LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 705
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 530
абе направо ме изумихте....хах и сега ако поръчам 162 а съм 169 висока..и няма да имам порблем???  newsm78 мацки това не е нормално , що за размери, чак немога да повярвам  Rolling Eyes  Shocked  Rolling Eyes страшна работа

Изумяв Simple Smile
Аз съм 175, 64 кг - панталони са ми чудни 168 .. блузи ми стават 162, 168 и 174 Simple Smile Панталоните 174 също биват Simple Smile

Ама не е само до кг - а до обиколки..
Ако носиш 38 р-р по дамската, ще влезеш в 168 детско..

# 1 531
  • Варна
Аз си поръчвам 34 от дамската номерация и 156 от детската ми заспива идеално. 162 см. и 50 кг. съм по принцип, в момента много повече  Mr. Green.

# 1 532
Тия от митницата май вече ни взимат за мезе  Joy
Мене в тукашната само с поглед ме преценяват... "Колет от Франция ли?"  hahaha

при нас посрещат с "От Ла Редут ли е пратката?"   Laughing

за всички, които се интересуват, нямам мейл на Събинка, ползвах бланката от първия пост на темата

# 1 533
Подкрепям за неотговарянето на въпроси, на които може само да се нахока човек. Аз самата съм питала за доста неща и след 1-то повтаряне на въпроса не съм се самоцитирала пак, ако нямам отговор. С тази уговорка моля сега за размери на стелката на момчешките сандалки. Знам, че са дъвкани и предъвквани, знам, че се пускаха размери точно за 24 номер, но не мога да намеря кой ги пусна нито къде. Рових къде ли не, но не откривам. Моля за см. на стелката на 24 или 25 номер!
Аз още нямам отговор на запитването от вчера.

# 1 534
За първи път преди малко  пуснах поръчка със завивки - 2 броя + кода за 20Е намаление (изпратен ми лично) = 19,04Е
Прие ми поръчката и плащането от първия път, но ми изписа саъбщение, че поръчката ще се обработва ръчно. В потвърдителния мейл пише, че поръчката чака валидиране. Досега такова нещо не ми е случвало. Бях чела тук, че като че ли се случва при поръчки под 10Е или пък ако е използван чужд код, но моята не е такава. Защо тогава става така?

Редактирам се!
Сега прочетох, че може да е просто проблем от тяхна страна. Ще им пиша, пък да видим.

# 1 535
Аз съм 158см/45кг и от дамската си взимам 34, а от детската 156. Във всички случаи тези от детската ми идват и дълги и малко широчки, както панталоните, така и блузите  Rolling Eyes Но да отбележа, че става въпрос за спортните марки, които по етикет идват не 156, а 164  Peace От другите не съм си взимала все още.

# 1 536
  • София
Някой да чака поръчка от 09,01  #Cussing out. Вчера ходих до митницата да взема една поръчка а тя била от 30,01  #Crazy.
Аз чакам поръчка от 09.01, от 23.01 и от 09.02. Получих само една от 10.01 миналата седмица. И вече сериозно се притесних, защото заминавам на 9 март за чужбина и няма да ме има цял месец.  #Cussing out

# 1 537
Момичета много съм учудена. На 16.02 в remboursements ми казват, че 2 от 3те ми артикули в една поръчка са свършили и ще ми пратят ваучер. На 18.02 са си изтеглили парите за цялата поръчка. Значи ли това, че ще си получа самотното панталонче за 4 Е?
Не, че вие има как да го изпророкувате, но пък ако на някоя от вас й се е случвало, да сподели, моля!

Искам и да благодаря за темата, с помощта, на която успях безпроблемно да се регистрирам и да направя десетина поръчки от 13.01 досега. Получила съм от 13 и 23.01, чакам от 20.01 и по-късни.
Снимки не съм правила, освен на една симпатична жилетка, която вече успяхме да съсипем. 

# 1 538
  • София
Господи, dix6, какво е това бяло нещо по сина ти...? Дано не е боя...  Grinning

# 1 539
Снимки не съм правила, освен на една симпатична жилетка, която вече успяхме да съсипем. 

Това е жестоко  Joy

# 1 540
абе направо ме изумихте....хах и сега ако поръчам 162 а съм 169 висока..и няма да имам порблем???  newsm78 мацки това не е нормално , що за размери, чак немога да повярвам  Rolling Eyes  Shocked  Rolling Eyes страшна работа

Изумяв Simple Smile
Аз съм 175, 64 кг - панталони са ми чудни 168 .. блузи ми стават 162, 168 и 174 Simple Smile Панталоните 174 също биват Simple Smile

Ама не е само до кг - а до обиколки..
Ако носиш 38 р-р по дамската, ще влезеш в 168 детско..

за дрехи от дамската съм на 34/36... затова се чудя на кои от детските да заложа...но май като ви слушам ще опитам с 162...  newsm78 благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 14:50 от mirella_m3

# 1 541
Тези маратонки някой поръчвал ли ги е? Отговарят ли си  на номера Thinking

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … tegoryid=48249797

# 1 542
Тези маратонки някой поръчвал ли ги е? Отговарят ли си  на номера Thinking

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … tegoryid=48249797

Няколко страници по-назад са коментирани.

# 1 543
  • София
Момичета много съм учудена. На 16.02 в remboursements ми казват, че 2 от 3те ми артикули в една поръчка са свършили и ще ми пратят ваучер. На 18.02 са си изтеглили парите за цялата поръчка. Значи ли това, че ще си получа самотното панталонче за 4 Е?
Не, че вие има как да го изпророкувате, но пък ако на някоя от вас й се е случвало, да сподели, моля!

Искам и да благодаря за темата, с помощта, на която успях безпроблемно да се регистрирам и да направя десетина поръчки от 13.01 досега. Получила съм от 13 и 23.01, чакам от 20.01 и по-късни.

Ох,мамин златен той,с  какво се  е  омазал?
 Май и той  протестира  с/у редутците  като нас,
и маже  всичко купено от  тях hahaha Joy
сладур  bouquet

# 1 544
ето за това детско говоря, което незнам кой номер да взема 
 Grinning

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4325508& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт