LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 561
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 035
Един въпрос към варненки относно колетите които са за поща. Досега съм получавала само на митница. Всички в централна поща ли идват или може и по клоновете ? Питам защото в адреса за доставка съм писала код 9010, който е код за районната поща, но ...?Имам съмнения за някоя от поръчките че може да е за поща, а имам и проблем с известията и затова питам, ще ходя без известие. Благодаря предварително.
Щом си писала 9010, пратката ще дойде в клона до ТУ-Варна .. т.е. 10-ти клон !

Аз там ги получавам за поща  Peace
Искрено се надявам там да получа до събота от 9.02 пакетчето, че е за рожден ден в неделя  Praynig

# 1 036
аз примерно много се притеснявам да си поръчам дънки или панталон от сайта...то различни номера то мерки... незнам уцелвате ли си номерата... мнения?
материите как са... шевове.. не смея някака си още да поръчам дунки или панталон  newsm78

не те съветвам, аз така се чудя къде да пласирам 3 чифта дънки, а толкова се мерихме преди поръчката

# 1 037
май-повечето колети от 15.01 са с отказани артикули.Направо си ме е страх да си помисля,че и моят се бави и вътре може да не се окаже всичко.От лятото още не съм използвала чека от липсващите неща  ,пък дано няма други.

# 1 038
ИзвинетИ, ама пак ще попитам - дрехите на Адидас, от серията Миси Елиът умалени ли бяха или са ОК? Че глася един код и тъкмо го наглася, нещата ги намалили  Laughing Да не стане така и с таз блузка, дето си я заплюх, докато се чудя  Mr. Green

# 1 039
  • София
Да взема и аз да се оплача-и аз чакам от 15.01,22.02......че да почнат да идват вече!
А и с тези отказани артикули си проверявам в Рембурса по няколко пъти на ден вече. Tired

# 1 040
ИзвинетИ, ама пак ще попитам - дрехите на Адидас, от серията Миси Елиът умалени ли бяха или са ОК? Че глася един код и тъкмо го наглася, нещата ги намалили  Laughing Да не стане така и с таз блузка, дето си я заплюх, докато се чудя  Mr. Green
отговарят си, не са умалени Peace

# 1 041
  • Пловдив
silver birch  ето линк за якето http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-toile-tipster.aspx?prod … tegoryid=57969755 Все пак се надя вам някой дето го е виждал 'на живо" да каже как е  Simple Smile

тъкмо щях да ви кажа че го чакам в поръчка от 26.01 и ето vevetka ,вече ви го показала,пък се и ровех 15 страници назад да открия кой питаше.......оффффф май ще спра да чета вече....виж Брадата,защо снощи не съм ти отговорила,като успявам да ви прочета чак по нощите,ама и на мен първо твоя пост ми направи впечатление......ама да взема да спра и да поръчвам,уж не получавам,а само трупам ли ,трупам  ooooh! пак чакам 7 поръчки от 14.01 до 18.02  Mr. Green след последните коментари се надявам тия дни да дойдат поне от 4 и от 8.......хейййй да не го вземете за оплакване,само споделям с ближните,че то като си почнах поста,докато да го свърша и се указа безсмислен ....сорииии  Embarassed
Духи липсваш ми тази вечер......бягаш по тъча нещо ........не видях да се хвалиш че си се заровила в колети  Mr. Green

# 1 042
  • София
Момичета казвайте какво ви е отказано  Rolling Eyes да се приготвим психически  Confused

# 1 043
отговарят си, не са умалени Peace

Мерси   bouquet

# 1 044

Духи липсваш ми тази вечер......бягаш по тъча нещо ........не видях да се хвалиш че си се заровила в колети  Mr. Green

Ми няма как да е тук. Заровила се е в колети.  Mr. Green

# 1 045
Здравейте. Искам да попитам някой дали е поръчвал килими и дали въобще правят доставка до България на такива по обемисти стоки.

# 1 046
  • Пловдив
Момичета казвайте какво ви е отказано  Rolling Eyes да се приготвим психически  Confused
на мен едно кожено еке,не видях да е коментирано,то си беше от миналата година и наистина като видях по-късно в сайта беше му свършил номера и олекотената бебешка завивка,дето я пуснах заради БД,ама интересно че за нея даже ми отблокираха парите,естествено си я има в сайта,вече с 2 евро отгоре,ама защо не ми я пратиха така и не разбрах.....ама логика май няма кой какво са му отказали просто си зависи кога се е случило...... Thinking

Ми няма как да е тук. Заровила се е в колети.  Mr. Green
абе нееее,ами в някакви покупки от други ларедутки,ама не разбрах нещо ....къде ги продават  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 047
Здравейте. Искам да попитам някой дали е поръчвал килими и дали въобще правят доставка до България на такива по обемисти стоки.

Слагаш нещото, което искаш да купиш в кошницата и ако не ти го огради в червено - ще ти го доставят. Ако ти го огради - не.

Духи некаква далаверка върти... ама не казва и ний да се впием в таз далаверка.  Mr. Green

# 1 048
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-withit.aspx?prod … tegoryid=51020841 Момичета на тоза цена целият комплект ли е или не!?
http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-papillons-la-redout … tegoryid=51020841  а тези с пеперудките има ли ги някой и дали са хубави като качество???

# 1 049
Housse de couette - плик за завивка - 45.90
Taie d'oreiller - калъфка за възглавница - 14.90
Drap-housse - долен чаршаф с ластик - 19.90
Цена за целия комплект: 80.70 евро

Общи условия

Активация на акаунт