LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 066
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 275
Някой поръчвал ли е тези дънкиhttp://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-30.as … tegoryid=22890626?Отговарят ли си на номера?Мъжа ми е 180 висок 83кг..кой номер да му взема?
Направо ме закопахте.....И аз поръчах от тези дънки , когато бяха на 7 евро, но още не са пристигнали и дано да не дойдат скоро ,че съм се оляла с 50 номер. Сега ще започна да охранвам мъжо , та дано да му паснат на размера.
А иначе се подведох като взех мерките от едни други дънки. По тях трябваше да поръчам 48, но го нямаше и си викам дай да взема 50 - като ги пусна на 90 с цинтрофуга -ще станат тамън.....но май бая ще са му хлабави.
И на моя му поръчах от тези 50 номер, щото нали много голям, талията му е 100, обаче са му поне с два номера по-големи, направо се изложих, няма да мога да го охраня толкова и сега се чудя на кой да ги дам, така че леко с номерацията...

# 1 276
ех, намери се една възмутена да каже истината, че царят е гол и разбута кошера Mr. Green
Ами права е жената, че ЛР е пълен с боклуци и повечето пазаруваме заради удоволствието и тръпката от намаленията, отстъпките, кодовете, подаръците.
Когато пусках първата си поръчка тук, една стара потребителка ме предупреди: "Пазарувай, но внимавай, защото иначе къщата ти ще се напълни с боклуци!" Не вдянах веднага, но сега разбирам колко беше права.
Особено що се отнася до т.нар. подаръци, никой от които не ползвам активно, някои изобщо не харесвам и само ми заемат място.
Като изключим детските дрешки, които са хубави и изгодни /макар че имам забележки относно прословутото им тънко трико Naughty/ и марковите стоки, които са си на сметка, ако не държиш на последните колекции, всичко останало е 80% боклуци.
Повечето дрехи изглеждат кофти на реалните снимки и нямат нищо общо със снимките в сайта.
Имам неща, които никога не бих купила, ако ги видя в реален магазин да висят на закачалката, ако ще без пари да ми ги дават. Ама на - набутала съм се заради красивите снимки и ниската цена.
Пък днес имах време да пообиколя малко реалните магазини и ми се напълниха очите с красиви и елегантни дрехи. И навсякъде намаления, намаления... Край вече, по-добре 1 дреха, но видяна наживо и пробвана, отколкото 3, които ми стоят като подарени Stop

# 1 277
Затова го има и Продавалника  Wink

# 1 278
  • Бургас
Въпросните мъжки дънки с дължина 34 ги получих миналата седмица. Моят мъж е висок 181см. и е 89 кила; мерки не знам, щото на 4-тия път му улучих номера и оттогава си карам на него Mr. Green 44 му заспа просто, та сега ме кара да му поръчвам втори чифт. Давам размерите на 44-ти номер, ако мога да ориентирам някого:
талия 44см /общо талията идва 90см., отпред са малко по-широки/
ханш 54см
ширина на крачола горе при чатала 33см., ширина на крачола долу 23см.
Дължина 113см.
дължина от чатала 83см.
Поръчах същите за баща ми, само че 46-ти номер; той е висок 185см. и е 103 кила. Също са му точно, само леко го притеснявали в талията, но според майка ми след две-три клякания вече са ок Mr. Green
Ще разочаровам тези, които се надяват центрофугата да ги свие - издържаха и центрофуга, и сушилня без забележки и деформации Sunglasses
По въпроса за заплатите и кой за какво е учил мисля да се въздържа, че някой да не го отнесе след срещата ми с отново празната пощенска кутия Twisted Evil

