LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 924
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 825
Desem,огромни ще са й 102!Този модел гащеризончета миналото лято ги взех за дъщеря ми,когато беше на 2.5г и носеше 86 и 94 р-р,та от тях се наложи да поръчвам втори път с номер по-малки и пак й бяха големи (а тя е височка и слабичка),не си спомням кой р-р точно,прибрани са...но щом малката ти е на 2 повече от 86-абсурд (то по-малки  иняма сега).Иначе стоят сладко и на 2-годишни,особено за морето са супер Wink

Вчерашната ми поръчка-7% такса Money

# 826
И аз да попитам.Поръчката е на името на мъжа на приятелка,но той вчера замина в командировка за 1 седмица,съответно нямаме лична карта и неможем да я вземем.Какво се прави в случая?

# 827
  • Бургас
mishchitzata , вече уточнихме, че датата на въвеждането на ваучера няма нищо общо с изпращането на колета. Аз съм имала случаи, когато съм си получавала поръчката в същия ден, в който са ми въвели информацията за липсващ артикул в тази поръчка.

# 828
Desem,огромни ще са й 102!Този модел гащеризончета миналото лято ги взех за дъщеря ми,когато беше на 2.5г и носеше 86 и 94 р-р,та от тях се наложи да поръчвам втори път с номер по-малки и пак й бяха големи (а тя е височка и слабичка),не си спомням кой р-р точно,прибрани са...но щом малката ти е на 2 повече от 86-абсурд (то по-малки  иняма сега).Иначе стоят сладко и на 2-годишни,особено за морето са супер Wink

Вчерашната ми поръчка-7% такса Money

За ръст 108 дали ще е добре 102?

# 829
Я да споделя какво открих http://www.laredoute.fr/vente-bottines-femme-on-n-est-pas-des-an … tegoryid=32411212  не бях ги срещала до сега  Thinking
Аз пък все се чудя на  това яке ....като за мойта дребната има само в синьо, ама  newsm78 дали  е добре и на живо този цвят....някой може ли да сподели и дали е широко много,че все си мисля че ще и стои като на закачалка  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:52 от бейлис

# 830
  • Бургас
И аз да попитам.Поръчката е на името на мъжа на приятелка,но той вчера замина в командировка за 1 седмица,съответно нямаме лична карта и неможем да я вземем.Какво се прави в случая?
Ще го чакате да се върне Peace По принцип би трябвало да става и с нотариално заверено копие на картата, придружено от нотариално заверено пълномощно, че притежателят на картата ти предоставя това копие за получаването на колет на негово име от еди къде си. Ако трябва да сме съвсем изрядни, такова пълномощно, че носиш чужда карта с еди си каква цел, би трябвало да се изисква и когато представяш оригинала на личната карта, за да удостовериш защо е в теб въпросния документ и че е в теб със съгласието на притежателя му, ама да не навлизаме в подробности, че остава да се юрнем и за такива пълномощни Mr. Green

# 831
Според мен,да-много са уголемени,спомням си,че много ги коментирахме относно това.Надявам се да не те заблудя,paola2,но съм почти сигурна,че няма!

А пък тези боти,които бейлис показва ги дебна от миналата зима,обаче тогава го имаше моя номер само от черните,сега пък вече хич ги няма.Аз исках белите,но така и не се появи номер..както и сега.

# 832

А пък тези боти,които бейлис показва ги дебна от миналата зима,обаче тогава го имаше моя номер само от черните,сега пък вече хич ги няма.Аз исках белите,но така и не се появи номер..както и сега.

Хич и не съжалявай - белите не стават  Peace

# 833
  • София

Я удари по-ясна критика, че току що ми влязоха в очите и ми легнаха на сърце. Защо трябва да ги разлюбя? Кое не им е наред?

# 834
  • София
Според мен,да-много са уголемени,спомням си,че много ги коментирахме относно това.Надявам се да не те заблудя,paola2,но съм почти сигурна,че няма!

а спомени от  миналата  година  за тях  имаш ли ако някой ги  е поръчвал дали са  уголемени или не

# 835

Я удари по-ясна критика, че току що ми влязоха в очите и ми легнаха на сърце. Защо трябва да ги разлюбя? Кое не им е наред?

Защото всъщност не са бели, а мръсно бели (ама точно все едно са изцапани стоят) и някакси изтъркани изглеждат  Confused И снимка ще пусна, ама нещо не ми се отваря snimka.bg...

viky_v, отговрят си  Peace

# 836
И аз да питам какво им е на ботичките Rolling Eyes И някой има ли размера на стелката на 41 номер  Mr. Green

# 837
  • София
а много ли  е висок тока че  не пише  нищо за него

# 838
а много ли  е висок тока че  не пише  нищо за него

7 см.

# 839
  • София
mishchitzata , вече уточнихме, че датата на въвеждането на ваучера няма нищо общо с изпращането на колета. Аз съм имала случаи, когато съм си получавала поръчката в същия ден, в който са ми въвели информацията за липсващ артикул в тази поръчка.

Възможно е да се случва понякога и така, но когато ми казаха че ще ми върнат парите, аз пратих мейл с запитване кога са пратили поръчката......на който отговор не получих, което ме кара да мисля, че все още не е била изпратена.....

Общи условия

Активация на акаунт