LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 575
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 410
  • into the blue

Исках да кажа, че като вляза в Сюйвито, на първото кликване там, където по принцип се виждат поръчките и пише А Домисиле, артикулът, който ми е отказан, вече не е там.
И при мен е точно така.Тъй,като за първи път ми отказват артикул си мислех,
че при всички е така,но явно не.Каква ли може да е причината?

# 1 411
  • София-Младост
На мен пък ми е интересно след като блокират парите и цял месец по-късно ги теглят, какъв е проблема ако има липсващ артикул да възстановят сумата направо по картата. От много други места пазарувам онлайн и винаги ми връщат парите направо по картата, когато има проблем... Защо трябва да ни разиграват с чекове и ваучери!?!  Thinking
Защото за да не загубиш парите ти отново ще поръчаш нещо от ЛР...а върнати по картата може да ги изхарчиш другаде.  Sunglasses Елементарно.  Wink

# 1 412
  • Стара Загора
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3255573& … ue&ksource=-1  някой да е поръчвал тази пола че мисля да пускам поръчица....и зза тези обувчици  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Embarassed Embarassed

# 1 413
  • София
 Сега си погледнах тегленията:
  - поръчка направена на 14.01 - е осчетоводена на 02.02 - т.е. тръгнала е тогава;
  - поръчка направена на 30.01 - е осчетоводена на 02.02 - т.е. тръгнала е тогава;
Най-слдкото е, че триколката за малката поръчана на 14.02 е тръгнала и тя.

# 1 414
Момичета, преди доста страници някой беше казал за сини (форумски) чаршафи, които пускали. За кои става въпрос, че съм напоръчала за майка ми и леля ми и се чудя те ли са, не са ли...не че са дошли де Simple Smile
Имате ли идея, дали като поръчваш с кредитна или дебитна карта има разлика с обработката на поръчката и съответно с взимането на парите и изпращането ́и?
На мен ми дойдоха от тия сините с малките листенца - още на 8.02! .. поръчката е от 20 .. И от тогава колет не съм подушвала  Rolling Eyes
Иначе разлика няма за плащането Simple Smile Нито има общо тегленето на парите с изпращането на колета

# 1 415
Сега си погледнах тегленията:
  - поръчка направена на 14.01 - е осчетоводена на 02.02 - т.е. тръгнала е тогава;
  - поръчка направена на 30.01 - е осчетоводена на 02.02 - т.е. тръгнала е тогава;
Най-слдкото е, че триколката за малката поръчана на 14.02 е тръгнала и тя.

Ама не значи, че е тръгнала тогава.. Стига вече  ooooh!
Тази, която писах, от 20ти, че ми дойде на 8ми.. Парите й ги изтеглиха на 5.02 .. Нали се сещаш как е дошла за 3 дни  Mr. Green - колет 10 кг. на митницата..

# 1 416
  • София
Момичета да Ви питам, имам поръчано нещо от акаунта на една приятелка, което е отказано. Има ли вариант да ползвам ваучера който ще ми изпратят на моя акаунт, или трябва да го помолим допълнително да пратят ваучера на друг клиент....в случая мен.

# 1 417
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3255573& … ue&ksource=-1  някой да е поръчвал тази пола че мисля да пускам поръчица....и зза тези обувчици  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Embarassed Embarassed

Аз чакам полата, много нежна ми се видя и ми хареса много..съчетах я и с потник..Умалена ли е?Ще се радвам на отзиви Peace

# 1 418
Забравих да ви кажа какво забелязах  Embarassed
Досега поръчките ми (до момента получени 4 )са пратени от Франция на другия ден след като са ми изтеглили сумата и при вас ли е така?

Аз мисля,че не е така!По принцип-може,но покрай намаленията-не!
За нито една поръчка не са си дръпнали парите,само тази сутрин за една от новата колекция от 29.01.Не мисля,че ще ми я пратят утре! Shocked

# 1 419
# 1 420
  • Варна
явно не проверявате на правилното място, zornitsa е обяснила съвсем точно къде се гледа
съвсем точно си гледам аз...

А виждаш ли си цялата поръчка? Нали има 25 реда.

Исках да кажа, че като вляза в Сюйвито, на първото кликване там, където по принцип се виждат поръчките и пише А Домисиле, артикулът, който ми е отказан, вече не е там. Но ако има 3 поръчки с по 25 артикула, се вижда само последната поръчка, другите 2 не. Така, че не може да видят дали в тях липсва артикул, тъй като самите поръчки не се виждат. При мен е така Peace
След като влезеш там, но поръчките ти са с много артикули и се вижда последната и част от предпоследната, то трябва да се натисне горе или долу в дясно бутончето и излизат всяка поръчка на един ред и мoжеш да влезеш после и в самата поръчка.

# 1 421
  • София

Тази, която писах, от 20ти, че ми дойде на 8ми.. Парите й ги изтеглиха на 5.02 .. Нали се сещаш как е дошла за 3 дни  Mr. Green - колет 10 кг. на митницата..

Виж за да са дали парите от банката Ларедут  трябва да каже,че колета е изпратен. А те кога са го направили си е техен проблем, мен лично ме интересува дали е тръгнал.

# 1 422
Вчера си получих поръчка от 30.01.Всичко е коментирано и благодарение на вашите коментари всичко е страхотно и точно като размер.Жената от митницата се оплака, че много малко колети са пристигнали,показа ми списъка около 9 ,явно французите ги бавят.Забравих да кажа, че говоря за Варна.Благодаря на всички и успешни покупки!

# 1 423

Виж за да са дали парите от банката Ларедут  трябва да каже,че колета е изпратен. А те кога са го направили си е техен проблем, мен лично ме интересува дали е тръгнал.
Ами пак ти казвам - може да е тръгнал много преди това.. Не чак, когато са ги дръпнали..
Но това нищо не показва, кога ще пристигне тук..

Понякога парите ми ги взимат още на по-другия ден (то по-бързо е невъзможно да се осъществи междубанково) .. Но силно ме съмнява да го изпращат толкова бързо..

# 1 424
  • Стара Загора
някой дали може да де линк за евтини тениски мъжки  в смисъл...имаше по едно време едни на адидас,найк....pls

Общи условия

Активация на акаунт