако някой е поръчвал от този панталон да ми пише как го изписва в Суиви-то. Аз мисля, че съм го поръчала, но не съм съвсем сигурна, защото гледах много панталони. В суивито-ми пише Pantalon Loose beige 9.47e. Цената е същата, обаче този панталон няма такъв цвят, пък и не се казва така.  newsm78

Аз съм го поръчала(цвят mastic) и ми го изписва точно като Pantalon Loose beige 9.47e.За същия панталон става въпрос  Peace

# 115
  • sofia
Само да се похваля с днешната мъничка поръчица за поща от 30-ти януари (само две рокли). След като с едната рокля почти месец играхме на "тука има, тука няма" и някак успях да я паръчям, са ми пратили друга. Но пък аз и нея я исках, беше на същата цена горе-долу и все беше изчерпана, та няма да се разправям, само ще ме вкарат в преразход сега пак да търся онази...
Става въпрос, че поръчах тази а са ми пратили по снимката ще се ориентирате коя, че вече я няма в сайта. Материята е полиестер, но е като онази "робе де подиум" цвят шампанско, как се наричаше не е шифон, едно такова намачкано, но официално.
И разбира се, дългоочакваната "пингвинска" рокля, излезе ми 14 евро с кода с бялото одеалце, и ме отказа от другата рокля 140 дължина, защото ми е до петите, а се води 120 см дължина. Материята е плътно трико с еластичност, много ми харесва, много съм доволна. линк към нея.
Сега остава голямата ми любов от новата колекция, но нея ще я поръчам, когато стане 15-20 евро  Grinning Става въпрос за тази

Реални снимки тук

# 116
  • Пловдив
Ясмина, писах ти на лични.
bebolina1, много са хубави и двете рокли!

# 117
Имам въпрос - мога ли да пазарувам с карта Маестро на ДСК?

Е, това нали вчера го пита - и от вчера до днес не вярвам да се е променило Simple Smile
Не може..

Айде стига с тия записи де.. поне казвайте по нещо.. То така само 10 страници запис-запляс..
В грешка си, миличка Laughing
Вчера питах за другата ми карта - Виза на ОББ. Днес, след като ми направихте забележка да прочета всичко надлежно прочетох, ама пише, че се приема и Маестро в сайта: http://www.pazaruvane.com/2008/12/blog-post_29.html...

Благодаря за отговорите Hug

Напротив! Пише точно обратното - "Не можем да плащаме в онлайн магазини в чужбина с карти Маркет на ЦКБ, РайКарт на Райфайзенбанк и други, които носят логото на Борика или Maestro. Това са местни банкови карти и служат за онлайн разплащания единствено на територията на България."

# 118
  • сусурлево
е след многото чакане , най - сетне нещата от 18.01 са ми дошли днес по пощата. за съжаление няма да мога да пусна снимки  ( кучето ми изяде фотоапарата) , но дано мога да пусна линкове. Хайде отзиви следобяд.

# 119

Получих този панталон, но ми е малък  Sad , ако някой прояви интерес, да пише.
34р-р е, плата не е еластичен, иначе е качествен и хубав. Изглежда точно както на снимката.

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-on-n-est-pas-des-anges.as … tegoryid=23110316

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 10:56 от Mimoza-Plovdiv

Общи условия

Активация на акаунт