LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 858
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 465
  • Сливен
Здравейте момичета.Искам да пипитам тези от вас които си поръчаха от този вид пердета
http://www.laredoute.fr/vente-voilage-a-galon-fronceur-base-plom … tegoryid=51020857
какво точно представляват,в смисъл ако поръчам перде примерно 240см височина и 180см широко,в набрано състояние ли е 1,80 или като го набера ще стане примерно 1,80,или е 1,80 и като се набере се получава примерно 1,20см.по точно се чудя дали да поръчам две по 1,80см за прозорец 3,40 или три.Благодаря предварително,за да не спамя повече темата.

# 466
  • Все на втория етаж
При мен е всеки път различно. Понякога известието за митница си го намирам на стълбището / в къща съм / , понякога го взимам от пощата, зависи коя пощальонка е на смяна. А за пакетите на поща, аз отдавна бях писала, че преди бяха препоръчани и записани в тяхната книга, сега никъде не фигурират, пращали ги като обикновени.

А относно банкирането, някой ми беше писал, че се виждало на следващия ден, при мен не е така. Явно има проблем от банката в момента, защото преди на момента виждах, че са блокирани...Както и да е. Ясно ми е,. че от ЛаРедут са си ги блокирали, просто питах защо не ги виждам, да не е проблема при мен само, но се оказа, че повредата не е в моя телевизор.

# 467
Здравейте момичета.Искам да пипитам тези от вас които си поръчаха от този вид пердета
http://www.laredoute.fr/vente-voilage-a-galon-fronceur-base-plom … tegoryid=51020857
какво точно представляват,в смисъл ако поръчам перде примерно 240см височина и 180см широко,в набрано състояние ли е 1,80 или като го набера ще стане примерно 1,80,или е 1,80 и като се набере се получава примерно 1,20см.по точно се чудя дали да поръчам две по 1,80см за прозорец 3,40 или три.Благодаря предварително,за да не спамя повече темата.

за 3,40 прозорец поне три пердета по 1,80, аз на 1,50 вземам две по 1,4
дължината е реална- ненабрано перде

# 468
Известията в Драгоман идват по следния начин - тръгва пощальонката да разнася пощата, среща някой твой роднина и му казва, че имаш пратка. Ако е пакет, направо ти го носи в къщи. Такова нещо като известие черно на бяло, срещу подпис не съществува.
И у наше село - Ловеч - е така. Ако ти донесе пакета на адреса,а там няма никой,оставя на произволен комшия срещу честна пионерска да го предаде на съседа си. Докато живеех там и държах бебешката количка на площадка пред апартамента,ми се е случвало да ми мятат пакета в багажника,когато не сме вкъщи.

# 469
  • София
тцтц .. само моят дядо пощальон ли ще се окаже такъв съвестен  Mr. Green
Питайте Бу какъв е страшен - нищо не дава ей така Simple Smile А да го остави в кутията просто.. абсурд  Naughty
На мъж ми и на баба ми им е искал лични карти и 16 подписа .. и се е качвал до горе да види наистина в нас ли живеят  Joy

Сериозно.. Известията имат баркодове.. не знам вашите, ама тука са така - което значи, че са препоръчани..
Нямам идея за другите градове.. Но за Пловдив е тъй  Peace
Ако те няма вкъщи - ти пускат известие, че имаш известие за митницата - да идеш да си го вземеш от пощата  Crazy ... е аз не ходя, отивам направо на митницата  Laughing .. ама дядото съм го помилила да ми пише номрера и всичко от митническоо известие, на туй дето ми оставя.. та да не се разхождам..

Ех.. каква ода за известията се получи..
Тоя дядо хич не е на ред аз да ти кажа,да пуска известие ,че имаш известие за митницата.Да ходиш до пощата да си вземеш известието ,за да идеш до митницата  #Crazy
Няма такъв смях   hahaha  На мен ми ги пускат в пощата и никой не е звънял за подпис

Дядото си е съвсем наред. В нашата поща е същото. Оставят ми известие, че имам митническо известие в пощата и ходя срещу подпис да си го взимам.

# 470
  • Асеновград
За отчет да кажа,че днес ми пристигна поръчката от 10.01  Peace

# 471

А снимки  smile3509

# 472

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-staris-adidas.aspx?prod … tegoryid=48249797

Момичета, на тези адидаски не им пише в описанието да се поръчва +1, дали има шанс да си отговарят? Thinking
Нека тези, които получиха вече да споделят, моля   bouquet
Ако дадете и  дължина на стелка на 40 или съседните номера, също ще ми е от полза.  Wink

Ще черпя... :hug

определено трябва +1 да се поръчват.Поръчах на  свекървата тя носи 38 ,не и станаха но на мен която съм с 37  ми заспаха.С доста остра муцунка са

# 473

А снимки  smile3509

с тази прекрасна кукла на аватара ще й простим за снимките  Mr. Green
сори за спама, ама много красиво това детенце бе Красииии, да ви е жива и здрава

# 474
  • Асеновград

А снимки  smile3509

Пратих мъжа ми да вземе колета,като  ми го донесе ще ги снимам   smile3508 те поечето са за приятелки ,но ще ги покажа  Hug

mini_79,благодаря ти миличка.Твоята Стефания също е страхотна  Hug Hug Hug

# 475
Роси_,   bouquet

# 476
  Момичета някоя от вас ако има такова спално бельо моля да даде отзиви.Спешно ми е.Благодаря предварително  bouquet:

# 477
А моята най-ранна поръчка,  която още чакам е от 16.01 . Вчера видях, че ми е отказан артикул от нея като дадата на отказа е 10.02   . Ваучера явно са ми пратили на 13.02. Ще продължавам да си чакам  ooooh! Да не говорим, че и парите не са дръпнати и за поръчките от 23.01 и 28.01 . Не знам за вас, ама аз много се изнервих от чакане този път. Ако продължат да се бавят поръчки и след намаленията ще го бойкотирам тоз Редут  Crossing Arms
Аз пък се дразня от постове с само с благодарности. Що не на лични?

# 478
А моята най-ранна поръчка,  която още чакам е от 16.01 . Вчера видях, че ми е отказан артикул от нея като дадата на отказа е 10.02   . Ваучера явно са ми пратили на 13.02. Ще продължавам да си чакам  ooooh! Да не говорим, че и парите не са дръпнати и за поръчките от 23.01 и 28.01 . Не знам за вас, ама аз много се изнервих от чакане този път. Ако продължат да се бавят поръчки и след намаленията ще го бойкотирам тоз Редут  Crossing Arms
Аз пък се дразня от постове с само с благодарности. Що не на лични?

Я сподели как ще го бойкотираш?

# 479

Общи условия

Активация на акаунт