LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 754
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 270
Понеже стана дума за реални снимки на парката на Актив Уеър, видях я сега в Продавалника:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=455877&cat=16

в сайта изглежда много по-добре и по-зелено, а това на снимките по-скоро на носено ми прилича newsm78
Да се включа,аз получих парката, снимките от продавалника не са  мои, но всъщност изглежда доста по-добре и си е зелено, а не кафяво! Споко, аз лично смятам, че е страхотна - наистана е тесничка в раменете обаче, на мен 42 ми залепна, при положение, че нося иначе ризи и др.40

# 271
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Един въпрос от мен.

Преди малко пуснах поръчка. В картата имах 171 лв. Поръчката ми е 54 евро. Кошницжата ми се изпразни, получих и мейл. Обаче като влязох в банкирането, видях наличност 66 лв. без никъде да има кой и кога е взел 110 лв. Ясно, че сумата е блокирана от ЛаРедут, но просто я няма в банкирането. На някой случвало ли му се е? Rolling Eyes На мен за пръв път, винаги виждам, че от тях е блокирана, а сега все едно просто изчезнаха тези пари... Сметката/ картата ми е ДСК и досега проблеми не съм имала.

Аз също не виждам блокирането на парите, а само тегленото, но това не пречи да виждам намалени парите с които разполагам  по картата.

# 272

Не, към 20 евро е, но има само още две тениски и калъфка и вече си мисля, че няма да дойдат изобщо, с риск да ядосам редовните писателки, има ли някой който още чака от 7. 01 за поща??
Aми две-три страници назад е коментирано,има и то не една или две мацки,които да чакат Tired

# 273
Едно въпросче.  Ще си поръчвам карта от ПИБ.   Каква точно трябва да е?    Сашо да кажа да е с интернет банкиране ли  newsm78 newsm78. Не ми е ясно много много.
Поръчваш си дебитна Виза Електрон . Заплаща се при издаването й 1 лв / така ми обясниха преди 3 дни /
Ако искаш интернет банкиране - заплаща се 5 лв годишна такса и си следиш от в къщи на компа състоянието й !

# 274
здр и от мен,може ли някоя мама да ми каже дали си е поръчвала бански от ларедута,и как отговарят за номерата?

# 275
Някаква идея това дали размер 162 ще ми стане с гръдна 100-105  newsm78

# 276
  • София
Един въпрос от мен.

Преди малко пуснах поръчка. В картата имах 171 лв. Поръчката ми е 54 евро. Кошницжата ми се изпразни, получих и мейл. Обаче като влязох в банкирането, видях наличност 66 лв. без никъде да има кой и кога е взел 110 лв. Ясно, че сумата е блокирана от ЛаРедут, но просто я няма в банкирането. На някой случвало ли му се е? Rolling Eyes На мен за пръв път, винаги виждам, че от тях е блокирана, а сега все едно просто изчезнаха тези пари... Сметката/ картата ми е ДСК и досега проблеми не съм имала.

Аз също не виждам блокирането на парите, а само тегленото, но това не пречи да виждам намалени парите с които разполагам  по картата.

Същото.   Peace

# 277

oоле и аз ще откача по това...страшно е... как няма номера  #Cussing out  #Cussing out  #Crazy  Tired

# 278
# 279
  • София
Понеже стана дума за реални снимки на парката на Актив Уеър, видях я сега в Продавалника:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=455877&cat=16

в сайта изглежда много по-добре и по-зелено, а това на снимките по-скоро на носено ми прилича newsm78
Да се включа,аз получих парката, снимките от продавалника не са  мои, но всъщност изглежда доста по-добре и си е зелено, а не кафяво! Споко, аз лично смятам, че е страхотна - наистана е тесничка в раменете обаче, на мен 42 ми залепна, при положение, че нося иначе ризи и др.40
Моля,ако някой получи 36 или 38 и не я иска да ми пише,че моята ми я отказаха Praynig

# 280
Да попитам от къде мога да си отворя "моите предпочитани" продукти, търсих но не намерих.

# 281

Абсурд Simple Smile

# 282
Да успокоя всички, които ме помислиха за луда/ заради неадекватните ми въпроси и недоразумения/, най-вече духи пухи или пухи духи Mr. Green
Поправих се, прочетох всичко/и от двете теми, с кодовете също/, даже ходих и си поръчах точната карта от точната банка.
Благодаря за иронията и подигравките!
Като гледам, не съм единствената, на чиито гръб си осмисляте деня Hug
Ще ви досаждам често, да се нядаваме/те/, не с въпроси, отговорите на които ги има на първа страница Mr. Green

# 283

Абсурд Simple Smile

А с гръдна 94 и височина 165 ?

# 284
Да успокоя всички, които ме помислиха за луда/ заради неадекватните ми въпроси и недоразумения/, най-вече духи пухи или пухи духи Mr. Green
Поправих се, прочетох всичко/и от двете теми, с кодовете също/, даже ходих и си поръчах точната карта от точната банка.
Благодаря за иронията и подигравките!
Като гледам, не съм единствената, на чиито гръб си осмисляте деня Hug
Ще ви досаждам често, да се нядаваме/те/, не с въпроси, дето ги има на първа страница Mr. Green
Никаква ирония и подигравка, ще ме прощаваш.. Ама да казваш не бях аз, за нещо, което си питала преди часове.. Или да казваш, че си чела нещо, което пише точно обратното  Crazy
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт