LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 830
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 135
Чоча, аватара ти е ограден в червено, явно е изчерпан  Mr. Green
Миналата седмица пощаджийките ме забравиха, надявам се тази седмица да ме компенсират с мнго известия Peace

# 136
Нека и аз да се изкажа за пумите.Имам един чифт само че са маратонки те са 38 номер (точно този който си нося),имам два чифта нике които са 38,5.И на трите чифта пише че стелката е 24 см.Така че и аз възнамерявам да си поръчам точни си номер от пумичките (38).Надявам се да ви насочих  Mr. Green

На моите, 38,5, пише стелка 24,5см. Аз нося 38 и са ми леко големи.  Simple Smile

Аууу незнам  newsm78 ама това пума или нике???

# 137
  • Бургас
Нека и аз да се изкажа за пумите.Имам един чифт само че са маратонки те са 38 номер (точно този който си нося),имам два чифта нике които са 38,5.И на трите чифта пише че стелката е 24 см.Така че и аз възнамерявам да си поръчам точни си номер от пумичките (38).Надявам се да ви насочих  Mr. Green

На моите, 38,5, пише стелка 24,5см. Аз нося 38 и са ми леко големи.  Simple Smile

Puma

# 138
  • Бургас
Беболина, мерси   bouquet  Аз съм 1,73, значи ще ми е достатъчно дълга и на мен Flutter

# 139
Здр има ли някой от Варна който да ми даде актуален телефон на митница Варна , че 607143 не е валиден. Дали ще ми направят справка по телефона, че ние нямаме пощенска кутия и се чудя дали е дошла поръчката ми от 27.01. Някой получавал ли е от тази дата във Варна?
Телефона отговаря само от 7.30 до 8.00, през останалото време явно си го изключват ..

# 140
  • Бургас
Чоча, аватара ти е ограден в червено, явно е изчерпан  Mr. Green
Joy  тюх да му се не види, а тъкмо мислих да пускам една поръчица с него  hahaha hahaha hahaha

# 141
Днес си получих пратката от 15.01 на митницата. Като отварях да разгледам какво има, бях като малко дете на Коледа, тотално бях забравила какво съм поръчала  Mr. Green

# 142
Момичета някой знае ли каква материя е това и дали прозира  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-robe-la-redoute-creation.aspx?prod … tegoryid=32665599

# 143
Здравейте момичета! Получих този панталон размер 36/бял/, но за съжаление ми е голям. Материята е много приятна, тънък е. Дължината може да се регулира/ т.е да стене 7/8-ми/, отзад  има два джоба
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-2-en-1-serge-coupe-droite … tegoryid=22904855
Ще го продавам  CryАко някой се интересува да ми пише ЛС

# 144
Що така ви изтървах..... И аз вече чакам тази седмица за получа каквото поръчах, ама какво бешееее.....

# 145
  • Варна
Момичета някой знае ли каква материя е това и дали прозира  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-robe-la-redoute-creation.aspx?prod … tegoryid=32665599
Материята я пише в дясно от снимката -"95 % viscose, 5 % élasthanne". За прозрачността - предполагам, че ще прозира, колкото и тениските от тази материя  Peace.

# 146

Puma

Има някаква мистерия  newsm12

# 147
  • Варна
Здр има ли някой от Варна който да ми даде актуален телефон на митница Варна , че 607143 не е валиден. Дали ще ми направят справка по телефона, че ние нямаме пощенска кутия и се чудя дали е дошла поръчката ми от 27.01. Някой получавал ли е от тази дата във Варна?
Телефона отговаря само от 7.30 до 8.00, през останалото време явно си го изключват ..

Освен това телефона е : 604 143

# 148
Аз до като се усетя и вие и тая тема ще изпишете  Crazy
Хайде спорна и колетна седмица но всички  Mr. Green

# 149
Днес си получих пратката от 15.01 на митницата. Като отварях да разгледам какво има, бях като малко дете на Коледа, тотално бях забравила какво съм поръчала  Mr. Green

да си призная и аз така се чувствам като си взимам колетите  Crazy вероятно и за това така по-много поръчвам   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт