Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 891
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 260
Това не е ли рекламно съобщение?:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433103

# 1 261
  • На брега на реката
Има ли проблем с влизането във форума или това е още от проблема на БТК ?

# 1 262

Реклама... беше

Има ли проблем с влизането във форума или това е още от проблема на БТК ?

Временно беше ограничен достъпа. Работи се по системата. До половин час вече всичко трябва да е наред.

# 1 263
Възможно ли е да събереш всичко под едно име  примерно  е36  л емеил evrika123@ abv.bg   паролата ме е еднаква

# 1 264
На вниманието на модератори/администратори

Бихте ли проверили публикациите на veninik.
За 15 минути има 9 публикации, идентични и по мое мнение рекламни.

Още повече, че става дума за скъпа и със спорна полза терапия. Няма лошо да сме информирани, но поне да се потрудят да го направят по-малко дразнещо.

# 1 265
  • Sofia
Бихме.
Реклама не се прави така.
Така е флуд!
Благодаря!

# 1 266
Здравейте.
По какъв начин мога да се "скрия"?
Търсих инфо и накрая реших да ви попитам.
Благодаря!

# 1 267
В какъв смисъл да се "скриете"?

Ако искате другите потребители да не виждат кога сте онлайн и името Ви да не се вижда в списъка потребители онлайн и списъка с потребители, които четат даден форум/тема, то влезте в ПРОФИЛ - Потребителски настройки и размаркирайте полето Показвай моя статус на другите. Потвърдете промяната с натискане на бутона Промени профила.

Ако искате да пишете като Гост (допустимо е само в ограничен брой подфоруми), то трябва да "излезнете" чрез натискане на бутона ИЗХОД. След това, за да пишете отново като регистриран потребител, ще е необходимо наново да се логнете в системата чрез въвеждане на потребителското си име и паролата.

# 1 268
Благодаря, Мамма!
За онлайн статуса явно говоря. Хич не ми дойде наум, че е от там.

# 1 269
Zdraveite !

Ot dve sedmizi njamam kredor i doly v ljavo mi se pojavjava postojanno  znak vnimanie,susho greshka na stranicata.

Molja ako mojete da mi pomognete.

Blagodarja !

# 1 270

Кредор е външна програма - безплатна уеб-клавиатура като тук е вграден само кодът, който се предлага от разработчиците на Кредор.
Сега проверих на сайта им - за съжаление дори и там Кредорът е несъвместим с Експлорер 8 и не работи
http://kredor.com/products/webkeyboards/default.aspx?l=bg

Аз лично смятам, че с Експлорер 8 (а и не само в тази версия) има и доста по-сериозни проблеми при браузване и визуализация на сайтовете и затова използвам и горещо препоръчвам вместо Експлорер да се ползва Mozilla Firefox.

А по отношение на Кредора, мога само да се надявам екипът на Кредор да разработи fix за този проблем или съответно причината за него да бъде отстранена при евентуален ъпдейт на Експлорер 8.

Решението

Зарежда се страницата, натиска се показаният бутон. С прости думи страницата се дисплейва като при по-старата версия на ИЕ. Кредора се появява Simple Smile

http://www.its2.uidaho.edu/blackboard/help_docs/Setup/images/ie8 … tibility_view.gif

Гугъл: Internet Explorer Compatibility

# 1 271
Съжалявам че ще пиша и тук но се надявам някой да ми помогне.Повече от две седмици чакам активационен и-мейл но такъв няма.Моля помогнете.Става въпрос за продавалника.

# 1 272
  • Стара Загора
Съжалявам че ще пиша и тук но се надявам някой да ми помогне.Повече от две седмици чакам активационен и-мейл но такъв няма.Моля помогнете.Става въпрос за продавалника.
Никът там същия ли е?

# 1 273
  • Варна
Мога ли да помоля някой да премахне от първия пост на тази тема данните на esi като некоректен потребител (оправили са се с KaNella, а аз не мога да редактирам). И да поразчисти  newsm28 малко, че последните страници са  ooooh!
Предварително благодаря!

# 1 274
  • Стара Загора
Готово

Общи условия

Активация на акаунт