LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 722
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
Зависи на какво казваш да си отгоаваря Simple Smile
На някой отговаря, може да означава да му е яко изпъната .. друг да обича да я носи по-свободно.. И за двамата ще отговаря Simple Smile
Това важи за всички дрехи Simple Smile
И ми е много интересно като почнат такива въпроси и отговори..
.. а после - тя каза, че отговаря, ама на мен ми е голяма. пък сме със същите мерки.. А ся де  Mr. Green

# 288
Относно евтините пуми на този сайт като кликнете на картинката можете да ги видите как изглеждат по-отблизо. Моделът леко се различава но материята е същата.

# 289
Зависи на какво казваш да си отгоаваря Simple Smile
На някой отговаря, може да означава да му е яко изпъната .. друг да обича да я носи по-свободно.. И за двамата ще отговаря Simple Smile
Това важи за всички дрехи Simple Smile
И ми е много интересно като почнат такива въпроси и отговори..
.. а после - тя каза, че отговаря, ама на мен ми е голяма. пък сме със същите мерки.. А ся де  Mr. Green
    ами искам да ми седи както е показано  или  не мн. опнато ,но не и да ми виси.с други думи с гръдна 86, размер 34/36 няма ли да ми е тесничък.Еи днес цял ден сте  argue

# 290
точно за 34/36 си с тази гръдна..
Просто оттам трябваше да започнеш..

К'ва съм днеска  Mr. Green Бясна  Twisted Evil
Ама на някой да не съм отговорила ?!? ааааамаха...

# 291
ама не можеш да ми отговориш, защо са ми пратили вместо куфар сутиен за 30 евро  Mr. Green

# 292
ама не можеш да ми отговориш, защо са ми пратили вместо куфар сутиен за 30 евро  Mr. Green

Ми щото са преценили, че е по-добре да си събираш гръдната обиколка, отколкото дрехите от вкъщи.  Mr. Green Това в случай, че мъж ти е решил да те изгони заради висене в Ларедута.

# 293
можеха поне с твърда чашка да пратят...и друг цвят...

# 294
# 295
точно за 34/36 си с тази гръдна..
Просто оттам трябваше да започнеш..

К'ва съм днеска  Mr. Green Бясна  Twisted Evil
Ама на някой да не съм отговорила ?!? ааааамаха...

не казах че ти си  Twisted Evil   ,говоря по принцип ,чета и виждам  че все на някои  smile3512  .Както и да е  благодаря за оразмеряването  .  bouquet

# 296
Не мога.. Ама мога да кажа, че не си единствена Simple Smile
На една приятелка са й пратили сутиен за кърмачки за 30Е от новата колекция.. ВЪВ куфара подарък  Joy

# 297

Имам го в синьо от миналото лято,много е тъничко , и стои много свободно поне според мен Mr. Green не като на мацката готино,   ако сега трябва да го поръчам няма да се излъжа Rolling Eyes има друге блузки на които бих се радвала Sunglasses

# 298
сигурно, ако бях получила и куфара, щеше да има още изненади, и спарчето подарък не е лошо, от новата колекция е  Joy
http://www.laredoute.fr/vente-gant-de-toilette-le-phare-de-la-ba … &prodcolor=31

# 299
Относно евтините пуми на този сайт като кликнете на картинката можете да ги видите как изглеждат по-отблизо. Моделът леко се различава но материята е същата.
Колко са ефтини тези пуми и какъв е този сайт. Как може да сепоръча?

Общи условия

Активация на акаунт