LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 820
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 720
Хм.. ако не ползваш код е 7%?

# 721
duhi_puhi , не е ако не ползваш код...Аз всички съм ги пускала с кодове.Но с накои кодове само съм намаляла, а този с одеалото дето беше(20Е от 33Е) там ми е 5%.И на мен ми стана много странно... Thinking

# 722
Сега като пробвам да пускам поръчка, с код, без код е 7% ..

# 723
Благодаря за отговорите.
mini_79,просто попитах дали не си от Стара Загора,защото аз също.Не съм искала да обидя някой.   Незнам аз ли нещо не съм в час,ама от 3 дена в които пиша тук,все за нещо съм крива на някой. Моля тези които се дразнят да не четат постовете ми и да не отговарят на въпросите ми. Знам че са глупави понякога,но не е нужно такова отношение. Айде моля ви се,аз с толкова добри чувства пиша тук.

Tired айде няма нужда да се обиждаме, попита ме- отговрих ти

последната ми поръчка е от 14 ти- факурирана ми е на 5% такса опаковка и доставка, тази от 9ти също е така

Стара Загора- Казанлък е 33 км  newsm08

# 724
Май просто след намаленията са вдигнали таксата  Rolling Eyes Или когато има неща от новата е 5%,а от старата 7%  newsm78
Аз имам поръчки от 5.02 и 8.02 и таксата е точно 5% с ползвани кодове,но все са от намаленията  Confused

# 725
Стара Загора- Казанлък е 33 км  newsm08[/color]

Мдам.. знам го туй.. затова предположих, че е нещо на местно ниво.. В което не виждам никакъв смисъл  ooooh!

# 726
Здравеите момичета!!! Hug
Днес ходих до митница -Варна инфото е че има само три пакета от Ларедут.
Чета ви редовно,надявам се и аз да се похваля скоро Peace
Благодаря за инфото.
П.П: Аз пък се радвам на подобен според някои "спам" , защото ми спестява поредно разхождане до митницата ! Така, че в този ред на мисли - благодаря на абсолютно всички, които пишат. Чета ви редовно, наистина някои въпроси много се повтарят, което може би изнервя отговарящите, но евала, че го правят. Така и други "затвърждават" знанията си Simple Smile  Така де .. може да се забрави нещо. Но наистина ще е добре да се чете поне 1-вата страница !

# 727
Здравеите момичета!!! Hug
Днес ходих до митница -Варна инфото е че има само три пакета от Ларедут.
Чета ви редовно,надявам се и аз да се похваля скоро Peace
Благодаря за инфото.
П.П: Аз пък се радвам на подобен според някои "спам" , защото ми спестява поредно разхождане до митницата ! Така, че в този ред на мисли - благодаря на абсолютно всички, които пишат. Чета ви редовно, наистина някои въпроси много се повтарят, което може би изнервя отговарящите, но евала, че го правят. Така и други "затвърждават" знанията си Simple Smile  Така де .. може да се забрави нещо. Но наистина ще е добре да се чете поне 1-вата страница !
Не виждам какво ти спестява това дали някой си е получил колета или не. Имала съм 3 поръчки от един ден и са пристигали с по седмица разлика помежду си. Като първа дойде 15 килограмовата

# 728
Не виждам какво ти спестява това дали някой си е получил колета или не. Имала съм 3 поръчки от един ден и са пристигали с по седмица разлика помежду си. Като първа дойде 15 килограмовата
Точно това и аз имам предвид.. Само се пораждат масови психози  Crazy

# 729
Момичето пише, че на митница Варна има само 3 колета, а предните дни беше пълно с колети и моя не беше сред тях. Това означава, че "тези дни" не са получавали колети от Франция. Как да не ми спестява ходене ??? А и научавайки кой от коя дата си е взел колета, що годе се ориентирам как е положението .

# 730
  • Бургас
...А и научавайки кой от коя дата си е взел колета, що годе се ориентирам как е положението .
Точно за това няма как да се ориентираш. Силвето85, Брадата и аз взимаме колети от един и същи пощенски клон. Досега никога не са ни съвпадали датите за получаване на поръчките. Дори като пример ще ти дам, че когато аз си получих поръчката от 14.01., Силвето беше писала седмица по-рано, че е получила от същата дата. Да не говорим, че аз чакам вече от 21.01., а моя приятелка все още чака от 8.01. Така че, както виждаш, няма голям смисъл да следиш кой от коя дата получава Rolling Eyes

# 731
и при мен е 7% такса обработка #2gunfire

# 732
Имам осем поръчки от февруари месец, последната е от 16.02. Сметнах ги всичките, навсякъде таксата е 5%, само върху артикулите, без да се включва доставката. Имам поръчки с кодове, имам и без. Нямам поръчки с подаръци. Дали има значение размерът на поръчката? Всичките ми поръчки са за поща.

# 733
Абе все бях чувала как разделят поръчките на 2, особено ако има играчка (е, не винаги, но често). Та вчера получих колет, тежащ 120 грама...това е играта на детето за нинтендото. А в поръчката имам само още едно яке, което явно ще получа отделно.  hahaha

А за процентите - еми криза било  Crossing Arms

# 734
  • София
Мами, имам спомен, че някой си ги беше поръчвал Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-boarbabes-sina-o-neill. … 945942#DescDetail
може ли някакви размерчета, дали са умалени Rolling Eyes, че едвам ще се не напъхам в 27-ми номер

Общи условия

Активация на акаунт