LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 915
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Здравейте момичета! Може ли съвет за една мама с мерки гръдна 123, талия 120 и ханш 140 какъв размер дрехи да си взима. Каза, че е отпуснала по някой см, че да не са й по нея друхите. Благодаря ви!   bouquet
За блузи-50/52,за панталони по-скоро 52,може и 50№ да и стане. Peace
Майка ми е с ханш 126 и някой панталони 50 са и малки.Мисля ,че трябва доста по голям номер, най-добре по таблицата да погледнеш.

# 751
  • Варна
 Момичета,искам да ви попитам от 23.01 във Варна,някой получил ли е колет

# 752
Ама айде стига вече сте питали от коя дата, от коя дата. Ще дойдаттттттттттттттттттттттттттт

# 753
  • into the blue
Може ли съвет за една мама с мерки гръдна 123, талия 120 и ханш 140 какъв размер дрехи да си взима.
Майка ми е с ханш 126 и някой панталони 50 са и малки.Мисля ,че трябва доста по голям номер, най-добре по таблицата да погледнеш.
Моята е с ханш 132см и съм й взимала рокли и поли 54 номер.

# 754
Да, докладвам и аз за 7%. Вчера пуснах поредната си поръчка и таксата наистина е 7%. На предишните поръчки преди 16.02 на всичките е 5% таксата обработка. Току що пробвах да пусна уж поръчка и пак начислява 7%, което ме навежда на мисълта че са дигнали таксата обработка. newsm78

п.п. Ако има някакво значение поръчката е без код.

# 755
Момичета, искам да попитам какво е това Bas в описанието на панталоните? Дълбочината ли?... newsm78

Ширина на крачола
А дадената ширина,променя ли се с различните номера?Възможно ли е ширината на крачола да е една и съща при най-малкият и най-големият номер. newsm78
Нещо ми се струва нелогично... Rolling Eyes

# 756
Аз в такъв случай да се оплача от моето онлайн банкиране(имам виза електрон на ЦКБ) - изобщо не показва нещо да е блокирано Naughty. Добре че на банкомата ми ги дава като изтеглени. И в банката питах - "Имам ли блокирана сума от Ларедут", те ме гледат изумено как така някой ще ми блокира сума  Mr. Green
Можеш да разбереш има ли блокирани суми- карти-разполагаемост за плащане-текуща наличност.Разликата м/у салдото и текущата наличност са ти общо блокираните суми.Не виждаш кой ги е блокирал, кога и разбивка, но пак е нещо.

Имам овърдрафт по тази сметка с картата и винаги ми показва, че цялата сума е уж "блокирана". Сега обаче като каза цъкнах на Карти и оттам като проверих баланса, показва го без парите, които имат да си вземат ларедутци. Благодаря  Hug

# 757
Е, добре, де, моята от 15.02 си е с 5% само върху стоките...А по- големи суми имам през октомври мин.г....много странно. А има ли случаи на начисляване на 5% върху стоките+ доставката? Зачовърка ме яко и мен...

# 758
  • Дълбоката провинция
Здравейте момичета! Може ли съвет за една мама с мерки гръдна 123, талия 120 и ханш 140 какъв размер дрехи да си взима. Каза, че е отпуснала по някой см, че да не са й по нея друхите. Благодаря ви!   bouquet
Майка ми е с талия 106 и ханш 134см и си е взимала поли 52- тамън 3 бр и всички са и точно Peace

# 759
  • Бургас
И ся квоооо-мен не ме отразихте като се зачудих на глас:

Пускам си сега една мъничка поръчица и много ми стана интересно следното-сумата ми в кошницата е 14,90 (доставка-нула) и на следващите крачки, допълнително начислената ми сума не е 5% (0,74Е), а 1,04Е  newsm78 Откъде ги изкопаха тези допълнителни 30 цента или в случая  ми прилагат такса от 7%  Thinking

Добре, че сподели и  Алекс, за да се завърти тази информация   (понякога тук се чувствам невидима-подсмрък) Whistling Иначе тази такса винаги досега (при мен) са я изчислявали върху сумата без доставката, но тези нови проценти май не са свързани нито с това дали се ползва код или не, нито с това от коя колекция са нещата, нито с броя на поръчаните неща  newsm78 Интересно ми е какво ще отговори Сабине  Thinking

# 760
  • София-Младост
Ами вдигнали са я просто тази такса, вероятно не са длъжни да ни уведомяват...

# 761
Ама айде стига вече сте питали от коя дата, от коя дата. Ще дойдаттттттттттттттттттттттттттт
ако не дойдат- ти ще си отговорна  Joy Joy
подробно разгледах сайта- никъде не пише нищо за 7 % обработка.

# 762
Моля някой да ми обясни.
Пускам поръчка на стойност 42.47 евро. Доставката е 5 евро, които са включени в цялата сума. На следващата стъпка, ми дава такса за опаковка 2.62 евро, което както и да го смятам не са 5% от стойността на поръчката. Реших, че аз нещо съм в грешка и проверих тук: http://www.laredoute.fr/Help/popup_domtom.aspx Ясно е написано Union Européenne - 5% du TOTAL marchandise facturée.
Не съм за тези 50-60 цента, ама ми стана интересно окъде се получава тази разлика.  newsm78
Може и да са ти отговорили вече,ама има сума ти страници до края и май няма да мога да ги изчета.Вчера някоя мацка,но не помня коя(дали не беше брадата) коментираше точно това.Тя беше сметнала,че и вземат 7% такса обработка.Сметни си сега и твоето-точно 7% е върху сумата без 5-те евро доставка.
Ей ся вече видях,че явно се е заформил диспут,ама карай,няма да трия  Mr. Green

# 763
а на мен не могат да ми сменят тренча  Cry, така че го продавам или ще го върна накрая, но жалко щото е хубав.
ето линк да го видите, цвят черен, 38-и размер за 60 лв;
http://www.laredoute.fr/vente-trench-long-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1

П.С. ако някой има размер 36 с радост ще го раменя  Hug

# 764
  • Бургас
Последната ми поръчка е от 10.02. Таксата е 5%, дори са ги закръглили в моя полза Laughing Ползвала съм код за БД.
И да помрънкам малко - току що видях, че голата ми негърка е хванала пътя и вероятно се е облякла с един пуловер на ONPA от поръчката ми от 24.01., по който полудях, но в момент на умопомрачение поръчах единствения наличен номер 34-36 Crazy Та, девойката явно е решила, че ми е рано да се правя на  фиданка и ми дава възможност да си го поръчам отново в моя си номер, но на 3 пъти по-висока цена Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт