LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 451
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Бургас
.........Французите също разчитат на транспортната логистика, а тези бури и зимни пейзажи, които са при нас, преди седмица бяха на гости у тях. Нормално е да са и натоварени, и затруднени.

Ами ще си получим колети през лятото май...... newsm78

# 1 606
Момичета,нуждая се от помощта ви. За мъж с гръдна обиколка 107 талия - 98 кой размер да взема ? Например от тази блуза: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-climacool.aspx? … egoryid=48250206#

# 1 607
Днес получих валчер по пощата 8,10 само на единия ми артикул  newsm78 защото ли като в суивито ми излиза че цялата поръчка ми е отказана  Thinking  пак ще има чакане

# 1 608
Момичета,нуждая се от помощта ви. За мъж с гръдна обиколка 107 талия - 98 кой размер да взема ? Например от тази блуза: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-climacool.aspx? … egoryid=48250206#

96/103 или Л  Hug Моят е с гръдна 111 и талия 106 и му взимам този размер  Peace

# 1 609
  • гр. Пловдив
Някой поръчвал ли си е тези: http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-ignite-2008-pa … tegoryid=22905087
Дали си отговарят на номера?

# 1 610
# 1 611
  • гр. Пловдив
В смисъл, за да паснат се поръчва номер по-малко?

# 1 612
В смисъл, за да паснат се поръчва номер по-малко?
Не, поръчва се номер по-голямо..

# 1 613
Да поспамя и аз - срокът за поръчките вече е удължен на 7 седмици.
Нормално..
Още малко ако помрънкате ще пишат с големи червени букви в началото до логото на сайта, че не доставят до България..

И процентите за обработка също се вдигат на 7...  ooooh!
Имаме ли писмено потвърждение?  Rolling Eyes

# 1 614

Понеже чета последните десетина страници и паниката за поръчките - спокойствие и силна храна, туй то! Нищо не може да се направи. Французите също разчитат на транспортната логистика, а тези бури и зимни пейзажи, които са при нас, преди седмица бяха на гости у тях. Нормално е да са и натоварени, и затруднени.

Днес прочетох един смислен пост!
smile3501

# 1 615
  • Бургас
Духи, я да се възползвам един път от оразмеряващите ти услуги  Praynig Имам тук едни новозарибени и искат от мен да им поръчвам, но не знам какви номера да гледам  newsm78 Става въпрос за жена с мерки 90/70/90 (около 160см) и за мъж със (странните за мен) размери 109/108/107 (около 176см) Какви размери да търся за тях-и за горе, и за долу  Thinking Който може да помага  Praynig (по-нагоре прочетох "96/103 или Л   Моят е с гръдна 111 и талия 106 и му взимам този размер", но пък аз от тази номерация взимам за моя мъж, който е с ГО-102 и Т-98  Rolling Eyes )

Седмиците-7, процентите-7, някаква друга седмѝца да изскочи  Laughing

# 1 616
Духи, я да се възползвам един път от оразмеряващите ти услуги  Praynig Имам тук едни новозарибени и искат от мен да им поръчвам, но не знам какви номера да гледам  newsm78 Става въпрос за жена с мерки 90/70/90 (около 160см) и за мъж със (странните за мен) размери 109/108/107 (около 176см) Какви размери да търся за тях-и за горе, и за долу  Thinking Който може да помага  Praynig (по-нагоре прочетох "96/103 или Л   Моят е с гръдна 111 и талия 106 и му взимам този размер", но пък аз от тази номерация взимам за моя мъж, който е с ГО-102 и Т-98  Rolling Eyes )

Пепел ти на устата! Остава от 5-6Е да направят и доставката 7Е ..

Иначе за мерките - 36 панталони, 34/36 блузи..
За мъжкото.. ни нам Simple Smile Ама мерките не са странни бе  Mr. Green Има си шкембе човека  Laughing .. 50 панталон? Как ти звучи  newsm78

# 1 617
яки са наистина....май нчма да се чудя още дълго.,.

от плат са нали? летни? за дъжд стават ли????? 

Аааа никакъв дъжд!! Маратонките са летни или поне за сухо време  Mr. Green

# 1 618

Пепел ти на устата! Остава от 5-6Е да направят и доставката 7Е ..

Иначе за мерките - 36 панталони, 34/36 блузи..
За мъжкото.. ни нам Simple Smile Ама мерките не са странни бе  Mr. Green Има си шкембе човека  Laughing .. 50 панталон? Как ти звучи  newsm78

Ами нормално е да има ралика в мерките  Rolling Eyes На моя за първи път му поръчахме 104/111, ми то огромна работа и си личеше , че са му големи и във врата му висваха, и прекалено дълги и широки бяха Crazy Затова му поръчваме по-малкия размер  Peace Предполагам, че на твоя мъж стоят по-свободни, а не като на моя  Mr. Green

# 1 619
  • Бургас
Духи, за доставката пу-пу, че съвсем ще отънеем  Mr. Green За женските мерки-благодаря-дано да я уцелим момата, че разни адидаси си е харесала май  Thinking А мъжо  newsm78 Че има шкембе -има си вече, ама ако нещо му е добре в талията надолу излиза, че ще му хлопа и обратното  Rolling Eyes Някой ако има опит с подобни мерки, ще съм благодарна да сподели  Praynig

Иначе на моя блузи съм му взимала 98/106-L  и са му идеални-нито широки, нито плътно по него, но пък панталоните му са 42 номер и с това твърдение втрещих някои хора тук даже, ама си е факт  newsm78 Сложна работа  е туй онлайн-пазара Laughing

Общи условия

Активация на акаунт