LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 066
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
добре де , като откажат Артикули - пращат ваучери , чекове , кодове.....
а не може ли да ми върнат парите / тоест да не ги дръпнат / за тези артикули , които липсват , без да ми пращат ваучери ?

Ми принципно могат, но явно системата им за броене  не е в час покрай намаленията и като стигнат до пакетиране се оказваш с чек.

# 1 366
zornitsa04,   bouquet
втора година пазарувам от редута и никога нямаше да се сетя как се проверява кое точно ти е отказано...
току-що проверих и ми се изясниха липсващите парцалки
Цяла вечер се мъчих и го разгадах ooooh!
По този начин се реванширам за всичко,което научих наготово от всички вас  bouquet

# 1 367
Моля някой да ми каже как да разбера на каква талия отговарят тези номера http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-homme-de-nike.aspx?product … tegoryid=22916931 , половин час се ровя в таблиците с размери от първият пост и невиждам такава номераци  Sad

# 1 368
  • някъде в България
kangel, много ти е сладка манекенката и как позира само  Laughing

И аз замислям бойкот на Редута  Crossing Arms Нямам отказани артикули засега, но не е късно, щото и поръчките ми ги няма  Mr. Green И центови цени нямаше; а бе направо съм на път да им се разсърдя  Naughty
Благодаря  Hug. Това е племеницата, но не спирам да поръчвам за нея, така че ще има още много снимки да показвам.
И само да кажа, че и тази рокля е страхотна и е по-широка, отколкото изглежда на снимката. Иначе е съвсем същата.

# 1 369
zornitsa04,   bouquet
втора година пазарувам от редута и никога нямаше да се сетя как се проверява кое точно ти е отказано...
По този начин се реванширам за всичко,което научих наготово от всички вас  bouquet
Много, много ти благодаря. Реваншът ти е триумфален т.к.  Peace Открих си отказаните (засега, дано така останат) артикули...лот нощници за мен и панталон от кръглите за мъжа...Ми, явно не са ни запотрябвали  Laughing Дано не отказват повече  Crossing Arms

# 1 370
  • Дълбоката провинция

Явно не така... newsm78При мен всичко си е там smile3506.Сега ще се пръсна от любопитство и от яд smile3515 какво са ми отказали,а сумата със сигурност ми е сумирана!
[/quote]
Поправям се и се засрамвам BlushЕ сега вече побеснех smile3511 smile3514...Как може да ми откажат джапанките newsm45!?До преди няколко дни си ги имаше.........

# 1 371
  • София
Днес взех от митницата поръчка направена на 17 януари.Френското клеймо е от 10 февруари(почти месец по-късно),а стикера на БГ пощи с датата на обработка е  22.01.2006.Не,не бъркам-тази дата и година са отпечатани!Откъснах  и си запазих частта от кашона с двата етикета един до друг,за спомен  Simple SmileОт тази поръчка са ми отказали едни балеринки,като това беше отразено в Mes remboursement едва този понеделник с дата 10.02(когато ми е изпратен колета).Интересното е,че тези балеринки ги има все още като цвят и номер,каквито поръчах,а и през цялото намаление си бяха на една цена(после естествено ги вдигнаха).Днес гледам,че са се появили още едни 10 евро за връщане от поръчката ми от 24 януари.
Някои от нещата не ги намирам из сайта вече,но пускам с кратък коментар поне тези,които открих.
Това не е лошо,но не е и нищо особено,има тънка подплата - http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme-ceinturee-active-wear. … 6&prodcolor=3
Тази жилетка изглежда и облечена стои по същия начин както на снимката,само като цвят е по-мръсно бяло - http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-active-wear.aspx?producti … 6&prodcolor=1
Тази рокля е много тъничка,почти прозрачна,а на картинка иззглежда по-плътна .На гърдите има бродерии с пайетки  Grinning.Нищо невероятно,от типа на тези в индийските магазини - http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-femme-couleurs-d-ete.a … tegoryid=32665599
Това кимоно не е лошо,стои добре . За връзките не са жалили плат-може да се омотаеш с тях няколко пъти  Grinning http://www.laredoute.fr/vente-blouse-forme-kimono.aspx?productid … tegoryid=32408675
Този пул(овер) е тъничък,прозрачен,но симпатичен.В цвят rose poudre,обаче ми бежавее,не розовее - http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-u.aspx?productid=32410366 … tegoryid=23110571
Това ,като материя е много приятно,мекичко.Моделът е интересен,но кройката за мен е някакво недоразумение-не знам колко кльощав трябва да си за да го поприхлупиш и позагърнеш,както е на снимката  newsm78.Проблемът не е в номера,просто от гърдите надолу е адски тясно - http://www.laredoute.fr/vente-gilet-cache-c%C5%93ur-soft-grey.as … tegoryid=23110571
Този потник ми беше много на сърце,но се разочаровах като го видях  Sad .Целият е в ламени нишки и хайде да блещукат по-дискретно да се прежаля,а то...,все едно от ламе е плетен.Освен това е с подплата,която няма никаква еластичност и нищо,че потника е плетиво хич не се разтяга и облечен сплесква тотално гърдите(за дамите без хм.. изявен бюст ще е добре).
Тези дънки,в най-тъмния цвят.Не са за мен,но много си ги харесаха-плътни,стегнати,имат еластичност - http://www.laredoute.fr/vente-jean-femme-coupe-bootcut-denim-str … tegoryid=22905201
Освен това потника на Кашарел от 4 евро,сандалите спартанки за 2 евро и нещо(дъщеря ми си ги хареса),дънките памук и лен,май това е  newsm78 .Много ми харесаха кофичките със зелени подправки-утре ще сея  Grinning

