LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 536
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 975
Така,и аз да се отчета днес с две получени пакетчета на поща-едното с поръчка от 04.02,а другото-от 09.02.
Този панталон за тия пари не е лош,по принцип си взимам размер 162,но този 168 също ми стана.Има лепки,с които може да се трансформира в по-къс,което идеално ме устройва  Flutter

Може ли размерки на панталончето  Praynig

# 976
 Здравейте , имам нужда от помощ ! Направих поръчка в  LaRedoute , направих плащането с карта ,  и съответно ми се появи : Стоките ще бъдат доставени до вашия адрес !    НО............................. кошницата ми все още е пълна , във Suivre Mes Commandes, нямам отразена поръчка , и не получавам потвърждение по мейла си !  И..................така вече  три пъти , започвам да се притеснявам , не мого да разбера имам ли поръчка или не !  

# 977
получих си поръчката от ларедута и съм много доволна вече,от 18.01 ми беше.някой може ли да ми каже дали си е поръчвал бански и как отговарят за номера?предварително ви благодаря!!! :blush newsm78

# 978
Здравейте , имам нужда от помощ ! Направих поръчка в  LaRedoute , направих плащането с карта ,  и съответно ми се появи : Стоките ще бъдат доставени до вашия адрес !    НО............................. кошницата ми все още е пълна , във Suivre Mes Commandes, нямам отразена поръчка , и не получавам потвърждение по мейла си !  И..................така вече  три пъти , започвам да се притеснявам , не мого да разбера имам ли поръчка или не !   

Най-вероятно на последната стъпка не си натиснала червения бутон!

# 979
И аз да дам от4етет,полу4их скромен пакет по по6тата с еле4ето на Найк и лот потници за малкия .От 3.02 е поръ4кта.

# 980

Момичета, някой прал ли е тази пола. На етикета пише, че не се пере, глади и прочие...
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-ample-shantung-pure-soie.asp … egoryid=32406815#
що да не се пере кадифе, коприна и сатен с плетена дантела- да не би да трябва да се пере без центрофуга

# 981
  • София-Лагера
Здравейте, момичета,

Прочетох поста на anincenceto, че си е получила няколко поръчки накуп...аз очаквам от 15.01 все още ......
има ли други очакващи.... чудя се да ходя ли до митницата или да изчакам още.... newsm78

Аз чакам от 10.01.
Има ли още чакащи от тази дата????????? #Cussing out

# 982
Аз чакам от 10.01.
Има ли още чакащи от тази дата????????? #Cussing out

Че и от по-ранна.  Sad

# 983
за Духи в отговор на въпроса и
Цитат
Може ли размерки на панталончето 
имам същия 168р-р, който продавам и затова си позволявам да ти дам размерчетата
Талия-39см, ханш-50-51см, дължина вътрешен ръб-78см.
плата е еластичен

# 984
Някой има ли излишни от тези 38 номер на ниската цена, искам да купя за сестра ми, защото видя моите и мрънка, че не съм поръчала за нея.

# 985
Здравейте момичета! Имам нужда от помощ  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
На 30-ти януари 2009 пуснахме последната си поръчка от новосъздадения акаунт на мъжа ми. Сега като гледам Суивито, поръчката стои " в процес на подготовка" -en préparation Пари от картата не са дръпнати. Ако на някой му се е случвало подобно нещо, нека сподели, понеда се поуспокоя малко.
Благодаря ви предварително   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

P.S. Забравих паролата на акаунта си и влизам с нов  hahaha

# 986
Здравейте момичета! Имам нужда от помощ  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
На 30-ти януари 2009 пуснахме последната си поръчка от новосъздадения акаунт на мъжа ми. Сега като гледам Суивито, поръчката стои " в процес на подготовка" -en préparation Пари от картата не са дръпнати. Ако на някой му се е случвало подобно нещо, нека сподели, понеда се поуспокоя малко.

Здравейте на теб и на съпруга ти! Бихте ли прочели 1-вия пост на темата? Там е описано много подробно за какво става въпрос.  Peace

# 987
за Духи в отговор на въпроса и
Цитат
Може ли размерки на панталончето 
имам същия 168р-р, който продавам и затова си позволявам да ти дам размерчетата
Талия-39см, ханш-50-51см, дължина вътрешен ръб-78см.
плата е еластичен

колко еластичен може ли да се разтегне до 70см в ханша например

# 988
  • Русе
И аз чакам от 11.01
Тази от 29.01 дойде.
Алекс, можеш ли да ме успокоиш  Mr. Green
Колко е тарифата?

# 989

Това трябва да пише, ако поръчката е фактурирана. Би трябвало всичко да е ОК.
Ама тия франсета ни направиха на...направо вече ми се изчаква чакалото....егаси...То им мина сезона на нещата, дето съм поръчала, тюх...И аз да се потюхкам малко, пА белким дойде тия дни някое известийце, пА и не само на мен, хайде за всички  Hug Ми...от 08.01 чакам, от 20.01. 29.01 и февруарски...Ох, иде ми да 'фана самолета и да ходя да си ги пробера от француЗКО... Close
А да докладвам, че днес смятах всички поръчки и само на 2 от тях имам някакви си 0.17 и 0.30 Е примерно, дето как ли н ги въртях и суках и пак не ми се връзват откъде са. Иначе всичко др. е ОК, от 15.02 насам не съм пускала поръчка, та може би вече ще поръчвам на 7%  Confused ...ако поръчвам  Wink
Имам от чаршафите на Urban shop- сините, омекват и добре си ги ползваме. Само дето материята ми е рехавка на мен, освен това пускат синьо върху бельото за спане.

Общи условия

Активация на акаунт