LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 434
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 635
        Умориха ни с това чакане, еййй ooooh!! За Варна вчера няма получени колети на митница. Забавянето обаче определено става тука у Българско, щото колетите се разпределят за страната в София. По мои прости сметки дори и да има забавяне от Редута средно в рамките на 2 седм.+1седм. път, означава, че колетите ни отдавна се търкалят някъде тук в БГ и някои ги мързи да гледат,че да си свършат работата, щото не може един колет да не може да стигне от София до Варна или друг град за 3-4седм. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms...Да не говорим,че си е живо безобразие да ви вземат пари за справка, ако си без известие, че и да плащате по 4лв за колет при получаване.Направо не знам как ги търпите. Абсолютна гаргара си правят с вас, а и с всички.Нямам думи направо... Много ме е яд smile3515

# 1 636
  • Варна
laki и аз вече почти съм си изгризала ноктите от чакане. Поръчките ми почват от 21.1, но нищо не съм получила, освен една, която дойде по пощата. 
А тези 4лв за какво се плащат? Навсякъде ли е така?

Аз искам да питам, ако при получаването установя, че нещо липсва - как да се "доказва"? Трябва ли да си проверя на митница още съдържанието на колета и как се процедира? Вече почнах да си представям как някой ми тършува из захвърлените нейде кашончета  #Cussing out

# 1 637
Духи, я да се възползвам един път от оразмеряващите ти услуги  Praynig Имам тук едни новозарибени и искат от мен да им поръчвам, но не знам какви номера да гледам  newsm78 Става въпрос за жена с мерки 90/70/90 (около 160см) и за мъж със (странните за мен) размери 109/108/107 (около 176см) Какви размери да търся за тях-и за горе, и за долу  Thinking Който може да помага  Praynig (по-нагоре прочетох "96/103 или Л   Моят е с гръдна 111 и талия 106 и му взимам този размер", но пък аз от тази номерация взимам за моя мъж, който е с ГО-102 и Т-98  Rolling Eyes )

Седмиците-7, процентите-7, някаква друга седмѝца да изскочи  Laughing

Пепел ти на устата! Остава от 5-6Е да направят и доставката 7Е ..

Иначе за мерките - 36 панталони, 34/36 блузи..
За мъжкото.. ни нам Simple Smile Ама мерките не са странни бе  Mr. Green Има си шкембе човека  Laughing .. 50 панталон? Как ти звучи  newsm78

За блузите 34/36 само ако е разтеглива материя... Аз съм с по 4 см по-малко и на гръдна и на талия и ако не е разтеглива материя не мога да се вмъкна в 36 - тогава поръчвам 38  Peace

# 1 638
4 лв се плащат в София за "представяне на входящ колет пред митница". Очевидно е, че тази такса е незаконна, защото колетите от ЕС са вътреобщностни пратки и подлежат на митнически контрол в държавата-изпращач в момента на изпращането им. Обаче след няколко жалби и оплаквания - ефектът е равен на нула. Някой си прибира една доста добра сума. Ще видим само докога...

Аз си проверявам колета единствено ако ми връчат протокол за нарушена опаковка. Отказвам да подпиша, че съм го приела до момента, в който не проверя артикул по артикул дали всичко е вътре. Ако не му е скъсана опаковката - не го проверявам.

# 1 639
Аз си проверявам колета единствено ако ми връчат протокол за нарушена опаковка. Отказвам да подпиша, че съм го приела до момента, в който не проверя артикул по артикул дали всичко е вътре. Ако не му е скъсана опаковката - не го проверявам.

Теоретично - ако установиш липса при нарушена опаковка - какво следва?

# 1 640
Практически досега не ми се е случвало.
Теоритично - пишеш жалба за констатирани липси. Която, като се има предви институцията, си е глас в пустиня.
На майка ми й изчезна служебен колет с книги. Писа жалба. След 3 месеца я "обезщетиха" със 6 лева.