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 18:18 от Goldie

# 1 279
  • София-Младост
Днес си взех поръчката от 15.01. от митницата:
Чорапо-пантофки, много са хубави, но са ни малки...а сега са на тройна цена. Номер 21, ако има интерес на лични.
Това якенце, много е хубаво, с цип, копчетата са по-скоро декоративни, с ластик долу на ръкавите, светло синьо кадифе, размер 86...малко ни е голямо, но ще го поноси месец надявам се.
Лот от две тениски, р.38/40...не са лоши, ще видим след пране обаче какво ще стане с тях. Уж ги бях махнала от кошницата, заради кофти отзиви...но при поръчка се оказаха там.
Както и два комплекта чаршафи на едни големи листа, в зелено...много хубави...не ги намирам за момента.
Очаквам поръчка от 11.01., като се надявам да е за пощата.
Това е десена на чаршафите, но имаше избор за цветове тогава

# 1 280
  • София...........
Момичета, чудя се ако пусна само една мъжка дудунка дали ще дойде на поща или ще мине 2 кг.?, че ако ще е за митница да си добавя още 2-3-4 нещица Embarassed Wink

# 1 281
  • Дълбоката провинция
...
Никой не ми отговори за номер на поръчката в запитването, пуснах си въпроса, да видим дали ще ми отговорят въобще  Rolling Eyes
И аз драснах едно писъмце,но не получавам входящ номер newsm78...А мисля че ми изписа че съм го изпратила Rolling Eyes

# 1 282
наскоро и на мен така ми изписа, ама не ми пратиха мейл, че са запознати  Peace
писах им отново след няколо дни и този път всичко беше ок- даже задвижихме нещата

# 1 283
Аз получих авт. отговор, да видим сега кога ще кажат какво се случва. Не, че някаква голяма новина ще ми кажат, де...ама вече не се издържа... Confused

# 1 284
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е тези дънкиhttp://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-30.as … tegoryid=22890626?Отговарят ли си на номера?Мъжа ми е 180 висок 83кг..кой номер да му взема?
Ако дадеш талия и ханш ще ти отговори някой Simple Smile Точно тези ще са му къси..
Търси 32 или 34 дължина..

Намерих 34 дължина същите..Талията му е 93 , а ханша 100
46 мисля, ще се намърда Simple Smile 48 няма да са му големи  Peace
Ама това ми е по спомени  Blush .. да каже, моля още някой Simple Smile

А неее, Духи, бъркаш
48 ще са големи! Моят с талия 98-99 е точно 46  Peace

# 1 285
  • София
На мен ми отговориха, че поръчката ми от 15 януари е потеглила от тях на 6 февруари, значи ще я чакам другата седмица щом тази не дойде  Simple Smile

# 1 286
  • Пловдив
Ако дадеш талия и ханш ще ти отговори някой Simple Smile Точно тези ще са му къси..
Търси 32 или 34 дължина..

Намерих 34 дължина същите..Талията му е 93 , а ханша 100
46 мисля, ще се намърда Simple Smile 48 няма да са му големи  Peace
Ама това ми е по спомени  Blush .. да каже, моля още някой Simple Smile

А неее, Духи, бъркаш
48 ще са големи! Моят с талия 98-99 е точно 46  Peace
Да кажа и аз за мерките,Духи мисля че бъркаш за 60-те кг и 42 номер (мисля това беше писала) сори ако греша но да си кажа че моя мъж с талия 87 и ханш 93 му заспива 40 номер и 180 от детските,висок е 175 и около 70 кг. ,а брат ми е с талия 100 и му стават 46,така че мисля че и този мъж ще му станат 46,а може и в 44

# 1 287
Моля линк към това яке  Praynig Praynig Praynig    http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=461891.  Знам че имаше линк,но не го намирам,твърде обширна е темата.Моля.

# 1 288
  • В Голямото село
На мен ми отговориха, че поръчката ми от 15 януари е потеглила от тях на 6 февруари, значи ще я чакам другата седмица щом тази не дойде  Simple Smile

Ехааа, егати страхотното закъснение!!!! Нищо чудно, че отказват артикули на поразия!!! Сега съвсем се успокоих за моите поръчки Simple Smile))

# 1 289
Някой да има тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-derbies-richelieu.aspx?productid=3 … tegoryid=23111674  , да каже дали си отговарят и за мъж който носи 42 обувки, а 43 маратонки кой номер да си поръча от тях ?

Общи условия

Активация на акаунт