Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 886
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 275
# 1 276
  • Стара Загора
Никът ти там какъв е...не пощата

# 1 277
# 1 278
  • Варна
Здравейте!
Преди 2 дни се опитах да вляза във форума от личния си компютър, изписа ми, че нямам достъп до форума и че причината е реклама и то в подфорума за благотворителност. Много бях очудена, тъй като аз дори не съм влизала в подобен подфорум. Вечерта една любезна мама попита Тати, дали имам бан и за какво, отговорът беше че нямам. Вчера идвам на работа и от служебния компютър, от който пиша и в момента нямам никакъв проблем с влизането ми във форума, но снощи на личния пак ми излиза съобщението, че нямам достъп. Каква е причината за тази ситуация? IP-то на личния ли ми е баннато и поради каква причина? Как мога да оправя нещата?
Благодаря за отговора предварително и ако съм направила нещо погрешно, моля да ме извините.   bouquet

# 1 279
Имам въпрос към администраторите:
Има ли възможност да се сложи бутон в долната част на страниците,  на който да пише Горе или нещо подобно?
Не е удобно да се търкаля само мишката, за да се отиде пак в горната част на страницата.
Ако има случайно такава функция, то поне аз не я виждам. Благодаря!

# 1 280
Ако има случайно такава функция
Може би това: цък
(не съм мод, не съм админ, само минавам случайно)

# 1 281
 Mr. Green Единият Вълк се махна, друг дойде.
Като пиша ЛС и кликна на емотикон, ЛС-то изчезва, остава емотикона. Това е гадост и досада.

# 1 282
Здравейте!
Преди 2 дни се опитах да вляза във форума от личния си компютър, изписа ми, че нямам достъп до форума и че причината е реклама и то в подфорума за благотворителност.

Моля, опитайте отново. Не би трябвало да има проблем. Засегнала Ви е забрана, наложена на друг потребител. Съжалявам за неудобството!

Имам въпрос към администраторите:
Има ли възможност да се сложи бутон в долната част на страниците,  на който да пише Горе или нещо подобно?

Готово.

Горе, до номерата на страниците

Долу

И без бутоните това върши работа.

Като пиша ЛС и кликна на емотикон, ЛС-то изчезва, остава емотикона. Това е гадост и досада.

От кога така и с какъв браузер?

# 1 283
От около две седмици, с Internet Explorer.

# 1 284
Не са правени промени по кода на форумите, което ме навежда на мисълта, че проблемът е възникнал при ъпдейт на Експлорера или промяна на настройките на JavaScript.

Моля, пробвай с това

# 1 285
Готово.

Долу

Безкрайно благодаря!!!!
За другото съвсем не съм се сетила  Embarassed

# 1 286
  • София
Готово.

Долу

Безкрайно благодаря!!!!
За другото съвсем не съм се сетила  Embarassed
Поздравления и от мен за нововъведението!   bouquet
Много е полезно,лично за мен,защото нямам навика да ползвам споменатите копчета на клавиатурата.  Blush

# 1 287
  • Варна
Здравейте!
Преди 2 дни се опитах да вляза във форума от личния си компютър, изписа ми, че нямам достъп до форума и че причината е реклама и то в подфорума за благотворителност.

Моля, опитайте отново. Не би трябвало да има проблем. Засегнала Ви е забрана, наложена на друг потребител. Съжалявам за неудобството!

Много благодаря, сега всичко е наред. Но как се шашнах, че нещо съм сгафила и то без да искам.  Mr. Green

# 1 288

Благодаря, Маmma! Вече нямам проблем.

# 1 289
Здравейте, получих ЛС с рекламна цел. Как да реагирам - тук ли да го копирам или на някой модератор на лични.

Общи условия

Активация на акаунт