LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 552
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Варна
Ако не бях използвала ваучер, нямаше да имам никакви притеснения, щях да си искам ваучера по мейла. В Ме рембурсмант пише следното:
 Date de remboursement          Type de remboursement          Montant du remboursement   Mode de remboursement                                  Commande
le 20/02/2009                              ARTICLE MANQUANT                          22,50 ?                   REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE                  N° 20090280657506
                                                                                                                                                                                                                       du 28/01/2009
Ще изчакам утре, за да видим какво ще се появи като цяла сума и ако не са ми включили сумата от използвания ваучер ще им пиша и ще обясня цялата ситуация. Аз така или иначе ще им пиша, за да ми пратят номера на ваучера по мейла. А днес ще мина през някой банкомат да видя какви са ми последните 5 транзакций, че на тази карта нямам банкиране.
Досега не съм попадала на такава ситуация във форума, ще пиша какво се е случило. Със сигурност знам, че от френска страна не са некоректни, за това съм и зпокойна, просто искам докато има хубави кодчета за намаления да си пусна поръчката и да използвам този ваучер.
sis7, при теб каква беше точно ситуацията, какво ти пишеше в Ме рембурсмант?

# 1 666
BettyRubble  мерси миличка,но не я търси аз ще си пусна една "34-ка" пък каквото ще да става,щом казаваш че е хубава.
 Hug  Hug  Hug

П.С. само да ви поуспокоя за чакащите на митница(софия),вчера взех от дата 17.01.09г........след като влезнах да си взема кашона се спънах в Ларедутски огромен кашон..... hahaha  hahaha,като се "поусвестих" погледнах назад(нагоре) и ги преброих грубо около 40кашона само в едното каре,тъй че имайте малко търпение всички ще дойдат..... Peace  или вече са дошли,което е по-вероятно

Бързо всички софианки да си вземат колетите за да доиде и моя у наше село  Mr. Green

# 1 667
Моля ви аз един път да поспамя  Crazy Цопнах и аз с отказан артикул,поръчката ми е от 23.01-малък пакет,но още я няма и сега провепих отказано е онова червеното горнище на бански от 1 евро.Артикулът  е отказан на 20.02  ooooh! Та така,добре,че е поне за това,че ако беше друга щеше да ме е яд много.Ама да вземат да идват тия колети,че ми се изчака чакалото.Чакам 4 поръчки-от 16,22,23 и 28.01.
Та така,наоплаках се и аз,благодаря,че ме изтърпяхте  bowuu Hug

# 1 668
Pepsi, в рембурсмена по принцип пишат сумата на отказания артикул + 5%, едва ли ще ти пишат сумата за доставка. Така, че по-добре им пиши.

# 1 669
Някой знае ли дали може да се купи камера, например тази

http://www.laredoute.fr/vente-camescope-haute-definition-a-carte … tegoryid=22904792

Благодаря  bouquet

# 1 670
  • Балчи-Варна
kakво трябва да пише -т.е. че е естествена кожа маратонката

# 1 671
  • Варна
Pepsi, в рембурсмена по принцип пишат сумата на отказания артикул + 5%, едва ли ще ти пишат сумата за доставка. Така, че по-добре им пиши.
По мои наблюдения, първоначално изписват сумата само за отказаните артикули, а след това(1-2 дни) и цялата сума. Не съм се замисляла дали връщат парите и за доставката за цяла отказана поръчка, както е в моя случай, а би трябвало.

# 1 672
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пуснах поръчка на 28.01 , вече чаках да дойде , сега влизам и хоп - на 20.02.2009 отказан артикул - мъжка риза за 7 евро.
Видях писмото в шаблоните , да ми пратят номера на ваучера по мейл, но имам 2 питания: адреса на който трябва да го пратя laredoute@fr.redoute.com ли е ?
И трябва ли някъде в мейла да посоча клиентския си номер?

А пък и в

Има една цена от 700 евро за тая риза дето получих удар  #Crazy
А и кодовете защо са 2 броя , аз използвах долния - 23574  newsm78

За пръв път ми се случва , втора поръчка ми е , и още не съм в час.
Благодаря на отзовалите се предварително   bouquet

# 1 673
Здравей те момичета, искам да си поръчам това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6868185& … ue&ksource=-1 , но няма никакви размери, а и пише че се предлага в 4 размер, поне според моя преводач, та въпроса ми е дали е стол за възрастни или ... Малко сложно го обясних, но тук се предлагат и модели за деца, та се притеснявам, да не е детски.

# 1 674
Здравей те момичета, искам да си поръчам това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6868185& … ue&ksource=-1 , но няма никакви размери, а и пише че се предлага в 4 размер, поне според моя преводач, та въпроса ми е дали е стол за възрастни или ... Малко сложно го обясних, но тук се предлагат и модели за деца, та се притеснявам, да не е детски.

Лелеее, дано не те объркам, ама според мен това е килимчето, а не стола  ooooh! Размери не са дадени  newsm78 Пише, че цвета е рае зелено и кафяво  Peace

# 1 675
  • Стара Загора

Пуснах поръчка на 28.01 , вече чаках да дойде , сега влизам и хоп - на 20.02.2009 отказан артикул - мъжка риза за 7 евро.
Видях писмото в шаблоните , да ми пратят номера на ваучера по мейл, но имам 2 питания: адреса на който трябва да го пратя laredoute@fr.redoute.com ли е ?

А пък и в

И аз ще се радвам да прочета нещо по въпроса....че и аз имам нещо подобно

# 1 676
  • Пловдив

Да, това е килимчето

# 1 677

А пък и в

И аз ще се радвам да прочета нещо по въпроса....че и аз имам нещо подобно
Цената е 7Е, но понеже е от кръглите цени, затова излиза така - няма място за паника. Кода е един - този който си използувала ти за куфара, другия си е техен някакъв - нас не ни интересува  Peace

# 1 678
скоро питах ана пак да попитам
някай получил ли е колети от 15.01 и 20.01.
от провинцията съм, защо така се забавиха

Спокойно, аз чакам от 11.01,14.01,28.01,01.02.09
 smile3508

# 1 679
Това е някакво килимче за "слизане от спалня "  newsm78 Сигурно е по-скоро пътека. Пише че е зелено и кафяво, 3500 гр/м2

Общи условия

Активация на акаунт