LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 861
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Здравейте,
получих си първата поръчка от 19.01. на митница в петък. Доволна съм от всичко  Grinning. Едното якенце е с голяма перспектива, но здраве да е  Wink
Искам да благодаря на всички мами, които са положили толкова труд да съберат на едно място информацията.  bouquet  bouquet  bouquet
Ето малко снимки на дрешките с манекен.
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=1 … 516770&view=2

Сега ще чакам следващата дано съм уцелила и този път  Laughing 

# 121
Аз пак да помрънкам за моите пижами, дето ми ги отказаха. Ето за това става дума - http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-garcon-prix-mini-(lo … tegoryid=22921932
Сега искам да помоля за съвет. То ясно, че ще ги поръчвам пак, въпреки по-високата цена. Има ли ги някой? Ако поръчам 114, точно колкото е висок синът ми, дали няма да се свият прекалено много при прането? А пък иначе 126 за 8 годишна възраст ми се струват доста големи за него. newsm78 Много ще съм ви благодарна за някаква информация по въпроса или поне мнението на по-опитните.
Алекс, и аз благодаря за темичката!  bouquet

# 122
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здр има ли някой от Варна който да ми даде актуален телефон на митница Варна , че 607143 не е валиден. Дали ще ми направят справка по телефона, че ние нямаме пощенска кутия и се чудя дали е дошла поръчката ми от 27.01. Някой получавал ли е от тази дата във Варна?

http://www.bgpost.bg/Bulgarian/Information/Service/infobaner.aspx

# 123
Само да се похваля с днешната мъничка поръчица за поща от 30-ти януари (само две рокли). След като с едната рокля почти месец играхме на "тука има, тука няма" и някак успях да я паръчям, са ми пратили друга. Но пък аз и нея я исках, беше на същата цена горе-долу и все беше изчерпана, та няма да се разправям, само ще ме вкарат в преразход сега пак да търся онази...
Става въпрос, че поръчах тази а са ми пратили по снимката ще се ориентирате коя, че вече я няма в сайта. Материята е полиестер, но е като онази "робе де подиум" цвят шампанско, как се наричаше не е шифон, едно такова намачкано, но официално.
И разбира се, дългоочакваната "пингвинска" рокля, излезе ми 14 евро с кода с бялото одеалце, и ме отказа от другата рокля 140 дължина, защото ми е до петите, а се води 120 см дължина. Материята е плътно трико с еластичност, много ми харесва, много съм доволна. линк към нея.
Сега остава голямата ми любов от новата колекция, но нея ще я поръчам, когато стане 15-20 евро  Grinning Става въпрос за тази

Реални снимки тук

Двете рокли са страхотни и много добре ти стоят.Със здраве да си ги носиш. Аз първата дали си я поръчах?  newsm78 Вече не помня, то едно и две ли бяха....

# 124
  • София
Искам да кажа, че тази чанта на снимката изглежда доста твърда и добре оформена, а всъщност е много мека и не седи така, а доста плоска....Не ми харесва....
http://www.laredoute.fr/vente-sac-et-sa-trousse-missy-eliott-adi … 6&prodcolor=1

Аз още я чакам... Rolling Eyes Жалко....  Tired Може ли наистина реални снимки?

Тази чанта я гледах в събота в мола.....не ми хареса особено. Доста по-голяма е (поне за моя вкус) отколкото си я представях, струваше 82 лв.  Peace

# 125
Тези вече ме дразнят  #2gunfire. 3та поръчка правя заради иноксовите плата и все ги отказват. Снощи пуснах една само с тях- 5бр, че ако пак напишат че ги няма да не ми пращат нищо друго. И сега какво да видя- фактурирано само едното, другите 4 не

# 126
kam4o, здравей.
 Мога ли да помоля за размери на това якенце, кой номер е и става ли за зимата
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=10516770

# 127
Аз пак да помрънкам за моите пижами, дето ми ги отказаха. Ето за това става дума - http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-garcon-prix-mini-(lo … tegoryid=22921932
Сега искам да помоля за съвет. То ясно, че ще ги поръчвам пак, въпреки по-високата цена. Има ли ги някой? Ако поръчам 114, точно колкото е висок синът ми, дали няма да се свият прекалено много при прането? А пък иначе 126 за 8 годишна възраст ми се струват доста големи за него. newsm78 Много ще съм ви благодарна за някаква информация по въпроса или поне мнението на по-опитните.
Алекс, и аз благодаря за темичката!  bouquet
Да знаеш,че пижамките са супер тънички,летни.Според мен поръчай по-големия размер.Синът ми е около 110 и 114 му е добре.не съм забелязала да са се свили след прането.Горнищата стават и за блузки.

# 128
Нека и аз да се изкажа за пумите.Имам един чифт само че са маратонки те са 38 номер (точно този който си нося),имам два чифта нике които са 38,5.И на трите чифта пише че стелката е 24 см.Така че и аз възнамерявам да си поръчам точни си номер от пумичките (38).Надявам се да ви насочих  Mr. Green

# 129
  • Бургас
Беболина, тази от новата колекция ми е голямата любов и на мен Mr. Green Ще я чакам и аз да стане 20 евро, както и балеринките Пума Crazy
Би ли ми казала колко си висока, че много ми хареса "пингвинската" рокля, че е до петите Blush На мен роклите с дължина 100см. са ми точно под коляното и много се притеснявам, че тази ще ми е до средата на прасеца, а и се чудя откакто са я пуснали Rolling Eyes

# 130
Може ли да се запиша в новата тема с един малко тъпичък, струва ми се, въпрос. Embarassed

Моля, ако някой е поръчвал от този панталон да ми пише как го изписва в Суиви-то. Аз мисля, че съм го поръчала, но не съм съвсем сигурна, защото гледах много панталони. В суивито-ми пише Pantalon Loose beige 9.47e. Цената е същата, обаче този панталон няма такъв цвят, пък и не се казва така.  newsm78
И на мен ми го изписва по този начин  Peace

# 131
  • sofia
Много благодаря за отзивите за роклите, на мен ми харесаха, но друго си е и другите да ги одобрят  Hug
Аз съм 174 висока и не успях да я премеря, но се води 125 см дължина, а с равни обувки няма да мине, освен ако не искам да помагам в чистенето на улиците де  Mr. Green

# 132
Шрек, благодаря!
Получила съм покана за поща. Баба ми сега ми каза по телефона, ама съм на работа и чак утре мога да си я взема. Sad Как ще спя нощес! Joy Коя ли поръчка ще е това? Вероятно няма да е от 14-ти, че имам там едно кожухче. Като нищо ще е последната, от 5-ти февруари! Laughing  Най-вероятно обаче е от 16-ти! Peace

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 11:29 от Betty L.

# 133
  • Sofia
да се запиша и аз
В събота получих най-после една поръчка от 14-ти януари

# 134
  • Бургас
Нека и аз да се изкажа за пумите.Имам един чифт само че са маратонки те са 38 номер (точно този който си нося),имам два чифта нике които са 38,5.И на трите чифта пише че стелката е 24 см.Така че и аз възнамерявам да си поръчам точни си номер от пумичките (38).Надявам се да ви насочих  Mr. Green

На моите, 38,5, пише стелка 24,5см. Аз нося 38 и са ми леко големи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт