Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 819
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 105
Опитът, Джуличка, ни е научил да разпознаваме кога един потребител е с раздвоена самоличност и кога пишат двама, съвсем отделни индивида.

# 106
Опитът, Джуличка, ни е научил да разпознаваме кога един потребител е с раздвоена самоличност и кога пишат двама, съвсем отделни индивида.

Разбрах те, Дивианче, благодаря и на двама ви...  Hug
Значи, ако утре госпожа Хикс ме помоли да й вляза в профила, за да й поправя еди какво си няма да се уредя с БАН...
Това ме интересуваше и лека нощ...
Даже и ние, нощните птици си лягаме вече...  Tired

П.С. Честит Празник (на патерица малко)на всички дами, заемащи отговорни длъжности в нашия Форум...
Бъдете много щастливи, обичани и желани съпруги и мами...

bouquet  bouquet  bouquet

# 107
  • София / Пловдив
....Значи, ако утре госпожа Хикс ме помоли да й вляза в профила, за да й поправя еди какво си няма да се уредя с БАН...
...

Но ако госпожа Хикс се уреди с БАН, ако сте с едно и също АР, "екстрата" ще те споходи и теб  Wink Или поне често имаше такива питания.

# 108
  • Стара Загора
Много "ако" станаха, пък АКО-то мирише...
Няма смисъл да разсъждавате в посока "БАН"...
Каквото има да става, ще става...
Mr. Green

# 109
  • София
Знам, че е питано хиляда пъти, отговаряно и публикувано. Съжалявам, че и аз ви занимавам, но не мога да намеря указания за публикуване на снимки. Embarassed

# 110
Знам, че е питано хиляда пъти, отговаряно и публикувано. Съжалявам, че и аз ви занимавам, но не мога да намеря указания за публикуване на снимки. Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 111
  • София
Благодаря ти. Търсех думичката "снимка" и точно тази тема подминах няколко пъти  Embarassed

# 112
  • СОФИЯ
Shushi7777, във форума приемаме големите букви като крещене...

Благодаря за вниманието...!

Оппааа , не знаех тази подробност - удебелих текста , за да се получи по голяма видимост , имайки пред вид , забавянето на отговора . Не съм била рязка с никой , нито пък съм "казала" че някой ми е длъжен - споделих проблема си на друго място и и ме посъветваха да пиша в тази тема , така че  смятам,  грубостта Ви за неоснователна и  ще се опитам да  "пропусна" заядливите Ви забележки.

Благодаря за вниманието.....!

# 113
  • СОФИЯ
shushi7777, ...........
Потребителските ви настройки и състоянието на акаунта ви, по никакъв начин не се различават от стандартните, а дори и да не бе така, принципно няма как нещо, контролирано от фрумните настройки (респективно - в наша "власт"), да доведе до рестартиране на компютъра ви. Причините за рестарта, могат да са десетки и от съвсем различно естество. Личният момент, лесно можете да отстраните, натискайки бутона "изход" и пробвайки да влезнете като "гост". Няма обяснение на факта, че рестарт се получава, само при влизането в нашия форум.
Стандартният съвет е "изчистете кеш-а на браузъра", което се предполага, че сте направила.

Tatti , Благодаря за разясненията и за търпението !

# 114
Неприятно е когато пощата на ЛС се получават странни писма. "bobidefloby" изпраща реклама на някаква баячка или врачка (не мога да разбера точно защото е на латиница) Има ли начин да блокирам съобщенията само от този потребител?

# 115
  • Стара Загора
Профил - настройки ЛС - игнориране

# 116
Благодаря. Хубав ден.

# 117
В Благотворителния има тема Как, къде и какво да дарим?, но тя не е закована и постоянно се пускат нови теми с една и съща информация.

Възможно ли е да я заковете?  Peace

# 118
Готово.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт