LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 956
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 735
може ли някой да ми даде референтен номер на суитчъра преди да е бил намален  Mr. Green
снимката е линк

# 736
  • Карлово
Момичета, някой ако е получил 102 или 114 от тези, ще може ли размери? Или пък на други тениски от новата колекция. В голяма чуденка съм, дъщеря ми е 108см, от миналото лято 102 са й късички, но 114 дали няма да са й огромни.

# 737
...А и научавайки кой от коя дата си е взел колета, що годе се ориентирам как е положението .
Точно за това няма как да се ориентираш. Силвето85, Брадата и аз взимаме колети от един и същи пощенски клон. Досега никога не са ни съвпадали датите за получаване на поръчките. Дори като пример ще ти дам, че когато аз си получих поръчката от 14.01., Силвето беше писала седмица по-рано, че е получила от същата дата. Да не говорим, че аз чакам вече от 21.01., а моя приятелка все още чака от 8.01. Така че, както виждаш, няма голям смисъл да следиш кой от коя дата получава Rolling Eyes
Но поне като виждам, че и други чакат от 9-ти януари, се успокоявам  Joy

# 738
  • варна
Искам да кажа за всички,който чакат тенджерите от намалението ,вчера ги получих благодарение на 450,че са много хубави,тефлонови са с много дебело покритие,много са тежки,аз съм изключително доволна,ако ги пуснат пак ще поръчам още един комплект.В комплекта има 5 различни лъжици.

# 739
Здравейте момичета! Може ли съвет за една мама с мерки гръдна 123, талия 120 и ханш 140 какъв размер дрехи да си взима. Каза, че е отпуснала по някой см, че да не са й по нея друхите. Благодаря ви!   bouquet

# 740
Само за протокола:
Поръчки от 08,14,30-всички януари -5%

# 741
Добро утро!
Аз гледах, че при мен има повече калкулирано за поръчки от октомври- 16.17.18.19.10, когато бяха тренчовите кодове за БД или за 2Е-доставката. Странно ми е защото на места, където трябва да е 1.50Е примерно, те ми смятат 3Е. Не съм смятала подробно, защото ми се спеше вече, но ще разровя и яко открия някаква логика поне при мен, ще докладвам. Можем да ги засипем с писма, защо ни взимат аджеба повече пари  Joy
Благодаря ви за подкрепата тук и на лични за онова с Продавалника. Най- накрая си взех баснословната сума за горнището. Благодаря за съпричастността!
Ще ви следя  Wink
Аз съм 106/98/122- взимам 46/48- блузи и горни, 48/50 за панталони, но влизам и в 48.

# 742
  • София
Здравейте момичета! Може ли съвет за една мама с мерки гръдна 123, талия 120 и ханш 140 какъв размер дрехи да си взима. Каза, че е отпуснала по някой см, че да не са й по нея друхите. Благодаря ви!   bouquet
За блузи-50/52,за панталони по-скоро 52,може и 50№ да и стане. Peace

# 743
Да питам и аз нещо. Защо на митницата искат 4 лв., а за малки пакети на районната поща не ?  newsm78

# 744
На Adidas - дрехите от серията Missy Eliott умалени ли бяха или бъркам  newsm78 Конкретно за тази блуза ми е питането. Но тъй като е от новата колекция, едва ли ще имате наблюдения, та питам по принцип  Grinning

# 745
  • Пловдив
Току-що пробвах да пусна поръчка и при мен е 7%  таксата  Tired

# 746
Мами, имам спомен, че някой си ги беше поръчвал Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-boarbabes-sina-o-neill. … 945942#DescDetail
може ли някакви размерчета, дали са умалени Rolling Eyes, че едвам ще се не напъхам в 27-ми номер

Според мен не са умалени. Само ако имаш шкембенце, копчето ще ти се откопчава, че е капса.

# 747
Момичета, искам да попитам какво е това Bas в описанието на панталоните? Дълбочината ли?... newsm78

# 748
Момичета, искам да попитам какво е това Bas в описанието на панталоните? Дълбочината ли?... newsm78

Ширина на крачола

# 749
сега искам да пусна поръчка и имам 7 % такса с код за БД.

Общи условия

Активация на акаунт