# 1 372
  • София...........
zornitsa04,   bouquet

Peace Права си  - вижда се поръчката ,като в нея не присъстват отказаните артикули, НО имам две поръчки , които са от първите и вече няма място за тях и не виждам липсвашщите, а самите поръчки още ги няма  Cry

# 1 373
  • Пловдив
zornitsa04,   bouquet
Много, много ти благодаря. Реваншът ти е триумфален т.к.  Peace Открих си отказаните (засега, дано така останат) артикули...лот нощници за мен и панталон от кръглите за мъжа...Ми, явно не са ни запотрябвали  Laughing Дано не отказват повече  Crossing Arms
и аз ти благодаря   bouquet ,ама май аз съм много тъпа и хич не схванах...... Embarassed то и преди съм пробвала и влизала в това нещо като суиви,но там се виждат нещата ми само от последните две поръчки,както и в суивито,ама засега отказаните ми неща са от по стари,от 14-ти,вече си получих и използвах ваучера,в писмото на пощата си пише,а и там се сетих че е едно яке,сега ме гложди че тая вечер са ми пуснали нещо за 3 евро в поръчка от 26.01 а там са 4 възможности,но не се впрагам толкова след 5-6 дена ще узнам( за толкова престигат писмата,така че не се ядосвайте толкова) а ако ви трябва спешно ваучера пишете на Сабине и ще ви пратят номера на мейла.Иначе май почнах да им намирам логиката,за тази от 26 ,изтеглиха парите на 16.02,днес банката ме уведоми и ето и инфо за отказан артикул,няма да се очудя ако е тръгнала на 17-ти,вече не търся логика в нищо,имах две поръчки от 14-ти,едната дойде на 30.01 другата още я чакам,после ми дойде поръчка от 29.01,а тези от 23 и 26 никакви ги няма........ейййй спирам че Алекс ще ме таксува  Mr. Green (като оплакване)  Praynig недей
опсссс не съм била много тъпа  Mr. Green значи се виждат само последните неща....за щастие от тях нямам отказани още,ама те са от 8,16 и 18 Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 00:01 от sis7

# 1 374
Много моля някой пожънал успех с пращането на писмо (за искане на чек)да пусне едно от мое име..... да ми пише на лични,че направо  smile3515
все неща които не са за мен са ми отказани,много гадно така  Weary

# 1 375
Мацки де е туй нещо като суиви четох постовете на Зорница но не го намерих?

# 1 376

Горе точно до големия надпис laredoute има три бутона на първия бутон пише  Suivre mes commandes  натискаш го и виждаш всички поръчки а от там    виждаш дали имаш отказани продукти дано ме разбра

# 1 377
  • София

Горе точно до големия надпис laredoute има три бутона на първия бутон пише  Suivre mes commandes  натискаш го и виждаш всички поръчки а от там    виждаш дали имаш отказани продукти дано ме разбра

Така се вижда сумата, която имаш отказана за дадена поръчка, но понякога тя е сбор от няколко артикули. Лично аз не мога да се ориентирам кое точно от поръчката е откзано докато не дойде колета.  Cry

# 1 378
  • София
kangel, много ти е сладка манекенката и как позира само  Laughing

И аз замислям бойкот на Редута  Crossing Arms Нямам отказани артикули засега, но не е късно, щото и поръчките ми ги няма  Mr. Green И центови цени нямаше; а бе направо съм на път да им се разсърдя  Naughty
Аз днес взех, че им написах много гневно писмо, което свърших с думите:"Какви трябва да следващите ми действия? Може би да спра да поръчвам от вас?"  Mr. Green

Понеже днес получих една от дублираните ми поръчки от 18.01, която беше пратена на 09.02! Номера на поръчката съвпада с първата от дублираните. Написах на Сабине, че са имали доста време да ми решат проблема, че нейните отговори, че отдела по доставки би трябвало да забележи дублираната поръчка и да я отмени са странни - как такаще отменят, а ако аз нарочно съм поръчала еднакви неща, откъде ще знаят със сигурност? Но след като аз сигнализирах, би трябвало да разрешат проблема, а те нищо. "Много съм разочарована!" Тъй думах аз Mr. Green

И въобще, има толкова места за онлайн пазаруване  Mr. Green

# 1 379

Така се вижда сумата, която имаш отказана за дадена поръчка, но понякога тя е сбор от няколко артикули. Лично аз не мога да се ориентирам кое точно от поръчката е откзано докато не дойде колета.  Cry

Nous n'avons enregistré de votre part aucun retour et remboursement depuis 3 mois.

Мерси!Май пише че нямам нищо отказано последните три месеца...

Общи условия

Активация на акаунт