LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 642
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Момичета,  това сако умалено ли беше
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4903030& … ue&ksource=-1

# 1 621
Това "блузе" ми харесва много,някой има ли за да сподели  впечетления за нея,за което Благодарско......  bouquet

ЛИНК....

# 1 622
  • Sofia
Това "блузе" ми харесва много,някой има ли за да сподели  впечетления за нея,за което Благодарско......  bouquet

ЛИНК....
Аз я имам от лятото, в цвят тайпе.Мн е сладка, обаче деколтето е големичко.Моята си стои с етикета по тоя повод- р-р 36.Ако трябва ще я потъря да ти премеря.

# 1 623
  • Хасково
Здравейте
Писах им за калъфката която ми изпратиха вместо шалварите ама не са ми отговорили - а не са мой !!
Какво да правя  Rolling Eyes

# 1 624
  • Пловдив
Здравейте
Писах им за калъфката която ми изпратиха вместо шалварите ама не са ми отговорили - а не са мой !!
Какво да правя  Rolling Eyes
а получи ли автоматичен отговор на запитването си,ако не си....не чакай смислен отговор,пиши пак през друг браузер или компютър  Hug

# 1 625
Цели 25 минути никой не е писал в темата.  newsm78

# 1 626
  • София
Ми някой смее ли да си сподели емоцията.  Mr. Green

# 1 627
  • Пловдив
тъкмо се чудех нещо аз ли не съм в час..... Shocked тази вечер много спокойно и колко бързо ви изчетох само ..... Laughing май ще се успокоят нещата Simple Smile много скучно обаче като няма получени колети и снимки.....гледа ми се вече,най-вече мойте,ама..... Naughty

# 1 628
  • Бургас
тъкмо се чудех нещо аз ли не съм в час..... Shocked тази вечер много спокойно и колко бързо ви изчетох само ..... Laughing май ще се успокоят нещата Simple Smile много скучно обаче като няма получени колети и снимки.....гледа ми се вече,най-вече мойте,ама..... Naughty

Ми и аз си чакам моите, вече нещо почва да ми се изчерпва търпението (и аз да помрънкам  Mr. Green).
Смятам да пусна още една поръчка с кодче за новата колекция и приключвам с Ларедут до лятото  Laughing, освен, ако през това време не се появи нещо свръхготино и ужасно изгодно  Mr. Green

# 1 629
момичета искам да ви попитам има ли поли с висока талия в сайта и ако да как да ги търся как се изписва

# 1 630
Незнам дали е умалено,но тук http://merkitemi.wordpress.com/2009/01/21/veste-1-bouton/ отзива не е много добър  Peace.

# 1 631
  • София
Shocked И аз така,чак не мога да повярвам,че само 4 страници имам да чета(снощи бяха 23) Tired
Дано малко се редуцират празните приказки в темата,че вече мислех да се отказвам да я следя.

И за  да не е само спам-мога да споделя,че вече съм изпаднала в апатия-нито чакам,нито се ядосвам.
Когато-тогава!Поне нямам отказани артикули,за сега.... Rolling Eyes

# 1 632
Момичета,може ли за помоля за мерки на това долнище 162см. - предполагам,че ще дойде 174 ,но искам да сравня и мерките.Може и на лични.   Praynig

# 1 633
И аз не можах да повярвам, че имам само две страници за четене!  Joy
Духи, кой те беше сънувал? Ставаме двама! Тази нощ и аз те сънувах, ама като снощи гледах снимки на прекрасния ти син! Само че аз те сънувах на друга тема - заедно кърмихме големите си кърмачета!  Joy
И за да не е пълен спам - забелязвам, че напоследък Алекс често препраща питащите към първия пост на темата. Мисля, че има резултат!

# 1 634
  • София
Получих тази чанта, най-накрая, обаче нещо хич не ми прилича на кожа  Thinking Много моля някой с добър френски да ми каже точно какво пише в описанието. Превеждах го няколко пъти, преводача дава някакви кожени кори и не  ми е ясно точно от какво е. Просто не ми прилича на велур. На изкуствен да, но не и истински, много картонен седи. Иначе не е лоша чантата, много голяма наистина, с лек брокатен блясък, който не дразни, не е лоша, ама ако е кожена  Laughing

Този мъжки пуловер на Типстер е много хубав. Притеснявах се как ще го приеме мъжа ми с тези картинки отпред (малко е консерва), но пуловера е много готин и седи страхотно. Картинките са плюшенки едни такива  Mr. Green

И тези мъжки блузки-поло в кафяво и св. зелено - страхотни са. Имаме едни такива в розово и кафяво от мин. година, затова взех и още за тази, защото просто страхотно качество са Peace Розовата от мин. година е едно към едно с една неговата Адидаска в розово пак, ама едно към едно са, само че няма лого на Адидас.

Общи условия

Активация на акаунт