# 1 641
Най-накрая и аз да се отчета със снимки за последно получената поръчка . Пусната на 16.01 , пратена на 10.02, получена на 18.02
И забелязвам ,че на последните ми колети никъде няма печат от Български пощи с датата. Но пък този си е дошъл за 8 дена , така, че в случая е очевидно , че забавянето си е от французите.
След 3 месеца я "обезщетиха" със 6 лева.
ooooh!
Дано не се случва  Praynig

# 1 642
  • София
Тъй като е доста спокойно да похваля нещо получено преди намаленията.
Момчешка жилетка:  "бих я препоръчала на приятел"
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-enfant-garcon.aspx?produc … tegoryid=22922436
Отговаря на номера, цвета, мекичка е.....Ластитиците навсякъде са като този на врата (бежово отвътре).  "Конците", които тръгват от вратлето към мишничката ги има отстрани по ръба и по шева, който се пада от долната страна на ръката - харесва ми идеята. Ципът не е с цвета на жилетката, е с метален цвят - бронзов, добре изглежда.

Момчешки/момичешки пижами с анимационни герои:
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-garcon-spiderman.asp … tegoryid=22921932 имаме подобна със Scooby-Doo(в зелено и сиво),
или с дълги крачоли и ръкави: имаме 4 бр.(Кунфу Панда, Ягодов сладкиш, Wall.e, The Cars) определено са добри, стегнато трико добре ушити, отговарят си на номерата, картинките са хубави. Продаваните тук не са добри, имаме една от Метро с "The Cars", на тази трикото е някак по-меко и дебело, а картинката стои размазана, пък и не беше евтина.
"бих ги препоръчала на приятел", особено ако са поне малко намалени (да паднат под 30 лв., че 20 Е лошо), и са ви извадили душата с тези герои   

# 1 643
  • Балчи-Варна
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-danse.aspx?productid … tegoryid=48249797
някакви отзиви за това?искам да си поръчам маратонки...и се колебая за тези?

# 1 644
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-danse.aspx?productid … tegoryid=48249797
Чакам ги да дойдат с поръчка от 05/02 ако не си поръчала докато доида ще пиша за отзиви .

За такива постове като на Desem трябва да е пълна темата .

# 1 645
Най-накрая и аз да се отчета със снимки за последно получената поръчка . Пусната на 16.01 , пратена на 10.02, получена на 18.02
И забелязвам ,че на последните ми колети никъде няма печат от Български пощи с датата. Но пък този си е дошъл за 8 дена , така, че в случая е очевидно , че забавянето си е от французите.
След 3 месеца я "обезщетиха" със 6 лева.
ooooh!
Дано не се случва  Praynig

alabalaxx, анцунга на Nike отговаря ли на 174 или е уголемен?

# 1 646
  • Балчи-Варна
Чакам ги да дойдат с поръчка от 05/02 ако не си поръчала докато доида ще пиша за отзиви .

За такива постове като на Desem трябва да е пълна темата .
благодаря

# 1 647
  • Burgas
имам такива от миналата година, но са черни. доста са плитки, изкуствена кожа, много леки. аз нося 38 номер маратонки найк от тези също си поръчах 38 леко ми опира пръста може би защото са малко по "вирнати" муцунките. на 38 номер стелката е 24см дано съм помогнала  Peace

# 1 648
  • Варна
В преден пост бях попитала нещо и все едно дяволът ме чу, но аз не се ядосвам че няма да си получа единствения артикул който съм си поръчала. Но питането ми си остава.
Ситуацията е следната: поръчката ми е от 1 артикул, като съм използвала кода за куфара, но в същото време използвах и ваучер за върната стока от миналата година. Артикулът ми е на стойност 22,50, а ваучера е за 6,79, т.е. спестих си доставката. Дали ще ми върнат и сумата от използвания ваучер? Коректно е да ми го върнат или да мога да го използвам пак, все пак са си мои парите. Някой да е попадал в тази ситуация? И дали ще ми пратят само куфара? Joy

# 1 649
http://www.laredoute.fr/vente-tunisien-2-en-1-la-redoute-essenti … tegoryid=56515391

Някакви отзиви за това?

Някой има ли фотоапарата и може ли да изкаже мнение за него и да пусне евентуално снимки правени с него?

Общи условия

Активация на акаунт