LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 005
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 810
Кое точно е незаконно?
Да удостовериш самоличност ли?  newsm78

Когато колета не е на твое име трябва да носиш и личната карта на човека, на чието име е. Никой няма право да ти взема личната карта дори полицай.

Именно това имам предвид - трябва да нося картата, но от друга страна нямам право по закон да вземам Лк на друг човек. Веднъж една женица пред мен се разправяше с пощаджийката - има нотариално заверено пълномощно, ама от пощата викат: е как да знам че е от съшия човек, като не виждам личната му карта? Та затова си мисля - нотариално заверени и двете - пълномощно и копие от ЛК на упълномощителя  Peace Трябва да видя как стои този въпрос наистина  Thinking

# 811
  • София-Младост
Айде и аз малко да помрънкам на тема митница...получих известие от разменната пощенска станция на Столична митница (директно в пощ. кутия)...на печата пише 12 и 13.02, днес сме 18.02, ако отида утре вероятно ще ми се начисли магазинаж...е аджеба как се доказва, че аз съм си отишла навреме, но някой от пощата е забавил пускането на известието...и отговор имам-никак...най-вероятно.
 ooooh!

# 812
  • София
Айде и аз малко да помрънкам на тема митница...получих известие от разменната пощенска станция на Столична митница (директно в пощ. кутия)...на печата пише 12 и 13.02, днес сме 18.02, ако отида утре вероятно ще ми се начисли магазинаж...е аджеба как се доказва, че аз съм си отишла навреме, но някой от пощата е забавил пускането на известието...и отговор имам-никак...най-вероятно.
 ooooh!

миалата седмица  си взех колет  от  митницата във вторник,
вчера в пощата  ми дойде известието за същия колет,за какво говориме изобщо,
но примирете се че  се намираме в България все пак #Cussing out

# 813
 ooooh!

магазинажа е 30 ст. на ден

# 814
Боже, луда работа с тия митници при вас момичета, направо не ви завиждам!Ние в Бургас нямаме такива проблеми!!! Whistling

# 815
Извинявам се, че не е за тук, но:

Последния час си играя с надписа "Продавам" на края на подписа ми. Само дето не мога да намеря BBC code за розово/лилаво - нещо като линийката ми примерно...Имаше една тема за тези неща май и форумите, ама нещо не можах да я намеря...Някой идея?

Поправям се - намерих как Wink

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:13 от Kaxala

# 816
здравейте
някай взел ли е поръчки от 15.01./ 20.01.
чакам и от двете дати но нещо се забавиха
имах също и поръчка от 07.01. но нея е получих навреме
от провинцията съм тук няма митница всичко идва в пощата
благодаря ока някой ми отговори
само за информация питам
че вече си отчаках

# 817
  • София
Kaxala , някой писа, че е носил копие от ЛК, но все си мисля, че щом имаш акаунт на този човек и правиш поръчки, би могло и ЛК да му вземеш. Друг е въпроса, че когато се скарам с мъжа ми не ща и дума да му кажа, камо ли ЛК да поискам.  hahaha

# 818
Viky_v и при мен се получи така на 13.02 получих известие за колет, на 14.02 сутринта отидох да го взема от митница Варна, а след обяд в котията  гледам още едно известие и то със същия номер.  Thinking Луда работа  Peace

# 819
sil_via 
И аз така - от провинцията, без митница, чакам една от 14.01 - емиии, когато дойде... лошото е, че и артикул явно липсва  Mr. Green според изпратеното писмо. Ще уползотворя парите за друго, амабеше една от най-чаканите ми покупки  Thinking

# 820
  • София
Интересувам се от тези: как са с размерите(сега взима 86 на дъщеря ми - примерно на Окау, мисля 102 да й взема ).  Как мислите ще отива ли на 2 годишно дете или е много бебешко  newsm78 дали

Много ми хареса тази рокля:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8369771& … ue&ksource=-1

някой има ли идея на как е като материя Remie
Googe каза това:
ramie [´ræmi] n бот. рамия, рами, китайски коноп с много здраво влакно, който вирее в Япония и др. държави, Boehmeria nivea.
тоз' китайски коноп как е като материя? - твърд? не е ластичен?..

Относно таксите да се отчета и аз:
поръчки от 11.01, 13.01, 31.01 и 03.02 (тази само на 2 неща нова колекция с кода за -20Е/33 и БД) - всичко до под кривата круша  Cry (искам си парцалките) са на по 5% такса обработка
сега такса доставка ми показва 5 Е и таксува 7 % за пакетиране

# 821
  • София
Интересувам се от тези: как са с размерите(сега взима 86 на дъщеря ми - примерно на Окау, мисля 102 да й взема ).  Как мислите ще отива ли на 2 годишно дете или е много бебешко  newsm78 дали

Много ми хареса тази рокля:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8369771& … ue&ksource=-1

някой има ли идея на как е като материя Remie
Googe каза това:
ramie [´ræmi] n бот. рамия, рами, китайски коноп с много здраво влакно, който вирее в Япония и др. държави, Boehmeria nivea.
тоз' китайски коноп как е като материя? - твърд? не е ластичен?..

Относно таксите да се отчета и аз:
поръчки от 11.01, 13.01, 31.01 и 03.02 (тази само на 2 неща нова колекция с кода за -20Е/33 и БД) - всичко до под кривата круша  Cry (искам си парцалките) са на по 5% такса обработка
сега такса доставка ми показва 5 Е и таксува 7 % за пакетиране
МНОГО СА  СЛАДКИ,защо да  са бебешки,аз на  дъщеря  ми съм взела,но са  ни доста  големи ,
живот  и здраве  ще  ги носи  до  година  ето  ти  реална  снимка

# 822
  • София
Kaxala , някой писа, че е носил копие от ЛК, но все си мисля, че щом имаш акаунт на този човек и правиш поръчки, би могло и ЛК да му вземеш. Друг е въпроса, че когато се скарам с мъжа ми не ща и дума да му кажа, камо ли ЛК да поискам.  hahaha
На мен от гишето в митницата ми казаха, че може само срещу двете карти.
Пред мен един чужденец си взимаше колет и ме осени една идея.
Попитах служителката дали е възможно да не се носи личната карта на упълномощителя, а задграничния му паспорт, все пак да не им взимаме на мъжете шофьорските книжки. Rolling Eyes
Отговори ми, че също върши работа.
Тези нашите мъже ги оставихме без пари, ако сега ги оставим и без документи, какво ли ще е следващото newsm78 Laughing

# 823
  • sofia
И при мен са 7% върху стоките без доставката, а самата доставка, за разлика от намаленията, когато беше 6, сега е 5 евро.

# 824
  • София
Здравейте, писах в предната тема за отказан артикул от поръчката ви от 15.01, който беше отказан на 06.02. Бях полудяла от нерви защото ми пращат колета 3 седмици по късно, но сега когато видях, че от същата поръчка имам отказани още 2 артикула и то на дата 12.02.......вече ме хвана яд, и то не заради тъпите дрешки ами заради отношението на французите. Оказва се, че е на моя близка приятелка от същата дата поръчка има 3 отказани артикула пак след месец. Написах на Ларедутци много неприятен мейл. Така, че предупреждавам момичетата които имат поръчка от 15.01 за митница по-често да си проверяват дали нямат отказани артикули. Освен това някой от вас при първата липса ме "успокои" че за 4 евро никой нямало да се разправя с мене да ми праща чекове, но стана точно така. Пратиха ми чек за 4 евро, ако някой има проблем с поръчката и с липсващ артикул с радост ще помогна, черпейки познания от скромния си опит  Mr. Green, а няма да изказвам мнение без изобщо да имам представа за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт